«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 28 квітня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам сьогодні належить поборотися із завищеними апетитами — своїми або колективними, наведеними ззовні. День підвищує запити, заважає змиритися з виснаженням ресурсу або годівниці, підтримує чуттєві і матеріальні залежності, штовхає на перевитрату коштів. Небажані позики та інвестиції. До ночі настрій стане позитивнішим і конструктивнішим, знайдуться розумні варіанти виконання бажань, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям сьогодні варто тактовніше поставитися до чужих розбитих надій: посміявшись над ними, є ризик нажити собі впливового ворога. Також, не варто вступати в гонку за недавнім цінним призом або намагатися взяти реванш, незабаром боротьба амбіцій втратить сенс. Якщо емоції затьмарили розум, дочекайтеся вечора: він допоможе змінити ракурс, стримати жадібність, збити пафос, включити розум або почуття гумору.

Близнюки

Близнюкам день додасть турбот або негативних емоцій. Можливий цейтнот, страх втрати, проблема в зв'язку з роботою або здоров'ям, занепокоєння про збереження таємниці або вкладу. Але справжньою причиною зневіри стане щось глобальне: удача, що вислизає, виснаження ресурсу, термін привілеї, що закінчується, близький фінал приємної історії, втрата ідеалу, наставника або покровителя. Вечір дасть надію або гарантію.

Рак

Сьогодні не всі надії Раків здійсняться. Вид "останнього поїзда", що йде за горизонт може повалити найемоційніших з них у відчай. Щоб підбадьорити їх, зірки поспішають повідомити: все тільки починається. На ділі, йдуть уявні шанси, які не вислизають, а зайві перешкоди і навантаження, цілком реальні. Якщо щось не дається в руки, відпустіть: це не ваше, удача чекає вас за наступним поворотом.

Лев

Сьогодні Левам заважає непомірність. Амбіції штовхають їх на запізнілу боротьбу і марну витрату ресурсів. Воюючи за свої права або ідеї, вони ризикують втратити союзника або гідного опонента, нашкодити своїй репутації. У любові, у родині і на спільній території слід контролювати емоції: якщо є фундаментальні розбіжності, фатальний спір світоглядів і життєвих укладів стане «останньою краплею».

 

Діва

Сьогодні Дівам не варто ставити собі надзавдання. Краще не братися за великий обсяг робіт, не наполягати в отриманні додаткових благ і не намагатися облагодіяти всіх, хто потрапив в поле зору. Переробки, емоційні перевантаження, переїдання та інші надмірності можуть відбитися на здоров'ї. Не варто надмірно балувати вихованців, закуповувати із запасом предмети побуту, продукти і ліки.

Терези

У Терезів можлива перевитрата коштів. Можливі витрати на дітей, навчання, успішний проєкт у фінальній стадії. Нові інвестиції, витрати на любовні авантюри і престижні розваги — дорога до розорення. Небезпечні й інші крайнощі: жадібність, скнарість, неповернення боргів, несплата податків. Терезам, які переборщили із задоволеннями, зірки радять відразу робити вкладення в майбутню поправку здоров'я.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони — емоційні екстремісти. І вдома, і в гостях вони можуть поводитися зухвало. День схиляє їх до перепадів емоцій, зайвого пафосу, переїдання, конфлікту з авторитетом або ідейним ворогом. Злетить почуття власника, Скорпіони будуть чіплятися за територію або інші блага, які їм дорого дісталася. Їм не варто воювати за те, що незабаром стане непотрібним або саме впаде до них в руки.

Стрілець

Стрільцям сьогодні нелегко домогтися внутрішньої нірвани. Багато Стрільців досягнуть просвітлення лише в кінці дня, а до цього моменту їх будуть переслідувати таємні переживання. Можливі марні очікування, шкода про можливості, що йдуть. Не варто нічого робити: велика ймовірність даремно витратити ресурси при спробі «вскочити в поїзд, що проїзджає». Оцінювати себе і будувати плани краще ввечері.

Козоріг

Сьогодні зірки застерігають Козорогів-оптимістів від надмірно райдужних надій, а Козорогів-песимістів від надмірної зневіри. Атмосфера цього дня працює як збільшувальне скло, додаючи об'єму і поганому, і хорошому. Ризиковані починання, інвестиції. Небажані солідні покупки і великі платежі. Не варто поспішати з вибором друга або групи однодумців. Можна збути з рук непотрібний актив.

Водолій

День розпалює апетити Водоліїв і підігріває їх амбіції, часом запізнілі. Багато Водоліїв побачать, що вони не досягли і половини цілей, заслуговують більшого або мало зробили для торжества хорошої ідеї. Можливий благий порив відшкодувати збиток, надолужити згаяне або відновити справедливість. Подібний настрій не сприяє об'єктивності, робити висновки і оцінювати перспективи краще ввечері.

Риби

Сьогодні Рибам варто задати межі мріям — але не тому, що вони нездійсненні. Ризик полягає в випередженні подій і побудові планів на фундаменті, що розвалюється. Частина ваших задумів і пов'язаних з ними страхів стає марною тратою енергії, ви ризикуєте принести непотрібну жертву вже практично поваленому божеству. Панораму близького майбутнього краще малювати широкими мазками і в загальних рисах.

Все буде Україна