«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 25 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Надлишок внутрішньої енергії може збити вас з обраного шляху, а бажання домогтися визнання і довести, що ви краще, ніж здається, може привести до нервового зриву або сварки з близькою людиною. Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями або начальством. Зірки рекомендують в ці дні поводитися більш стримано, ніж зазвичай.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує осягнення вічних істин, прояв творчого потенціалу. Можливо нове знайомство, яке внесе зміну в ваше світорозуміння. Ймовірна успішна творча діяльність. Не рекомендується вживання спиртних напоїв, відвідування масових заходів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

В цей день будуть сильні негативні тенденції попереднього дня. Вірогідні похмурі передчуття і пригнічений стан. Щоб краще розібратися в своїх почуттях, ви можете зважитися провести цей день поза домом. Але це не позбавить вас від назріваючих проблем.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Є шанс отримати якусь звістку, яке, як стверджують планети, може докорінно змінити ваш спосіб життя. Можливо, вам доведеться змінити манеру відносин з домочадцями.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ваші відносини з домашніми цілком стабілізуються і наповняться тихим взаємним задоволенням. Вірогідні домашні клопоти. Не слід приймати кардинальних рішень, робити дорогі покупки, про які ви можете потім пошкодувати. Головне - зберегти внутрішню рівновагу і захистити себе від спокус. День проходить під знаком любові, прощення і молитви.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ймовірно, сьогодні ви відчуєте небувалий приплив сил. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете вийти з вигодою для себе. Особливо сприятливою буде друга половина дня. Жінкам-Близнюкам чекає знайомство, яке може стати початком любовного роману. З покупками сьогодні не слід поспішати, так як вони можуть виявитися вкрай невдалими і ви будете довго шкодувати про викинуті на вітер гроші.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вас чекають проблеми з обміном інформації і грошима. Не слід приймати остаточних рішень, робити важливі покупки, про які ви можете потім пошкодувати. Головне - зберегти внутрішню рівновагу і відгородитися від спокус. Цей день бажано присвятити спілкуванню з найближчими людьми.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зірки стверджують, що якась подія або фатальний збіг обставин можуть змусити вас поглянути на звичні речі по-новому і навіть докорінно змінити ваш спосіб життя. У кращому випадку вам доведеться шукати нову форму відносин з близькою людиною, а в гіршому - розірвати всі зв'язки і почати все спочатку на новому місці.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Ймовірно, сьогодні ви відчуєте небувалий приплив сил. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете вийти з вигодою для себе. Особливо плідною буде друга половина дня. Зірки сприяють творчій роботі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день. Рекомендується твереза оцінка дійсності. Ймовірно, ви втратите частину капіталу або не отримаєте тих грошей, на які розраховували. Зірки радять тримати емоції під контролем - несприятливе поєднання планет може привести до різних неприємностей. Зверніть увагу на своє здоров'я або здоров'я близьких. Якщо є можливість, проведіть сьогоднішній день на природі.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День ілюзій, обману і провокацій. Навіть творчий підйом, властивий вам з початку тижня, виявиться самообманом і не призведе до очікуваних результатів. Сьогодні не варто починати нові справи або будувати плани, швидше за все вони не будуть підтримані оточуючими. Це може привести до проблем у всіх сферах життя.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Жінкам-Стрільцям належить знайомство, яке може стати початком любовного роману. З покупками сьогодні не слід поспішати, так як вони можуть виявитися вкрай невдалими і ви будете довго шкодувати про викинуті на вітер гроші. Чоловіків-Стрільців чекає розчарування. Для досягнення успіху необхідно змінити стратегію.

Джерело:supercook

Все буде Україна