«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 26 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овни ризикують зіткнутися з кризовим моментом у сфері професії та кар'єри. Можливо, буде не в кращому настрої начальство або важливий клієнт. На ситуацію можуть впливати фатальні зовнішні події, ніяк не пов'язані з вами особисто. На цю добу краще не планувати важливі наради, співбесіди, візити. Небажано вступати в нову посаду, офіційно брати на себе велику відповідальність, інформує Ukr.Media.

Телець

В цей день зірки радять Тельцям вірити в свої сили. Чим складніша ситуація, тим вище ваші шанси і сприятливіші перспективи. Проблеми, які ви вирішуєте сьогодні, згодом перетворяться на новий позитивний рядок персонального резюме або зміцнять вашу внутрішню віру в себе. Важливо не виходити за визначені межі, наприклад, за коло своїх офіційних прав і професійних повноважень.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам важливо зробити необхідне і вчасно піти з арени подій. Не рекомендується залучати до себе увагу, вдаватися в додаткові пояснення або продовжувати розмову на вичерпану тему. Найкращою новиною стане відсутність новин. Лише в критичній ситуації варто йти на ризик і боротися до кінця. Якщо обстановка не вселяє побоювань, не варто спокушати долю і шукати пригод.

Рак

Сьогодні Раки можуть зіткнутися із зовнішньою фатальною обставиною, боротися з якою безглуздо і небезпечно. Це може бути складна риса чужого характеру, професійний або інший бар'єр, контроль, перевірка, офіційна заборона. В несприятливій обстановці зросте ризик опинитися в епіцентрі масових заворушень, стати жертвою неприязні чи агресії. Як уникнути проблем, підкаже інтуїція.

Лев

Сьогодні Левам варто бути готовими до кризи в будь-якому занятті, не стане винятком і звична рутина. Можлива непроста обстановка на службі, професійна проблема, провокація. Може з'явитися загроза справі, кар'єрі, здоров'ю. Навіть при відмінній підготовці і підвищеній передбачливості багато що почне залежати від фатальних обставин: загальної обстановки, умінь інших людей, передісторії питання.

Діва

Сьогодні запорукою успіху для Дів стане правило «нічого зайвого». Все, що від вас залежить в даний момент, слід зробити якомога раніше, а потім краще не привертати до себе уваги. Можливий кризовий момент у творчості, хобі, любові або в планах, пов'язаних з вихованням дітей. Заповзятливим Дівам в цю добу варто утриматися від ініціативи: проект виявиться нестабільним і не дуже вигідним.

Терези

Сьогодні Терези можуть опинитися в ситуації сімейної, житлової або професійної кризи. Варто поставитись до ситуації серйозніше, якщо вона вселяла тривогу і раніше: у цьому випадку, можливий по-справжньому складний момент. Навіть при вдалому перебігу подій на перший план вийдуть обов'язок, дисципліна, обмеження. Корисно позбутися від зайвого, навести порядок в побуті, на психологічному рівні — прийняти правду.

Скорпіон

Для Скорпіонів це вдалий день. Його початок може виявитися не занадто райдужним, проте багато представників знаку швидко зметикують, що об'єктивно несприятливий збіг обставин їм у чомусь вигідний. Справи підуть непогано, якщо ви займаєтеся наданням послуг у кризових ситуаціях або маєте в них великий особистий досвід. Не варто вибирати цю добу для ініціатив, відпочинку, знайомств і розваг.

Стрілець

Сьогодні зірки радять Стрільцям бути стриманішими у практичних питаннях. Особливої обережності зажадають справи, пов'язані з ресурсами, взаєморозрахунками, оподаткуванням, кредитами, інвестиціями, відшкодуванням збитків, виплатою боргу. Не завадить дбайливе ставлення до речей, особливо до старих: у цей день зростає ризик їх зіпсувати і зробити непридатними до використання. Небажані покупки.

Козеріг

Козероги проведуть день без проблем і навіть з користю, якщо зможуть похвалитися ідеальним спокоєм. Втрата душевної рівноваги не кращим чином позначиться на вашому настрої, а значить, і на справах, самопочутті, відносинах. Варто уникати всього, що здатне згустити навколо вас негативну атмосферу, загострити емоційний дискомфорт, спровокувати побутові проблеми або хронічне нездужання.

Водолій

В цей день Водоліям зірки радять тікати від зневіри і все, що може її ненароком спровокувати. Незалежно від причини, по якій ви впали духом — невдача, нездужання, самотність, гнітюча обстановка навколо або привид минулого — ви відчуєте падіння тонусу і почнете дивитися на речі невиправдано похмуро. Варто подбати про свій організм, наприклад, уникати темних місць, вогкості і холоду.

Риби

В цей день майбутнє може малюватися Рибам не в самому райдужному світлі. Не виключено, що часом ви будете схильні бачити його навіть у надто темних фарбах. Як не дивно, саме ваша вразливість може виявитися рятівною: уявивши собі найгірший сценарій з можливих, ви легко зрозумієте, яким чином можна його уникнути. Добре поспілкуватися з досвідченою колегою, старшим другом або родичем.

Все буде Україна