«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 29 квітня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Схильність до самоаналізу може привести до зайвого самокопання і заглибленості у свої думки, що стане приводом до сварок з близькими людьми. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. День сприятливий для занять спортом і для будь-якої фізичної роботи.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Вдалий день для творчих шукань, експериментів, отримання інформації. Ймовірно здійснення давньої мрії або несподівана приємна звістка. Жінкам-Водоліям зірки радять при спілкуванні з близькою людиною уникати гострих тем. У другій половині дня у сімейних Водоліїв не виключена сварка або сварка зі сльозами і взаємними звинуваченнями.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День відзначений нагнітанням напруженості. Вірогідні дрібні втрати, агресія з боку незнайомих людей. З самого ранку чекайте непорозумінь і причіпок. Якщо ви відчуєте це - не здавайтеся. У другій половині дня пристрасті вщухнуть. Можливо, вас цілеспрямовано виживають. Бережіться отруєння або ж просто нездужання від самого звичайного переїдання.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сатанинський день. Зірки застерігають від агресивності по відношенню до близьких. Ймовірні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму. Виключіть зловживання алкогольними напоями, швидку їзду і роботу з гострими і ріжучими інструментами. Зайва довірливість або помилкове уявлення про партнера може призвести до фінансових втрат або загальмувати прогрес в досягненні поставлених цілей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Енергетично потужний день. Потрібно бути дуже обережним і уважним в справах: події можуть піти зовсім не так, як ви очікуєте. Краще не планувати нових справ і уникати роботи, яка потребує уваги і прискіпливого ставлення. День розчарувань. Новим планам і надіям не судилося здійснитися. Вірогідні фінансові втрати або проблеми з друзями. Швидше за все вам доведеться вирішувати проблему, до якої ви зовсім не готові.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий збіг обставин чи підступи недоброзичливців можуть змусити вас кинути всі сили на захист своїх принципів. Постарайтеся стримувати емоції і уникати розмови на підвищених тонах. Це може не тільки негативно позначитися на вашому авторитеті і просуванні по службі, а й стати причиною відчутних фінансових втрат. Взагалі, будь-які комерційні поїздки або фінансові операції сьогодні краще відкласти.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День сприятливий для відряджень, романтичних зустрічей, подорожей. Будьте уважні до того, що їсте, - сьогодні величезний шанс випадкового отруєння або ж просто нездужання від самого звичайного переїдання. Любов, успіх і задоволення чекають вас сьогодні, але не надто захоплюйтеся розвагами.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Цей день принесе багато тривог і хвилювань. Зірки застерігають від агресивності і самовдоволення по відношенню до близьких людей. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. У сексуальній сфері вас підстерігають розчарування. Надії швидше за все не здійсняться. Якщо ви будете надавати цьому багато значення, то ризикуєте впасти в депресію. Увечері вірогідні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні вірогідні фінансові труднощі, так як мають бути великі витрати. Цей день принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних з близькою людиною. Ваші відносини можуть зайти в глухий кут. Від вас залежатиме, розлучитеся ви або переживете ці труднощі разом. Але не беріть до уваги чужих порад, вони можуть тільки нашкодити вам.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

В цілому день сприятливий для контактів і ділових переговорів. Стійкість настрою, хороший настрій дозволять досягти гарного результату. Позитивні тенденції першої половини дня забезпечать успіх в укладенні угод або в комерційних операціях. Зустрічі і контакти в недалекому майбутньому можуть принести відчутні результати. У другій половині дня будьте уважні до нових знайомих, які з'явилися у вас за останній час. Спілкування з ними може принести вам розчарування або поставити в вкрай незручне становище.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Триває сприятливий період. Цей день відзначений подіями, які приведуть до переоцінки цінностей. Матеріальні досягнення будуть порівнюватися з духовними устремліннями. Ви будете здатні сконцентруватися на своїх внутрішніх змінах. Може бути, у вас відкриється дар пророцтва. Вночі можливі благі віщі сни.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День сприятливий для подорожей. Будь-яка поїздка - ділова або пізнавальна - виявиться вдалою і принесе радість. Ймовірно деяке поліпшення фінансового становища, пов'язане з вигідною покупкою або виграшем. Проведіть вечір в колі родини і розважайте себе якими-небудь тихими домашніми радощами: читанням книг, спілкуванням з рідними, переглядом нових відеокасет, прослуховуванням музики. Сни виконуються. Звірі уві сні - зустріч з обманщиком.

Джерело:supercook

Все буде Україна