«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 22 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні приготуйтеся до проблем на роботі. Можливі конфлікти з начальством, непорозуміння з колегами та підступи недоброзичливців. Зберігайте спокій - постарайтеся знайти компроміс - і все буде гаразд. Не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя. Самотні Козероги, ймовірно, зустрінуть свою половину.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сатанинський день. Несприятливо звертатися до начальства або в громадські установи, міняти роботу або приймати важливі рішення. Вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, нещасні випадки або зіткнення з недругом. Увечері можливий небажаний візит гостей або родичів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Вас чекає хороший день в усіх відношеннях. Сприятливо починати будь-яку справу. Рішуче беріться за роботу - і ви зможете успішно її завершити. Наглядова і винахідливий розум допоможе вам уникнути ризику в різних підприємствах. Ймовірно, що ви зможете відновити втрачені зв'язки, які змінять рівень вашої роботи і наповнять її новим змістом.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні сприятливі контакти з чиновниками, ділові зустрічі, оформлення документів, звернення до вищих інстанцій. У першій половині дня вірогідні дрібні непорозуміння, що виникли через необачних висловлювань або помилково тлумачать обіцянок. Бурхливий прояв емоцій може погіршити становище.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день для втілення своїх задумів у життя, В першій половині дня контакти і ділові зустрічі пройдуть успішно. Імовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище, правда на нетривалий час, сьогодні велика. У другій половині дня можливі ускладнення, що виникли через необачних обіцянок або перевантаження роботою. Чекайте хороших новин від знайомих або партнерів.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Хороший день для активності в сфері комерції. Сприятливі контакти і ділові зустрічі, оформлення документів і велике вкладення капіталу. Не виключено, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище. Вигідні покупки, особливо прикраси, коштовності та речі домашнього вжитку. Увечері вірогідні непорозуміння, що виникли через необачних обіцянок. Все вирішиться, якщо ви будете діяти обдумано і обережно. Вірогідні невеликі проблеми зі здоров'ям.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Імовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище (правда, на нетривалий час), сьогодні велика. Зверніть увагу на своє здоров'я. Не слід забувати про режим дня. Не зловживайте міцним чаєм або кавою, алкогольними напоями. Тим, хто збирається в подорож, планети радять бути обережними.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день для вирішення фінансових проблем. Можливо, питання матеріального благополуччя вам доведеться вирішувати разом з партнером. Не дійте, як звичайно, на свій страх і ризик - прислухайтеся до порад і добре зважте всі наслідки. Зберігайте рівні стосунки з начальством - в недалекому майбутньому можливе підвищення по службі або заохочення.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні сприятливі контакти, ділові зустрічі, оформлення документів і велике вкладення капіталу. У другій половині дня можливі непорозуміння, що виникли через необачні висловлювання, обіцянки. Всі неприємності сприймайте без зайвих емоцій. Ті, хто поки самотній, ймовірно, зустрінуть свою половину.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день для звернення до начальства або в громадські установи, зміни роботи або прийняття важливих вирішень. Вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, пожежа або зіткнення з недругом. Зірки попереджають, що наступаючий день може принести розчарування в житті взагалі, посилення депресивного стану, яке виникло на основі загальної втоми і ослаблення організму.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений підйомом життєвих сил. Сприятливий для покупок, придбання нерухомості. Але дотримуйтеся у всьому заходи, порівнюючи бажане з дійсним. Не беріться за те, чого не зможете зробити, так як потім це позначиться на репутації і самопочутті. Другу половину дня плануйте провести в тісному сімейному колі. Увага і любов до вас коханої людини зігріють душу, і ви відчуєте себе щасливим.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Вкрай несприятливий день, який пройде під знаком духовних метань, спокус плоті, ілюзорних надій. Зайва прямота і відвертість суджень або відсутність дипломатичної гнучкості при зверненні до начальства може негативно позначитися на вашому просуванні по щаблях службової драбини. Вірогідні непорозуміння або сварки з оточуючими вас людьми. Втім, ваша відхідливість і незлопам'ятність допоможуть знайти шляхи до примирення.

Джерело:supercook

Все буде Україна