«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 27 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Не виключено, що несподівана звістка або сприятливий збіг обставин оберне події в вашу користь. Не поспішайте погоджуватися, якщо вам запропонують участь у спільному проекті - сьогодні тільки індивідуальна діяльність може принести успіх. Можливі клопоти у зв'язку з візитами нежданих гостей.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Не виключено, що сьогодні виникне незручна ситуація, яка може внести негативні зміни в особистому житті. Можливо, вам доведеться відстоювати свої погляди, захищати власні інтереси. Не можна дозволяти кому-небудь робити на вас тиск. Намагайтеся бути максимально незалежним.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, сприятливий для заручин, укладення шлюбу. Особисте життя деяких Риб може набути особливого значення. Можливо, що молоді люди приймуть рішення про створення сім'ї. Вірогідні зустрічі зі старими друзями і шанувальниками, які відродять світлі хвилини минулих днів.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий у всіх відносинах день. Ви зможете подолати всі випробування і перешкоди на шляху до наміченої мети. Не виключений несподіваний поворот подій в вашу користь. Ймовірно, нове знайомство розширить перспективи діяльності, збагатить вас ідеями і відкриє перед вами нові можливості. Для того, щоб встигнути завершити всі задумані справи, рекомендується правильно розподілити свої сили між роботою і будинком.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Чоловіки-Тельці перебувають під заступництвом Венери. Вони можуть виявитися в центрі уваги осіб протилежної статі. Це день вселенської гармонії, спокою і правильного перебігу подій. Жінок-Тельців осінить натхнення. Не чиніть опір творчим поривам. Цілком ймовірно, що ваші захоплення відкриють вам нові джерела заробітку.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сфера особистого життя характеризується вкрай суперечливими тенденціями. Подружжю і закоханим буде важко прийти до взаєморозуміння. В результаті суперечок ви можете опинитися стороною, що програла. Однак віра в себе - одна зі складових успіху, тому не приймайте все близько до серця і ні в якому разі не падайте духом.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Це день вселенської гармонії, спокою і правильного перебігу подій. Вас цілком поглине натхнення, і не радимо йому чинити опір. Цілком ймовірно, що ви охолонете до роботи і відчуєте розчарування буквально у всіх комерційних починаннях. Такий стан може ускладнити ваші справи. Однак не все так погано, як вам може здатися - близькі люди допоможуть подолати стрес.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий у всіх відносинах день, однак все-таки постарайтеся уникнути прагнення панувати в кожному, навіть самому дрібному питанні. Слід проявляти більше демократичності, такту і терпимості. День вдалий для втілення творчих планів. Можливо, вам має бути вибір між любовними пригодами і домашніми обов'язками. Проявіть обачність. Не виключений несподіваний поворот подій не на вашу користь.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

В кінці тижня не виключений несподіваний поворот подій в вашу користь. Для того щоб встигнути завершити всі задумані справи, рекомендується правильно розподілити свої сили між роботою і будинком. Не поспішайте погоджуватися, якщо друзі запропонують вам участь у спільному проекті. Не виключені клопоти у зв'язку з візитами нежданих гостей.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день, відзначений припливом нових сил і свіжих думок, реалізація яких принесе задоволення. Але пам'ятайте про почуття міри, у всіх починаннях дотримуйтеся золотої середини. Може так статися, що саме сьогодні ви зможете зважитися на остаточний вибір партнерів. В результаті вам вдасться здійснити ті мрії, які не покидали вас протягом останнього часу.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений падінням рівня життєвої енергії. Не треба перенапружуватися, шукати нелегких шляхів. Відкладіть візити, важливі зустрічі на більш пізній період, так як, можливо, ви зараз перебуваєте не в кращій формі. Присвятіть себе родині, корисно усамітнення на дачі або в лісі. При спілкуванні з дітьми тримайте себе з ними на рівних.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День сприятливий для творчої активності. Заступництво Меркурія може принести успіх у сфері професійної діяльності. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям. Відповідальність, сумлінність, товариськість сприятимуть всім вашим починанням. Вірогідні цінна порада або допомога вірного друга чи партнера.

Джерело:supercook

Все буде Україна