«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 28 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні слід привести в рівновагу почуття і думки, визначити відносини з партнером, бути більш відкритим у прояві почуттів в особистому житті. Вірогідні несподівана ситуація або звістка, яке може докорінно змінити ваш спосіб життя. Не виключено, що вам не буде вистачати послідовності в діях, тому слід більш уважно ставитися до душевних переживань партнера.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Один з «чистих» днів. Символізує набуття внутрішньої свободи, душевної рівноваги, протистояння  пристрастям. Ймовірно, вам вдасться сконцентрувати всі сили і впоратися з будь-якими проблемами, провокаціями і спокусами. Потурання своїм слабкостям може створити на шляху перешкоди. Сьогодні всіляко уникайте з'ясування стосунків, спілкування з незнайомими людьми.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує успіх у всіх справах, подолання сумнівів. Ви будете здатні з честю вийти з найзаплутаніших ситуацій. Для реалізації ваших устремлінь знадобляться терпіння і цілеспрямованість. Ділове партнерство стане дуже плідним. Сексуальний потенціал може бути дуже високий.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Можливо, сьогодні Овнам - державним службовцям запропонують нову посаду. Погоджуйтеся, не роздумуючи, так як незабаром послідують значні зміни в житті. Ваше занепокоєння і таємні страхи не виправдані - сміливо йдіть вперед.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сатанинський день. День обманів, розчарувань і зустрічей, які принесуть неприємності або розчарування. Раптові та непередбачувані витрати позначаться на сімейному бюджеті. Можливі легка депресія, нездужання. Постарайтеся не приймати близько до серця негативні тенденції дня. Не займайтеся самоаналізом, так як від цього нічого не зміниться.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Зустрічі принесуть неприємності, надії - розчарування. Постарайтеся не приймати близько до серця негативні тенденції дня. Можлива легка депресія, яка зараз недоречна. Постарайтеся не йти в думки і не займайтеся самоаналізом, так як від цього нічого не зміниться.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ви будете цілком задоволені ділової стороною життя, але не виключено, що вас розчарують дії близьких людей. Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю почуттям. Більшості людей представиться можливість вирішити виниклі в недавньому минулому проблеми, змінити навколишній в кращу сторону і змінитися самим.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Ваше занепокоєння і таємні страхи в сфері любовних відносин невиправдані - сміливо йдіть вперед. Характерні для вас терпіння і творча фантазія допоможуть досягти мети за допомогою іншої стратегії. Ймовірно, що сьогодні ви отримаєте звістку, яке може на багато вплинути і в корені змінити ваше поточне положення. Не пропустіть свій шанс.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні імовірна така ситуація, при якій ви будете витрачати багато енергії на вирішення будь-яких проблем. Але вам не буде вистачати послідовності в діях, тому слід більш уважно ставитися до дрібниць і не приймати критику на свою адресу занадто близько до серця.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день для будь-якої діяльності. З самого ранку чекайте непорозумінь і конфліктів. Доля знову відчуває вас на марнославство, неуважність до оточуючих, запальність. Проявіть обачність і стриманість в спілкуванні. Від вашої витримки і розважливості буде залежати успіх всіх подальших справ і починань.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Настав час для гарного, тривалого відпочинку. Рекомендується планування відпустки, подорожей, поїздок. Щоб краще розібратися в своїх почуттях, ви можете зважитися провести вихідний день на самоті. У другій половині дня можливі неприємні звістки. Можливо, найближчі люди потребуватимуть вашої допомоги і підтримки.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день для будь-якої діяльності. Життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, тому ви не зможете в повній мірі проявити свої таланти і здібності або використовувати ситуацію в своїх цілях. Все, чого ви досягнете, буде зроблено з великими труднощами. Постарайтеся не приймати близько до серця негативні тенденції дня.

Джерело:supercook

Все буде Україна