«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 29 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Посилюються дар передбачення і інтуїція. У прояві почуттів слід проявити обачність, навіть деяку жорсткість - це дозволить вам краще розгледіти предмет своєї уваги. Сон напередодні - віщий на місяць. Булавки, голки уві сні - до образливих жартів або розчарування.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Активний творчий день, символізує любов і прощення. Ймовірно, вас очікують ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів. Рекомендується відвідати забутих друзів і рідних, які можуть потребувати вашої допомоги. Сприятливі творча робота, прогулянки з дітьми.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує розчарування. Не варто віддаватися цілком і повністю захопленому вас почуттю. Тільки в цьому випадку у вас буде можливість вирішити виниклі в недавньому минулому проблеми, змінити навколишній  світ в кращу сторону і змінитися самим. Вірогідні проблеми з дітьми, на їх потреби може піти основна частина сімейного бюджету.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Гармонійний день, який відкриє перед вами широкі можливості для активного відпочинку, творчості та самовираження. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіху. Прекрасний день для любові і романтичних пригод. В результаті ви відчуєте оновлення почуттів, аж до закоханості.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Зірки радять звернути увагу на стан свого здоров'я і здоров'я своїх близьких. Цілком можливо, що ви трохи прихворієте. Виключіть фізичні навантаження: велика ймовірність травми. У цей день цілком можливо виникнення сильного бажання зустрітися зі старими друзями і знайомими, відновити перервані відносини. Слідкуйте за прикметами. Відкладене поїздка уві сні або наяву - надія обернеться розчаруванням.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сьогодні найкраще зайнятися особистими справами і зміцненням здоров'я. Вірогідні великі зміни в побуті: ремонт, покупка меблів або ускладнення відносин з сусідами. Самотніх Близнюків чекають багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Напружена, ретельна і кропітка праця, спрямована, на досягнення матеріального благополуччя, - це ваша доля сьогодні. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні завдання. Згаяний зараз час дуже важко буде надолужити в майбутньому. У цей день дуже ймовірне виникнення сильного бажання зустрітися зі старими друзями і знайомими, відновити перервані відносини.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Різкі зміни в настрої, емоційні зриви, внутрішній неспокій чоловіків-Львів можуть негативно позначитися на особистих взаєминах з партнером. Постарайтеся не замикатися - довірлива розмова і відповідна відвертість повернуть мир і злагоду. Саме сьогодні жінки-Леви зможуть закласти основу для свого фінансового зльоту. Не  діліться своїми планами з сторонніми людьми, інакше задумам не втіляться в життя.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

 День рівноваги і спокою. Він обіцяє пройти в любові і взаєморозумінні. Саме сьогодні ви зможете закласти основу для свого матеріального благополуччя. Однак до вечора може спалахнути взаємне невдоволення. Але скоро ви знову будете радувати один одного своєю присутністю.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Напружений день. Вірогідні проблеми, що вимагають компромісного рішення. Скоротіть контакти до мінімуму, виключіть випадкові знайомства. Постарайтеся проявити мудрість і такт, щоб конфлікт не розтягнувся надовго. З покупками сьогодні не слід поспішати, так як вони можуть виявитися вкрай невдалими і ви будете довго шкодувати про викинуті на вітер гроші.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день може змусити багатьох сильно хвилюватися і тривожитися. Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в особистому житті, пов'язані з новими знайомствами і розривом колишніх зв'язків. У будь-якому випадку, не забувайте про тих, хто допомагав вам в житті.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні найкраще зайнятися особистими справами і зміцненням здоров'я. Не виключено, що саме в цей день вам вдасться успішно вирішити виниклі любовні проблеми. Самотніх Стрільців чекають багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства, легкий флірт. Сприятливий збіг обставин, вміння змінювати тактику поведінки в залежності від ситуації допоможуть подолати будь-які труднощі.

Джерело:supercook

Все буде Україна