«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 23 серпня для всіх знаків зодіаку

Овен (21.03 – 20.04)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Овнів

Можуть скластися сприятливі обставини для примирення з людиною, з якою — з винятково суб'єктивних причин — довелося посваритися: сьогодні вона охоче піде вам назустріч.

Телець (21.04 – 21.05)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Тельців

Надмірна емоційність не повинна вплинути на ваше спілкування з оточенням — намагайтеся максимально стримувати себе, не допускаючи висловів і жартів, за які згодом вам може бути соромно.

Близнята (22.05 – 21.06)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Близнят

Поганий настрій, який може накрити вас від самого ранку, з великою часткою імовірності призведе до перших симптомів депресії, тому потрібно тримати їх під контролем, не даючи вирватися назовні.

Рак (22.06 – 22.07)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Раків

Не дозволяйте лінощам, які сьогодні будуть властиві навіть такому працьовитому знаку, як ваш, повністю вами опанувати: займіться своєю улюбленою справою — наведенням ладу і затишку вдома.

Лев (23.07 – 21.08)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Левів

Зверніть увагу на нову людину, яка сьогодні з'явиться у вашому оточенні: провидіння привело її до вас не просто так — найближчим часом їй судилося зіграти важливу роль у вашому житті.

Діва (22.08 – 23.09)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Дів

Сьогодні зірки наполегливо не рекомендують вам ухвалювати важливі рішення, пов'язані з особистим життям: навіть якщо партнер буде наполягати на тому, щоб ви нарешті зважилися на них, краще почекати.

Терези (24.09 – 23.10)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Терезів

У повній відповідності зі знаменитою приказкою про двох зайців, за якими не рекомендується гнатися, необхідно намітити собі один — найбільш важливий — напрям, і займатися тільки ним.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Скорпіонів

Сьогодні ви можете почати життя з чистого аркуша: все, що заважало вам отримувати задоволення від життя у попередній період, самоліквідується, і тільки від вас залежатиме, як підуть справи далі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Стрільців

Спілкування з близькими людьми — якщо, звичайно, буде така можливість у святкові дні — краще скоротити до мінімуму: сварка, яка може розгорітися в цей час, виявиться неприємною і тривалою.

Козоріг (22.12 – 20.01)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Козорогів

Не варто звертати уваги на чужу агресію, яка може виходити від людей під впливом винної пари: навіщо зв'язуватися з людиною, якій — через її фізичний стан — неможливо нічого довести.

Водолій (21.01 – 18.02)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Водоліїв

Особисті питання, які потрібно буде вирішити в цей день, зажадають втручання інтуїції: завдяки їй вам вдасться відчути, як саме треба вчинити, щоб залагодити ситуацію.

Риби (19.02 – 20.03)

© Credits

Credits

Гороскоп на 23 серпня для Риб

День, коли потрібно говорити оточенню якомога більше добрих слів і компліментів: з вами, так би мовити, нічого не станеться, а людям буде приємно, тому вони із задоволенням дадуть відповідь вам відповідним чином.

Все буде Україна