«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овни візьмуть вірний курс, але ризикують заплутатися в деталях, через що можлива плутанина або затримка. Це особливо ймовірно, якщо ви задумали дві справи паралельно. Можливі неузгодженості, якщо ви не подбали про документи, аптечку, бюрократичні тонкощі, про словник або перекладача. На щастя, час пройде не даремно: пригода дасть вам навчальний матеріал або стане відмінним тренажером.

Телець

Сьогодні зірки радять Тельцям бути напоготові, інакше більш спритні і зухвалі суперники легко обійдуть їх на першому ж повороті. Також, частіше звичайного в цей день можуть помилятися діти, учні та підопічні Тельців. Успіх зажадає різнобічних навичок, тактичної спритності, хорошої реакції, психологічної гнучкості, широти кругозору в дрібницях. Це відповідний момент для тренінгу, але не для починання.

Близнюки

Сьогодні у Близнюків і представників їх близького оточення «все не слава Богу». Можливий ланцюг помилок і нестиковок. За розмовою про дрібниці легко забути головне. Можуть частіше звичайного падати або губитися речі. На щастя, буде все в порядку з почуттям гумору, а частина пригод стане ще й пізнавальною. Не найкращий день для важливих переговорів, а також конкуренції: супернику пощастить більше, ніж вам.

Рак

Сьогодні Ракам належить бути уважнішими в деталях. Особливо, в рутинних клопотах, дрібній ручній роботі, лікувальних процедурах, під час догляду за вихованцем, в спілкуванні з колегами, клієнтурою, іноземцями. Варто контролювати хід подій, якщо ви відправили речі в ремонт, замовили послугу, тренуєтеся. Допомагаючи іншим, бажано не покладатися на випадок і чуття, уточнювати чужі потреби і свої можливості.

Лев

Левам день допоможе підтримувати фізичну та інтелектуальну форму. Він не обіцяє рівного шляху, зате дозволяє відточити спостережливість і відпрацювати корисні навички. Чим активніше ви дієте, тим більше їжі для роздумів і порівнянь. Можна знайти і виправити помилки мислення, похибки фінансової, ігрової, спортивної або ділової тактики, недоліки у вихованні дітей або в дресируванні тварин.

Діва

Дів сьогодні підводить балакучість, неуважність, непослідовність і схильність «не бачити за деревами лісу». Тими ж недугами будуть страждати їх домочадці. Перш ніж піддатися пориву і зробити хитрий хід, не завадить уточнити нюанси обговорюваної теми, умови завдання, можливі варіанти і ризики. Інакше особистий або сімейний ентузіазм піде не туди, ймовірний збиток і невдоволення результатом.

Терези

Терезам сьогодні варто ретельніше збиратися в дорогу, щоб не забути потрібну дрібницю (наприклад, рецепт або ліки). Не завадить уточнити маршрут. День допомагає навчанню, роботі з паралельним, таємним або альтернативним каналом інформації, дає підстраховку в особі паралельного партнера або запасного гравця. Уразливі спілкування і зв'язок: можлива скритність, нерозуміння, випадковий збій, розрядка телефону.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам краще забути про великі ставки і солідні інвестиції, а в дрібних фінансових процедурах бути акуратнішими: гроші можуть витікати по дрібницях, через чужі хитрості і вашу неуважність. Потрібна уважність при зверненні до платіжних сервісів, в контактах з іногородніми продавцями, покупцями, посередниками, уявними друзями. Вразлива сфера — закордонні перекази та валютні операції.

Стрілець

Сьогодні Стрільці мобільні, товариські і енергійні, але не дуже продуктивні. Імовірність затримок і плутанини вища, якщо справа стартує з контактів або роботи з документами: є ризик помилки, непорозуміння, партнерських розбіжностей, приховування деталей, сумнівів в успіху місії. Варто бути уважнішими на етапі узгодження планів, пошуку інформації, отримання дозволу «зверху», вибору засобів зв'язку.

Козоріг

Козорогам не варто планувати на сьогодні важливі заходи. Можна трохи послабити контроль, покластися на натхнення і випадок. Рядову справу краще почати з уточнення інформації, у тому числі, вивчення побічних джерел. День допомагає розширювати кругозір за рахунок неочевидних дрібниць. Можлива тяга до таких тем, як філософія, медицина, туризм, освіта, дика природа, чужа мова і культура.

Водолій

День підтримує у Водоліїв допитливість, може посилити тягу до подорожей або винахідництва. Складеться відповідна атмосфера для вивчення архівних матеріалів, наукової дискусії, виїзної або віртуальної екскурсії. При відправлені в дорогу можлива затримка на етапі навчання або обговорення деталей. Не все буде ясно і однозначно, заінтригує хитрий механізм або прихована подробиця.

Риби

Сьогодні зірки радять Рибам бути напоготові в спілкуванні і ні на що не давати остаточної згоди. Краще використовувати цю добу для розширення кругозору і збору додаткових даних, ніж для підведення риски. Дізнатися про співрозмовника або теми цікаві подробиці вам допоможе дотепне провокаційне питання, спритний натяк — але і вас можуть «прочитати» таким же чином (особливо, якщо ви балакучі).

Все буде Україна