«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 26 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

День непростий для Овнів, які опинилися «між двох вогнів». Ви відчуєте напруження пристрастей більш виразно, якщо вододіл проліг через ваш будинок або близьку по духу групу, де загострилася сімейна, територіальна, політична чи національна ворожнеча. Спроба знайти баланс, догодивши «і нашим, і вашим», може відняти у вас багато душевних ресурсів. Буде складним завданням прояв ласки, гостинності.

Телець

Сьогодні Тельцям важливо знайти свою нішу в запропонованих обставинах, зайняти правильну сторону, уникнути подвійності. У разі сумнівів, зірки радять вам орієнтуватися на свої переконання. Ваше місце там, куди вас схиляє пам'ять або звичка, а також багаторічна система поглядів і отримана освіта. При територіальних і національних конфліктах, краще стати на бік близьких людей.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам не слід випускати з уваги матеріальний аспект ситуації. Це день великих ставок. Правильно вгадавши розклад подій та розстановку сил, можна трансформувати бюджет, зробити вигідну угоду, збути з рук старі запаси, скористатися чужим ресурсом. Але і ціна питання велика. Доведеться заплатити високий податок або поділитися з тими, хто надав вам додаткові можливості.

Рак

Сьогодні Раки діють під впливом своїх потреб і переконань, що дає їм подвоєну енергію. Якщо ви опинилися на передньому краї подій, то ростуть ваші і можливості, і ризики. Вам варто оцінити свої сили і права. Впливового противника краще мати в друзях, ніж в списку ворогів. У відносинах доречно довести партнерові свою духовну вірність. Небезпечні інтриги і спроби працювати на два фронти.

Лев

Сьогодні зірки рекомендують Левам тримати при собі свої переконання, а також не надто афішувати свої сімейні таємниці, не оприлюднювати нюанси, пов'язані з особистим минулим, з бізнесом, походженням, освітою, нерухомістю, здоров'ям, місцем проживання. В іншому разі, зросте ймовірність бути втягнутими у чужі «розборки» або посилити свою залежність від несприятливих зовнішніх чинників.

Діва

Сьогодні Дівам не варто боятися пристрастей, киплячих в колективі. Вони не лише не зашкодять роботі, але і стануть додатковим паливом для ентузіазму. Це особливо ймовірно, якщо ви працюєте заради сім'ї, дітей або виживання спільного проекту. Не страшний і відкат у минуле. Все, що зараз здається вам марною поступкою старим традиціям, в майбутньому спрацює на вас або на інтереси вашої команди.

Терези

Терезам день готує емоційні та моральні навантаження. Це особливо ймовірно, якщо ви наділені особливими повноваженнями — наприклад, є господарем будинку або власником бізнесу. Буде нелегкою близька вам миротворча місія. Легко зіпсувати репутацію, дати привід для сміху і нечесних ігор конкурентам, втратити довіру партнерів. Важливо вірити в те, що ви робите, та вибирати таких же помічників.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони інтуїтивно «шукають бурі», знаючи, що вона їм на руку. Чим сильніші протиріччя і потужніші спалахи емоцій, тим очевидніші ваші права і ясніші переваги. Зростають ваші шанси отримати своє, виграти суд, отримати моральну компенсацію. У пошуках істини вас можуть підтримати впливові однодумці, у тому числі, іноземці. Зіграє роль віра у вас інших людей: дітей, шанувальників.

Стрілець

Сьогодні події розвиваються для Стрільців за сценарієм «пан або пропав». У тому числі, це стосується сімейних та спадкових справ, фінансових та податкових питань, будинку, інвестицій, боргів, захистів. У фатальній ситуації багато що залежить від суми ваших минулих діянь (особливо, за останній рік). Намітилася негативна або позитивна віддача. Може прийти і розплата за авантюри, і нагорода за розумні справи.

Козоріг

Сьогодні Козорогам необхідно врахувати не лише свої інтереси, але і очікування, звички та настрої інших людей. Попри свій статус і амбіції, вам не варто вважати для себе негожим піти на поступки. Бажано згладити непринципові протиріччя, усунути ґрунт для інтриг і подвійності. У родині і іншому близькому колі можна відкрити душу, продемонструвати турботу, довіру, співчуття.

Водолій

Сьогодні Водолії ризикують стати жертвою своєї захопленості. Може зрости і фактичний обсяг робіт, не виключено аврал або невелика криза в поточних справах. Коріння подій буде критися в минулому, а самі події можуть супроводжуватися потужною емоційною реакцією. Можливо, ви віддасте більше, ніж отримаєте, або інші будуть чекати від вас більше, ніж ви можете дати. Потрібна міра в лікувальних процедурах.

Риби

В цю добу Риб чекає творчий, діловий або чуттєвий зліт. Вам стане знову доступний не до кінця розкритий потенціал, ваш особистий або колективний. З'явиться сміливість довести до фіналу складну справу. Резервні можливості і «друге дихання» знайдуться в будь-якій сфері, де ви прагнете застосувати свої таланти. Важливо не говорити, а діяти. Можна довіритися своєму чуттю, знаку, прикметі або сну.

Все буде Україна