«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 28 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Для Овнів це значущий день, якщо їх мета — гармонія відносин у коханні, популярність або спільний проєкт з довгим прицілом. Вдалий момент для вступу в довгостроковий союз або участі в резонансному заході. Важливо дотримуватися етикету і виглядати «на всі сто». Ще одна ключова деталь — баланс інтересів, рівновага стилів. Не варто перетягувати увагу на себе: це парна або командна гра, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям доведеться строго дотримуватися всіх протоколів і формальностей. Від цього буде залежати результат багатьох заходів, від лікувально-косметичної процедури до кар'єри або виконання важливого проєкту. "Три кити" успіху — професіоналізм, міра і повага до етикету. Необхідно бути дипломатом, вписуватися в прийнятий стиль або схему. Якщо ви особистість яскрава, доведеться трохи приглушити свій блиск.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам важливо діяти. День дає їм унікальний шанс пустити в хід свої таланти і врівноважити безліч проблем у відносинах. При цьому дозволяє обійти і зам'яти слабкі місця (наприклад, складності зі спілкуванням на «слизькі» теми). Відмінний момент для любовного побачення, сценічного або спортивного виступу, просування бізнесу або творчого проєкту, для активної підтримки дітей.

Рак

Ракам доведеться врахувати задані межі, соціальні норми і естетичні шаблони: сьогодні вони вище їх особистих смаків. День хороший для заходів з відомим сценарієм (прийому гостей, договірних акцій, реєстрації шлюбу, вступу на посаду) і ритуальних кроків, пов'язаних з будинком: передачею прав, новосіллям, угодою з нерухомості. Він може стати ключовим при виборі плану будинку, дизайну приміщень.

Лев

Сьогодні Леви можуть сміливо відправлятися в гості, приймати запрошення на особисту зустріч, відвідувати заходи або якось інакше вести активне світське життя. Для успіху і популярності в цю добу важливо пройти зовнішній бар'єр: фейс-контроль, дрес-код. Завдання складніше — випромінюючи дружелюбність, уникати фамільярності і тримати оптимальну дистанцію, згідно професійної чи іншої «табелі про ранги».

Діва

Сьогодні перед Дівами в повний зріст постає тема балансу. Найважливіше знайти його в юридичній і фінансовій сферах. Інші підлаштуються автоматично (у тому числі, стане більше ясності в заплутаних особистих відносинах). Може викликати інтерес велика покупка, цільове вкладення, доля подарунка, дохід від партнерського проєкту, розділ або обмін. Важливий момент при виборі банку, контрагента, форми договору.

Терези

Сьогодні Терези не автономні одиниці. Вони — частина спільного проєкту, носії професійного іміджу, соціальної ролі або представницької функції. При цьому рівні партнери і іноді ляльководи (співавтори сценарію, законодавці стилю). Це день "ритуальних танців": можливо, вам доведеться увійти в образ, підлаштуватися під очікування партнера і публіки, пройтися по червоній доріжці, зробити фотосесію.

Скорпіон

Сьогодні багато Скорпіонів опиняться в полоні соціальних стандартів, стануть заручниками сімейних планів, моди, роботи, переваг своїх партнерів або друзів. Можливо, їх заманять на захід. І хоча "висновок" буде приємним, вони будуть не проти скинути його ланцюги. Зірки підказують, що найкраща лазівка для цієї мети — корисні послуги: і протокол не буде порушений, і свободи маневру додасться.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям не варто уникати заходів: вони додадуть можливостей в будь-якій сфері (у тому числі, у коханні). День хороший для ігор, побачень, вечірок, спільної творчості. Вам вдасться задіяти свої кращі якості, обійти пастки підступних питань, чуток і натяків. Якщо великої компанії не передбачається, намагайтеся енергійніше розвивати ділові та особисті симпатії в доступних вам межах.

Козоріг

Козорогам варто уважніше зважувати варіанти і підбирати союзників. Якщо має бути захід, угода або зустріч, потрібна відповідальність у виборі іміджу. До професіоналізму корисно додати смак, знання законів і етикету. Якщо цілей у вас кілька, необхідно вивірити баланс. Не завадить проявити і фінансову далекоглядність: оцінити бюджет проєкту, прорахувати наперед вигоду від партнерства.

Водолій

Вдалі події цього дня вкладаються в особисту програму Водоліїв і не шкодять їх принципам, що саме по собі вже успіх — залишається проявити ініціативу, щоб його закріпити. Можна пустити в хід заготовлений план. Можливі зрушення в любовних справах, в області ігор, політики, спорту, юриспруденції. Пора підтвердити кваліфікацію або статус, відновитися в правах, домогтися правильного компромісу.

Риби

Цей день допоможе Рибам навести ясність, якщо вони не змогли домогтися її самі. Там, де виявилися безсилі їх таланти або інтуїція, вступить в силу закон, етикет, норма або неписане правило — що і допоможе перемогти кризу. У деяких питаннях допоможуть друзі, але складну справу краще довірити фахівцям: юристам, фінансистам, дизайнерам, косметологам, програмістам, професійним посередникам.

Все буде Україна