«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 23 жовтня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні краще зволікати, ніж поспішити. Не плутайте обережність з боягузтвом, а сміливість з нерозсудливістю. Багатьом Овнам належить випробування на міцність почуття. Для досягнення заповітної мети будуть потрібні такі якості, як холоднокровність, терпіння, вміння керувати собою. У фінансовому плані вам може стати в нагоді економність, запасливість, звичка створювати або використовувати резерви. Залежно від ситуації це допоможе вам або утриматися на плаву, або взяти нову вершину, або уникнути неприємностей, інформує Ukr.Media.

Телець

Гарний час для поліпшення подружніх і любовних відносин. Ви проявите увагу до жінок і членів сім'ї. Сприятливий час для ділової активності, що відноситься до мистецтва і розваг. Хороший період для поліпшення грошових можливостей.

Близнюки

Близнюків цей день може підштовхнути до важливого висновку, пов'язаного з майбутнім. Багато думок будуть вам добре знайомі, але на цей раз ви зрозумієте, що всі відповіді на питання вже отримані і довше тягнути не слід. Можливо, ви зіткнетеся з необхідністю розриву або переведення деяких зв'язків на інший рівень, в інший формат. Можуть почати розходитися ваші шляхи з деякими людьми і спільнотами. При цьому важливо не втрачати з уваги старих вірних друзів, так як заміну ви їм навряд чи коли-небудь знайдете.

Рак

Сьогодні багато Раків в ситуації "вибору з двох зол", позбавлені можливості перехопити ініціативу і змушені лише відбивати атаки. Вам попадеться непростий противник або буде не в дусі ваш партнер, близька людина. Незважаючи на агресію і нетерпимість в деяких принципових питаннях, зірки залишають шанс домовитися — але варто врахувати, що будь-яка угода в цей день навряд чи буде остаточною.

Лев

Левам варто врахувати дорожні ризики і ймовірність труднощів зі зв'язком, а також ризик психологічних проблем, що виникають при спілкуванні. Пригоди цього дня можуть стати тестом на професіоналізм або володіння корисними навичками, або на загальний ступінь соціалізації та контактності: володіння мовами, вміння попереджати і розрулювати конфлікти. Зростає ймовірність зіткнень з попутниками, з сусідами по автостоянці або по жвавій трасі. Підвищена уважність потрібна недосвідченим водіям.

Діва

У Дів є відмінні умови для старту. Але вектор інтересів, швидше за все, буде спрямований в минуле, а не в майбутнє. Увагу привернуть колишні зв'язки, захоплення, ролі, місця навчання і відпочинку, колишні кумири, а також нереалізовані таланти. Можливий інтерес до нагород, звань, дипломів, свідоцтв перемог. Не виключені запізніла повага і визнання. Вдасться порозумітися батькам і дітям, конфліктуючим між собою. Гармонійний день для вчителів, тренерів, письменників, акторів, політиків, «зіркових» персон.

Терези

Сьогодні Терезам має сенс не зупинятися на досягнутому і витягти з ситуації якомога більше користі. Незважаючи на те, що день не розташовує до підвищеної діловитості і може ускладнити концентрацію уваги, залишається можливість домогтися непоганих додаткових результатів за рахунок інших переваг. Наприклад, сформованої гармонії переконань або очевидного взаємозбагачення на культурному рівні.

Скорпіон

Скорпіонам пора згадати забуті місця і старих друзів. Це допоможе відмовитися від чергового блоку застарілих стереотипів, оновити або відновити колишню команду однодумців. Можливо, знайдеться ще одне джерело натхнення, джерело цікавих ідей. Корисно взяти участь у колективному заході неформального характеру. Це можуть бути як ризиковані хобі (наприклад, автоперегони), так і цілком мирні заняття з інтелектуальним відтінком (комп'ютерні ігри, колекціонування, програмування).

Стрілець

Настрій у Стрільців сьогодні не надто стійкий. Протягом дня ви можете часто змінювати свої наміри. Це не найвдаліший момент для постановки твердої мети. Не намагайтеся заводити розмову, якщо заздалегідь впевнені в незгоді співрозмовника. Можливо, ви будете подумки сперечатися самі з собою або з уявними опонентами, намагаючись домогтися консенсусу між різними складовими вашої багатогранної особистості. Змиріться з тим, що вам не вдасться до кінця позбутися внутрішньої суперечливості.

Козоріг

День сприяє розширенню кругозору в конкретних напрямках. Якщо ви погано орієнтуєтеся в останніх новинках моди, науки, техніки, косметології, саме час поповнити знання в цих областях. Друга половина дня додасть до цих переваг можливість відточити манери і довести їх до досконалості. Багатьом Козорогам допоможе в цьому живе спілкування зі зразками або вивчення тематичних матеріалів, особливо в мережі. Якщо ви відкриті новому, вищий шанс зробити вдалу покупку, укласти вигідну угоду.

Водолій

Напружений день. Промахи і неприємності можливі навіть в звичних заняттях. Ентузіазм не врятує вас, якщо ви погано володієте потрібними навичками. Головною умовою успіху буде вміння керувати емоціями. Не беріться за роботу, до якої ви не готові фізично або морально. Працюючи з людьми, враховуйте особливості їх характерів і робіть знижку на складність ситуації. Подвійно обережними варто бути Водоліям, які працюють на шкідливому виробництві або в несприятливій, потенційно небезпечній обстановці.

Риби

Рибам зірки радять не звертати з обраного шляху, але мати на увазі ймовірність корекції плану в майбутньому. Зараз не варто сліпо підкорятися чужорідним програмам, вбудованим в свідомість: оглядка на думку більшості або популярної особи загальмує ваш особистий прогрес. Не варто поспішати з запуском нового проєкту, супутнього йому сайту і рекламного блоку. Водночас, не варто відкидати ідеї і відносини, які ви ще не перевірили на досвіді: не виключено, що в майбутньому вони вам знадобляться.

Все буде Україна