«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 23 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Приготуйтеся до проблем або несприятливим для вас кадрових перестановок. Можливий конфлікт з керівництвом або співробітниками.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Один з «чистих» днів. Сприятливий для активного відпочинку, фізичних навантажень, прогулянок, нових знайомств. Гарний час для наведення порядку в паперах, справах, для початку ремонту або благоустрою. Всі покупки, крім придбання нерухомості, будуть вдалі. Вечір добре провести біля вогню.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для вирішення різних ділових проблем. Велика ймовірність надходження значних доходів або отримання гонорарів. Перипетії і складності тимчасово залишать вас у спокої. Сильні емоції можуть повністю опанувати вами. Щоб не втратити контроль над собою, рекомендується вчасно зупинитися.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день, проте не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. Хороший день для заняття спортом, фізичних вправ, спілкування, укладення шлюбу, зачаття. У другій половині дня можливі несподівані звістки.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день. Пройде під знаком милосердя, любові і прощення. Якщо фінансове становище дозволяє, пожертвуйте частину своїх грошей церкви. В недалекому майбутньому ви зможете переконатися в істинності прислів'я «що посієш, те й пожнеш». У другій половині дня можливі невдачі в особистому житті. Не потрібно надмірно концентруватися на інтимні проблеми. Зрештою, секс і любов - це різні речі.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День пройде під знаком мудрості, непорушності, справедливості. Не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Слід жертвувати, радити і прислухатися до порад. Не виключено, що сьогодні доведеться відновити дружбу з тими, з ким відносини чомусь не ладналися. З неприємностями сьогодні вдасться впоратися в основному за допомогою близьких і старих знайомих.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні вас підстерігають невдачі в особистому житті. Не потрібно надмірно концентруватися на інтимних проблемах. Корисніше зайнятися індивідуальною працею, улюбленою справою. Творче ставлення до обраної справи хоча б частково компенсує неприємні особисті переживання.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Напружений день, який може принести тягар нових турбот або обов'язків. Приготуйтеся до проблем в особистому житті або несприятливим для вас кадрових перестановок. Можливий конфлікт з керівництвом. Щоб уникнути активного протистояння проявіть максимум терпіння і такту. Пам'ятайте про свою гідність і не зривайтеся на крик. Увечері вірогідні конфлікти з незнайомими людьми, пожежа або зіткнення з недругом.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день. Пройде під знаком милосердя, любові і прощення. Хороший день для заняття спортом, фізичних вправ, спілкування, укладення шлюбу, зачаття. Однак не слід займатися ризикованими підприємствами або пускатися в явні авантюри. У другій половині дня можливі несподівані звістки.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Важкий день, затьмарений проблемами, на які ви не звертали уваги. Можливо, вони ускладнять ваші відносини з колегами по роботі; зустрічі пройдуть невдало, а справи будуть вирішуватися з максимальними втратами часу і сил. Велика необхідність реальної оцінки того, що відбувається.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для активної діяльності. Розподіліть свої сили і можливості, сміливо йдіть до заданої мети, але намагайтеся не проявляти зайвих амбіцій і вимогливості до оточуючих. Постарайтеся заручитися підтримкою колег і начальством. Можливо, що в цьому випадку перед вами відкриються нові перспективи. Зверніть особливу увагу на виховання дітей, їх захоплення і відносини з однолітками. Не бійтеся будувати з ними відносини на рівних.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пройде під знаком мудрості, непорушності, справедливості. Не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм. Ваше прагнення до визнання  негативно позначитися на здоров'ї.

Джерело:supercook

Все буде Україна