«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 25 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Якщо звичне набридло, шукайте нове. День хороший для відпочинку в незнайомій обстановці, пошуку нового хобі. Вдала доба для мандрівників, творчих особистостей, шукачів пригод, а й іншим Овнам вона запам'ятається як щаслива. Сьогодні легко сподобатися, завести друзів, знайти покровителів. Швидкими темпами розвиватиметься контакт з іноземцями. Любовна інтрига перетвориться на щось більше. Відповідний момент для вибору подарунків, сувенірів, а також місця проживання, якщо планується переїзд, інформує Ukr.Media.

Телець

Найбільш важкий цей день для Тельців, зосереджених на домашній ситуації. Протягом доби можливе нагнітання проблем в сімейних відносинах. У вашому домі може запанувати напружена психологічна атмосфера. Не виключена відсутність близької людини або її навмисна відстороненість. Так може поводитися ваша дитина, супутник життя або хтось із батьків. Якщо ви стурбовані особистими потребами більше, ніж справами сімейства, ця доба ще не вирішить ваших проблем, але вже дасть новий стимул для дій.

Близнюки

У цей день Близнюки легко зможуть вирішити теоретичні головоломки, але можуть не впоратися з важким практичним завданням. Для того щоб виконати його на відмінно, не відволікайтеся на сторонні теми. Отримують особливе значення організаційні моменти навчального процесу. Можлива відсутність постійного зв'язку з приятелями по віртуальному листуванню. Небажано сьогодні вирушати в далеку дорогу, оформляти візу, відкривати сайт або форум, подавати заяву до вузу.

Рак

Чужі потреби аж до вечора повинні бути для Раків на першому плані. Врахуйте смаки своєї половинки, не йдіть проти волі батьків. Не нав'язуйте співрозмовникам свою думку як істину в останній інстанції. Якщо ви вважаєте, що знаєте все краще за всіх, ви будете постійно стикатися з протидією і навіть ворожістю. Якщо вам щось не подобається, постарайтеся висловити свої почуття в гранично делікатній формі. Це найкращий спосіб зберегти святковий настрій і завоювати повагу оточуючих.

Лев

З ранку проявіть себе лідером в сімейному колі. Заняття домашнім комфортом поліпшить ваш настрій і самопочуття. Фінансові справи в господарській сфері принесуть успіх. Намагайтеся проявити турботу про дітей і жінок.

Діва

Вчинки Дів стають більш практичними, що позитивно впливає на результат будь-якого задуманого заходу. Ситуація дозволяє повернутися до знайомих маршрутів і занять, «годуючих» професій, прибуткових справ. Можна зробити крок до пожвавлення співпраці, оптимізації та розширення бізнесу. Може стати в нагоді знання ринку, фінансове чуття, ювелірне володіння класичним інструментарієм і корисними навичками. Обіцяють успіх ділові поїздки. Будуть непогано переноситися помірні фізичні навантаження.

Терези

День пройде прекрасно, якщо ви будете жити за правилом «тихіше їдеш — далі будеш». Ваші власні потреби сьогодні на першому місці, а чужі — на другому. Не дозволяйте нікому порушити це співвідношення сил. Терезам, що перевищили свої можливості, ця доба дасть шанс відновитися, заспокоїтися, знайти рівновагу. Якщо ви пережили серйозне зіткнення інтересів, киньте всі інші справи і приділіть час відновленню сил. Якщо вихідні подарували вам гарний настрій, постарайтеся його закріпити.

Скорпіон

День відкриває Скорпіонам хороші можливості для продуктивного діалогу. Сьогодні саме ви, явно або таємно, задаєте спілкуванню настрій, атмосферу, емоційний «градус». Подружжю не варто замовчувати нюанси, що викликають невдоволення один одним, і частіше вимовляти слова подяки. У важливій грі ви можете зробити перший хід, забезпечивши собі перевагу. Обговорювати складні відповідальні питання розумніше в присутності третьої особи, наприклад, адвоката, опікуна, представника незалежної організації.

Стрілець

Сьогодні Стрільці можуть стати свідками чвар у своїй групі, а деякі Стрільці будуть замішані в колективних подіях самим безпосереднім чином. У вас може з'явитися шанс блиснути красномовством або задіяти знайомства. Не виключено, що вам сподобається подібна атмосфера і ви ввійдете в азарт. Якщо ви натура захоплююча, то ризикуєте настільки вжитися в роль, що забудете про свої власні поточні інтереси. Можливо, на ваш вибір вплине особиста симпатія або фінансовий мотив.

Козоріг

У другій половині дня Козорогам варто тимчасово відмовитися від стереотипного мислення. Перед вами може відкритися несподіваний креативний шлях вирішення проблем, але не виключено, що вам завадить піти по ньому ваш власний консерватизм, відлюдність або впертість. Життя підкаже оригінальний вихід із сімейних, любовних або фінансових труднощів. Щоб відкрити свідомість для інших підходів і методів, корисно змінити обстановку або рід занять. Поринути в атмосферу творчості можна разом з дітьми.

Водолій

Сьогодні Водолії вразливі душевно або фізично, залежні від середовища або від своїх емоцій. Ефективність зусиль залежить від рівня необхідності і ступеня зацікавленості. Хороший день для обміну послугами приватного характеру, лікувальних маніпуляцій. Доведеться піти на поступки близьким людям. Може стати актуальною темою надання допомоги, турбота про вихованців. Не рекомендуються відкриті виступи, важливі заяви. Небажані починання: може підвести самопочуття, передумати партнер, запізнитися підтримка.

Риби

Рибам зірки радять відмовитися від агресивності, виключити капризи, непослідовність. Трудомісткі заняття і справи, в яких ви зазнали невдачі, варто тимчасово перервати. День дозволяє пом'якшити протистояння, проявивши розсудливість і дипломатичність. Якщо на перемир'я натякає інший учасник конфлікту, варто відгукнутися. Залагодити розбіжності особливо важливо, якщо йдеться про подружній союз, важливе ділове партнерство, сімейні відносини, житло, майно, відносини з вищестоящими особами.

Все буде Україна