«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 23 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Розташування зірок як і раніше не сприяє активності в сфері професійної діяльності. Прагнення встигнути скрізь або вирішити всі справи відразу можуть привести до помилок або нервових перевантажень. Вірогідні погані звістки, які застануть вас зненацька або змусять змінити намічені плани. Можлива невелика матеріальна підтримка або цінну пораду з боку малознайомих людей. Сон виповниться, якщо повториться через три дні. Випадання зубів уві сні або наяву - до втрат.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День пов'язаний з цькуванням, переслідуванням натовпу, насильством. Ваше здоров'я під загрозою, тому ретельно скоректуйте майбутні справи. Постарайтеся також уникати в цей період скупчення людей і не відвідуйте громадських місць.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує агресію і провокацію. Рекомендується проявити терпіння і витримку, зайва нервозність тільки ускладнить ситуацію. Вірогідні жорстокі сутички із зовнішнім оточенням. Всі справи можуть просуватися з великими труднощами. Важливо не квапити події, залягти на дно. Сконцентруйте свою увагу на проблемах дітей-подростов.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Посилюється життєвий потенціал, особиста чарівність, магнетизм. Приємна звістка може змусити вас змінити намічені плани або принести прибуток. Не можна відмовляти у виконанні прохань або приймати поспішні рішення. У будь-якій справі спирайтеся на партнерів чи друзів. Зірки обіцяють визнання і успіх в особистому житті.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Венера починає регресивний рух. Вірогідні сварка або скандал з коханою людиною. Від вас залежить, чи відбудеться повний розрив відносин чи ні. Можливо погіршення самопочуття. Зверніть увагу на здоров'я: з хворобою не варто жартувати.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете домогтися успіхів. Життєвий потенціал на високому рівні. Люди, самотні або шукають пригод, можуть привернути до себе увагу осіб протилежної статі, проте Венера починає регресивний рух - знайомство закінчиться сваркою або скандалом.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Не виключені неприємні новини, пов'язані з близькими людьми. Не засмучуйтеся, якщо день видасться вам нелегким. Зверніть увагу на оточуючих вас людей, ви знайдете в них нові гідності. Проблеми на службі з часом вирішаться, а ви знайдете втрачену життєрадісність і рівновагу.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день. Зірки сприяють реалізації ідей і задумів минулого тижня. Ділові контакти, звернення до громадських організацій та урядових установ будуть успішні. Хороший день для укладення шлюбу, побачення з коханою людиною, нового знайомства, яке може перерости в тривалі серйозні стосунки.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Посилюється життєвий потенціал, особиста чарівність, магнетизм. У будь-якій справі спирайтеся на партнерів чи друзів - їхні поради або допомога допоможуть наблизитися до наміченої мети. Одиноким Дівам гарантовані визнання і успіх в особистому житті, проте доведеться довго доводити серйозність своїх намірів коханій людині.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для фізичних навантажень, активного відпочинку на свіжому повітрі. Хороший день для прогулянок. Активність в комерційній діяльності спричинить за собою фінансові втрати. Сни слід тлумачити навпаки.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сприятливий день для зустрічей, сімейних свят, прийому гостей. Ваше інтуїтивне проникнення в почуття оточуючих, привабливість і творчий, оригінальний погляд на речі зможуть розташувати до вас оточуючих. Але вам доведеться відстоювати свої погляди. У другій половині дня можливі проблеми зі здоров'ям.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Життєвий потенціал на високому рівні. Самотні Стрільці можуть залучити до себе пильну увагу осіб протилежної статі з знаків Риб або Тельця, проте знайомство швидше за все закінчиться сваркою або взаємним роздратуванням.

Джерело:supercook

Все буде Україна