«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 29 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Швидше за все сьогодні будь-які починання приречені на провал. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки. Сон може виявитися віщим і виповниться через чотири дні.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Критичний день. Не виключені фінансові втрати або поява на шляху серйозних труднощів, особливо якщо нові задуми відносяться до розряду ризикованих. Увечері можливі ускладнення взаємовідносин з-за дій одного з домочадців.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні не слід переоцінювати свої сили. День несприятливий для вступу в шлюб, зачаття, великих придбань. Ви можете відчути, що ваших життєвих сил і особистої енергетики недостатньо для проведення відповідальних заходів. Ваш доля - планомірний працю і спокійний відпочинок.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День може виявитися суперечливим. У сфері творчості і комерційної діяльності намічається регрес. Вигода можлива тільки від розпочатих справ - будь-які починання приречені на провал. Сторонній вплив або помилкова інформація можуть призвести до фінансових втрат. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки. Покладіться на інтуїцію. У контактах з партнерами або в стосунках з близькими людьми не проявляйте зайвої категоричності - вірогідні сварки аж до повного розриву відносин. Сон може виявитися віщим і виповнитися через чотири дні.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День може виявитися суперечливим. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки. Вірогідні обмани, помилки або негативний вплив з боку оточуючих людей. Зірки рекомендують зустрічі з найближчими людьми. Поділіться з ними своїми тривогами, передчуттями. Можливо, після цих зустрічей ви станете більш оптимістично. Сон може виявитися віщим і виповниться через чотири дні.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Критичний день. Несе наклеп, обмани, помилки в оцінці людей. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки. Вірогідні негативні зміни в фінансових справах, конфлікти з оточуючими, погіршення самопочуття. Зірки рекомендують контакти тільки з найближчими людьми. Однак не слід ділитися з ними своїми тривогами, передчуттями, сумнівами. Уникайте стороннього впливу - воно може привести до емоційного зриву.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День може виявитися суперечливим. Вам краще зупинитися і подумати, в тому напрямку ви рухаєтеся. Ви можете впасти в меланхолію, причому без жодного приводу. Ваша уява може малювати досить похмурі перспективи. Рекомендується зустріч з найближчими людьми. Поділіться з ними своїми тривогами, передчуттями. Можливо, після цих зустрічей ви станете більш оптимістично.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несприятливе розташування зірок зробить негативний вплив як на особисту, так і на ділове життя. У сфері професійної діяльності намічається регрес. Будь-яка нова справа приречена на провал або не принесе бажаних результатів. Вигода можлива тільки від уже розпочатих справ. Сторонній вплив або помилкова інформація можуть призвести до фінансових втрат. Бійтеся пліток, чужих порад, наклепу заздрісників. Після роботи поспішайте додому і не робіть вечірніх прогулянок на самоті.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День може виявитися суперечливим. Вигода можлива тільки від розпочатих справ - будь-які починання приречені на провал. Вам краще зупинитися і уважно озирнутися на всі боки. Не виключено, що сьогодні в ваших справах несподівано виникнуть проблеми і вам буде потрібно матеріальна допомога друзів або родичів.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Критичний день, який несе несподівані повороти, тому будьте обачні. Не приймайте ніяких важливих рішень, в спілкуванні з начальством і колегами зберігайте спокій, уникайте суперечок, які можуть привести до принципового протистояння. Не робіть вечірніх прогулянок на самоті.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений оновленням почуттів, припливом нових сил і свіжих думок. Сприятлива реалізація планів і прихованих здібностей, результат цього принесе вам задоволення. Ймовірно благополучне завершення розпочатої справи. Ваші пропозиції знайдуть підтримку у керівництва. Однак, не рекомендується займатися вирішенням серцевих питань, відкладіть це до наступного дня.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Критичний день. Несе наклеп, обмани, помилки в оцінці людей. Уникайте стороннього впливу - воно може привести до емоційного зриву. Не намагайтеся зараз досягти нових рубежів. Зірки не рекомендують також змінювати місце роботи або шукати додатковий заробіток в інших сферах діяльності - вірогідні обман або нездійсненні надії. Сон може виявитися віщим і виповниться через чотири дні.

Джерело

Все буде Україна