«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 25 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Здатність цілком віддавати себе роботі допоможе впоратися з деякою емоційною нестійкістю. Постарайтеся позбутися від упередженої думки і суб'єктивних оцінок.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує оплату кармічних боргів. Можливо, що проблеми особистого життя позначаться на професійній сфері життя. Ймовірні ускладнення у відносинах з начальством, втрата роботи або зміна діяльності. Вам необхідно реально оцінити те, що відбувається. Пам'ятайте, що зараз не час відмовлятися від взятих на себе зобов'язань. Вам доведеться платити за свої помилки і прорахунки.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує зміни і трансформації. Багатьом Рибам пощастить співпрацювати з людьми, здібностями і успіхами яких вони давно захоплювалися. Однак всі ваші таланти і здібності реалізуються тільки за умови готовності до конкретної роботи. Можливо, ви зможете здійснити позитивні зміни в особистому житті.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Активний, творчий день. Сьогодні ваша ділова активність принесе довгоочікувані результати. Можливі успіхи в професійній діяльності, життєрадісність, оптимізм. Хороший період для Овнів творчих професій. Але не довіряйте стороннім порадам, не йдіть на поводу емоцій. Перевірте свої ідеї логікою, здоровим глуздом, інтуїцією.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Приготуйтеся до проблем на роботі. Можливі конфлікти, непорозуміння або підступи недоброзичливців. Постарайтеся знайти компроміс - і все буде гаразд. Не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя, а така можливість, як обіцяють планети, у вас обов'язково повинна з'явитися.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ймовірно погіршення самопочуття: головний біль, млявість, загострення хронічних захворювань. Слід зайнятися зміцненням власного здоров'я, профілактичними заходами. Хвороба в цей день може придбати затяжний характер. Приготуйтеся до проблем і на роботі. Можливі помилки, прорахунки, непорозуміння, всілякі конфлікти в спілкуванні з оточуючими, незгоду і суперечність практично з будь-якого приводу. Однак до серйозних сварок дійти не повинно.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Весь день ви будете сповнені енергії і можете відчути невиправданий оптимізм. Але це не зможе допомогти вам подолати недавні труднощі. Вам буде складно оцінити ситуацію і зробити здорові вчинки. Крім того, багато хто з вас відчують таємного недоброзичливця. Ви не повинні давати волю своїм почуттям і бажанням, щоб не зіпсувати успішний хід справи.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні ваша ділова активність принесе результати, однак це мало позначиться на вашому фінансовому становищі: гроші будуть йти так само легко, як і прийшли. Підтримка вищих осіб і провидіння забезпечить успіхи у професійній діяльності, життєрадісність, оптимізм, що сприятливо позначиться на службовому положенні і авторитеті.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Активний, творчий день. Сьогодні ваша ділова активність принесе довгоочікувані результати. Можлива покупка дорогої речі, яку ви давно хотіли придбати. Деяку емоційну нестійкість ви зможете подолати здатністю цілком занурившись в роботу. Рішення багатьох поточних проблем принесе вам задоволення і дасть можливість спокійно зітхнути. Ваша чарівність посилиться, що сприятливо позначиться на відносинах з оточуючими людьми.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День проходить під знаком духовного преображення, подолання сумнівів. Цей день покаже, наскільки найближчим часом зміняться ваші плани. Зростають духовні, творчі, сексуальні можливості. Ймовірно, намічені плани зазнають змін. Слідкуйте за прикметами і правильно їх витлумачувати.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Важкий день, пов'язаний з відпрацюванням кармічних боргів. Поставтеся до себе суворіше, самокритика в даному випадку - кращий засіб від манії величі. Можливо, що проблеми минулих років, про які ви вже стали забувати, випливуть назовні і стануть причиною змін в житті. Велика необхідність реальної оцінки того, що відбувається. В цьому випадку вам буде легко зробити деякі зміни і зміцнити своє становище.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Вкрай несприятливий день. Приготуйтеся до проблем на роботі. Вірогідні помилки, прорахунки, непорозуміння, всілякі конфлікти в спілкуванні з оточуючими, розбіжності практично з будь-якого приводу. Довірливість і податливість сторонньому впливу можуть змусити вас поступитися своїми принципами.

Джерело:supercook

Все буде Україна