«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 24 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Овни відчують приплив енергії і новий інтерес до справ у другій половині дня. Об'єктом підвищеної уваги можуть стати події далеко від дому, наприклад, в країні, де ви колись були або сподіваєтеся побувати, де живуть ваші друзі, родичі або колишня пасія. Вас може залучити загадкова подія, екзотичний нюанс, оригінальне наукове відкриття. Не варто поспішати з висновками щодо моменту, що вас зацікавив: можливо, зараз вам не вистачає точної інформації або ясності погляду, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям краще сприймати через критичний фільтр будь-які новини, а також свої мрії і фантазії. Інакше доведеться мати справу з брехнею, необгрунтованою здогадкою або приховуванням важливих фактів, що веде до легковажності і ілюзії безпеки. Сугестивність, укупі з нестачею даних, здатна перетворити вас з прагматика в об'єкт маніпуляцій і сильно спотворити в ваших очах перспективу. Не варто заводити друзів.

Близнюки

Проблемою Близнюків аж до вечора може бути нерішучість, нестійкість настроїв. Вам може бути важко розібратися в своїх перевагах. Можливо, вам здадуться однаково привабливими дві різні цілі, що багато в чому суперечать одна іншій. Залишок дня добре провести в психологічно комфортній обстановці, в атмосфері затишку, достатку. У пізню годину не виключені вдалі придбання, у вашій пошті можуть з'явитися корисні повідомлення на злобу дня. Може несподівано прокинутися апетит.

Рак

День сприятливий для зміцнення ваших позицій. Раки зможуть підняти свою самооцінку, переконатися у коханні близьких і в міцності займаного положення. Різких змін не передбачається аж до пізнього вечора. Якщо ви від природи активні, вас може наздогнати нудьга, викликана одноманітністю і передбачуваністю подій. В особистому житті ви можете діяти в повній відповідності зі своїми переконаннями. Не звертайте уваги на людей, які вам байдужі, і зосередьтеся на тих, кого цінуєте.

Лев

Цей день запрошує Левів приділити більше уваги своєму духовному або чуттєвому початку, а також загальному «тонкому» підгрунтю подій. Буде природною висока сприйнятливість до настрою в будинку або атмосфері на батьківщині, до нюансів інтимних та інших близьких контактів. Відповідний момент для зустрічі у вузькому колі, обговорення сімейної таємниці, перегляду архівів, пошуку скарбу або інформації для обраних.

Діва

Внутрішнє життя для вас сьогодні важливіше зовнішнього. Деякі Діви виявляться рабами таємних любовних пристрастей або почнуть мріяти про неймовірні творчі досягнення, славу, популярність. Можливо, вас спокусить заборонений плід. Цінуйте те, що маєте: наприклад, те, що чесно заробили, або те, до чого від природи маєте здібності. Якщо вам хочеться виразити себе в незвичайно новій якості, спочатку подумайте, чи маєте ви для цього необхідні задатки і чи готові вчитися, щоб стати професіоналом.

Терези

Геть стереотипи! Під впливом миттєвого імпульсу ви можете провести експеримент зі своїм іміджем, перетворити побут, зануритися в творчий пошук. Можливо, до зміни старих стандартів спілкування, поведінки, вибору вас підштовхнуть обставини. Якщо ви самі врівноважені і консервативні, вас може дратувати емоційність і екстравагантність батьків, партнера, друзів. Дами-Терези в цей час здатні несподівано зробити поступку моді, погрішивши проти свого бездоганного смаку.

Скорпіон

Якщо день пройшов невдало, ввечері ви захочете винагородити себе за пережиті проблеми. Зірки підтверджують, що розслабитися і побути в комфортній психологічній обстановці Скорпіонам дійсно буде необхідно. Обмежтеся цим наміром і не піддавайтеся бажанню змінити ситуацію. Якщо виникне любовна чи інша спокуса, постарайтеся її уникнути. Швидше за все, це пастка, за якою не криється нічого цікавого і корисного для вас. Можна сходити на концерт або послухати музику вдома.

Стрілець

Стрільцям варто знайти собі компанію. У цей день краще уникати рутини, не сидіти на місці, не бути на самоті. Фізичні та фінансові обмеження можна компенсувати взаємодією з однодумцями та інтенсивною розумовою діяльністю. Добре відправитися в поїздку або піший похід, зайнятися технічною творчістю, винахідництвом, освоєнням нового спорядження, командним видом спорту.

Козоріг

Козорогам сьогодні варто проявити щедру, сонячну і творчу грань своєї натури, щоб не "залишитися чужим на святі життя". Козорогам-батькам важливо не залишати без уваги потреби дітей. Бажано заздалегідь порівняти свої особисті смаки і характер ситуації. День може виявитися виснажливим, якщо ви інтроверт або соціофоб, не любите галасливі розваги, яскраве світло і дорогі задоволення.

Водолій

У ситуаціях цього дня Водоліїв переслідує приховане напруження. Не все буде гладко за приємним фасадом відносин. "Різницю потенціалів" підтримає явний або таємний непереборний бар'єр: розбіжність переконань, наявність культурних протиріч, правова або моральна заборона. Не завжди буде легко поважати чужі ідеали, закони і традиції. Якщо не можна висловити думку відкрито, загостриться внутрішній бунт.

Риби

Для Риб, незважаючи на можливі тривоги, цей день має позитивний відтінок. У справах серцевих вляжуться пристрасті. Раптово виниклі проблеми також будуть улагоджені, можливо, за сприяння впливової особи. В цьому випадку не варто проявляти невдячність, краще відплатити за підтримку тією ж монетою. Не виключено, що допомога буде надана вам авансом, який доведеться відпрацювати. Якщо причиною проблем був стан здоров'я, вам може знадобитися дорогий курс відновного лікування.

Все буде Україна