«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 24 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий у всіх відносинах день. Ви зможете подолати всі випробування і перешкоди на шляху до наміченої мети. Однак зірки вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Уникайте фізичних і нервових перевантажень, діяльності, пов'язаної з ризиком, роботи з ріжучими або електричними інструментами, швидкої їзди. Неспокійний спосіб життя, ймовірні проблеми, великий обсяг роботи можуть значно знизити ваш життєвий тонус. Вам треба відпочити.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливе розташування зірок дозволить вам проявити свої здібності на різних теренах. Зростають успішність, комунікабельність, швидкість реакції. Інтереси дітей зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі. Швидше за все саме цей день дозволить вам прийти до згоди з партнером або знайти мир в душі.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Критичний день. Тим, хто збирається в подорож, планети радять бути обережними. Рекомендується відкласти поїздку на більш пізній період, так як ви зараз перебуваєте не в кращій формі. Слід уважно поставитися до свого здоров'я. Не треба перенапружуватися, шукати пригод. Спокійний відпочинок дасть вам необхідний запас міцності.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливе розташування зірок обіцяє грошові доходи або вигідні покупки. День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь. Ділові зустрічі або наради слід здійснювати в першій половині дня, так як у другій, можливо, ви не зможете прийняти правильного рішення. Не виключені розчарування, пов'язані з невдачами в особистому житті.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Зірки як і раніше вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Уникайте перенапруження, фізичних навантажень, діяльності, пов'язаної з ризиком. Не шукайте пригод. Для попередження загострення хронічних захворювань займіться профілактикою. Гроза або дощ уві сні або наяву - знак відходу від завойованих позицій.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Зірки як і раніше розташовані несприятливо. Вірогідні труднощі в нових справах, переосмислення намічених цілей. Зірки вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Уникайте фізичних навантажень, діяльності, пов'язаної з ризиком. Ймовірне загострення хронічних захворювань. Займіться профілактикою. Неспокійний спосіб життя, великий обсяг роботи можуть значно знизити ваш життєвий тонус.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні теж варто уважно поставитися до свого здоров'я. Не треба перенапружуватися, шукати на свою голову пригод. Спокійний відпочинок з книгою, газетою або перед телевізором і помірні заняття улюбленим видом спорту (переважно тенісом) дадуть необхідний запас міцності вашому організму і наповнять його зарядом бадьорості для подальших звершень.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Вдалий день для Львів, які займаються комерційними операціями. Ймовірно досягнення мети, грошові доходи або значний поступ на шляху до поставленої мети. Жінок-Львів чекає чергове, але, на жаль, короткочасне захоплення. Сприятливе розташування зірок обіцяє успіх чоловікам-Левам, зайнятим на керівних посадах. День буде вдалим, якщо ви сплануєте його заздалегідь.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий у всіх відносинах день. Ви зможете подолати всі випробування і перешкоди на шляху до наміченої мети. Не виключено, що нові люди, які увійдуть у ваше життя, збагатять вас ідеями і відкриють перед вами нові можливості. Можливо, ви отримаєте гідну винагороду за свою напружену працю. У сім'ї - повне взаєморозуміння і любов.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Вкрай несприятливий день, який пройде під знаком духовних метань, спокус плоті, ілюзорних надій. Все це тільки внесе сум'яття в думці і викличе у вас зайве роздратування. Розраховуйте тільки на себе. Не намагайтеся сподіватися на партнерів і не чекайте ні від кого допомоги. Якщо ж ви отримаєте підтримку, то розцінювати її як подарунок долі. Ні в якому разі не робіть остаточних висновків в сердечних справах.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день присвятіть культурному відпочинку. Відвідайте виставки, музеї, концертні зали, театр. Отримані враження створять резерв душевних сил для наступного тижня. Бажано взяти з собою дітей. Можливий візит гостей, родичів. Тримайте двері будинку відчиненими.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Зірки як і раніше розташовані несприятливо, вони вказують на небезпеку для вашого здоров'я. Уникайте важкої фізичної роботи - можливі травми або загострення хронічних захворювань. Скоротіть спілкування, особливо з малознайомими людьми. Вірогідні серйозні труднощі в нових справах або переосмислення намічених цілей. Метушливість або великий обсяг роботи може значно знизити ваш життєвий тонус.

Джерело:supercook

Все буде Україна