«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 29 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні сувора реальність знову вкаже Овнам межу їх повноважень і поставить їх активності бар'єр. Багато Овнів зіткнуться з неминучою розплатою за минуле: за невиконаний борг, фатальний професійний промах, невірний вибір мети або посади. Можливий відчай, бажання взяти неприступну фортецю штурмом або кинути все і "грюкнути дверима". І те, і інше зараз навряд чи реальне.

Телець

Цей день нагадає Тельцям про їх найнадійніший щит. Будуть невразливі Тельці, які не схильні до коливань, ризиків і хитрощів, вірні своїм принципам, а також ті, хто з різних причин уникнув авантюр. Якщо ви оступилися і зробили невдалий маневр, ще не пізно дати задній хід і повернутися туди, де ви в безпеці. Є шанс покаятися, піти під захист закону. Важливо не ховатися за чужу спину.

Близнюки

Близнюкам сьогодні нема чого боятися, якщо раніше вони були практичні і обережні. Виручить подушка безпеки, вчасно оформлений документ, професійний досвід. Додасть розсудливості відповідальність за домівку, справу або сім'ю. Не в міру енергійним Близнюкам варто пам'ятати, що зайва суєта в цю добу шкідлива. Зробивши все необхідне, краще перейти до тактики «сірого каменю» і не привертати до себе уваги.

Рак

Сьогодні життя ставить Ракам межі. Потрібні люди і інстанції непохитні. Можливий знайомий страх залишитися на самоті. Не варто боятися звуження кола: вірний партнер, істинний друг або по-справжньому корисна людина з вами. Але тим, кого ви потребуєте, доведеться багато пробачити: можливо, ці люди непрості, зате за ними ви, як за кам'яною стіною. Саме з ними вам найнебезпечніше конфліктувати.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам поставити на перше місце здоров'я, а якщо воно в порядку, то роботу і борг. Бар'єр на шляху до прогресу — комплекс незакінчених справ. На його тлі посиляться засмучення, повернуться нездужання і страхи. Можливі поломки, затримки і збої. Варто економити матеріальні і душевні ресурси. Відповідний момент для суворої дієти. Намагайтеся не сваритися з підлеглими і помічниками.

Діва

Дівам день нагадає про грань, яку не варто переступати. Неминучі рамки і розчарування можуть вас засмутити, але навряд чи деморалізують і змусять відмовитися від свого ідеалу. Багато Дів ще раз переконаються в об'єктивній "межі" своїх можливостей, наприклад, професійних або батьківських. Також, сьогодні можна зіткнутися з виворотною стороною слави, з затратами вірності, обережності і консерватизму.

Терези

Сьогодні багатьом Терезам незатишно у власному будинку, кабінеті, орендованому житлі та інших володіннях. Зросте ризик негативного результату подій: поломок, сварок, втрат, побутових і ділових невдач. Можливі засмучення у родині, тупикові ситуації в кар'єрі, хвилини самотності, обмежень, великої матеріальної або моральної відповідальності. Варто подбати про захист своєї території і уникати будь-яких починань.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть зіткнутися з неприємностями, які підготували собі самі. Ситуації дня нейтральні для вас самі по собі, але доставлять проблеми, якщо ви «розгойдаєте човен»: проявите недоречну бурхливу ініціативу, спровокуєте суєту, затієте сварку або нав'яжете комусь свої послуги. В цьому випадку, можливі травми, поломки та інші ускладнення. Прогноз сприятливий, якщо ви збережете витримку.

Стрілець

Стрільців день змушує бути реалістами і циніками. Багато Стрільців впритул зіткнуться з необхідністю суворої економії, скрупульозного контролю. Можлива добровільно-примусова відмова від частини накопичень і привілеїв. Зросте ризик збитку, втрати, псування і поломки речей, грубого відбирання майна. Зірки не радять займатися купівлею-продажем і обміном, рекомендують посилити захист заощаджень.

Козоріг

Козорогам день може принести занепад духу або погіршення самопочуття. Можливий удар від близьких, збиток, провал у важливій справі. Варто звести до мінімуму активність, посилити захист. Важливо не піддаватися зовнішнім провокаціям. В екстрених випадках (наприклад, при нападі) ваші дії мають бути точними, швидкими і безпечними для вас. Вірну тактику вам підкаже ваш досвід або інстинкт самозбереження.

Водолій

Для Водоліїв це не найсвітліший день. Великий ризик опинитися в залежності, зануритися в безодню депресії, пройти через сплеск хронічної системної хвороби. Або опинитися в капкані, з якого не вибратися без зусиль і жертв. Причиною бід може бути ваша минула помилка, але сьогодні у вас немає часу на аналіз і самобичування: важливіше відвести загрозу, вибратися з ями або зняти гостроту проблеми.

Риби

День нав'язує Рибам дещо песимістичний погляд на майбутнє, але при цьому не позбавляє їх усіх надій. Можливо, ви знову переживете знайоме розчарування: переконайтеся в непридатності якихось планів, розбіжності характерів і цілей з окремими людьми. Важливо утриматися від імпульсивних руйнівних дій, наприклад, від помсти ідейному ворогові. Не варто забувати, що це ще не фінал історії.

Все буде Україна