«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 29 серпня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Активність і працездатність повернуться до Овнів у другій половині доби. Ранкові години можна провести на самоті або зайнятися рутиною, не забороняється помріяти або послухати музику. Ближче до вечора остерігайтеся непродуманих дій під впливом випадкових емоційних імпульсів. В цей час ви можете стати жертвою власних примх (звичок, самопочуття). Нові починання рекомендується відкласти: швидше за все, вони будуть помилковим стартом, на який ви даремно витратите свої сили, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям зірки радять перенести важливі справи на наступний день. Обмін терміновими повідомленнями та інші обов'язкові справи краще відкласти до пізнього вечора. Обстановка сьогодні не розташовує до послідовності: почавши займатися однією справою, ви можете несподівано переключитися на іншу. Навіть найнадійніші люди можуть підвести, в силу особистих проблем або непередбаченого збігу обставин. Якщо ви вчинили необачно або дозволили собі зайве, то ввечері можете пошкодувати про свою нестриманість.

Близнюки

У цей день марнотратство і любов до шику поєднуються в поведінці Близнюків зі скупістю. Причиною останньої може стати пережитий недавно негативний досвід безгрошів'я або безробіття, а також простий здоровий глузд (далекоглядність, передбачливість). Це вдалий час для оптових закупівель, особливо якщо йдеться про продукти, напої, ліки, святкові аксесуари. Не виключені невеликі казуси: наприклад, в результаті ви можете трохи перевищити бюджет або в останній момент забудете щось купити.

Рак

Для Раків події дня стануть логічним продовженням вчорашніх починань. Не варто планувати розваги, прийом гостей. Якщо напередодні назрівав конфлікт, сьогодні він загостриться, можлива стресова ситуація, складний момент у відносинах з діловими партнерами, колегами по цеху або близькими людьми. Якщо вам вдалося втриматися на межі, що відокремлює зацікавлену розмову від сварки, краще не переривати спілкування: можна обговорити чимало взаємно хвилюючих нюансів, в тому числі, хворобливі і спірні теми.

Лев

Можливо, сьогодні буде хороший настрій в роботі, пов'язаний з далекими планами. У професії вам необхідно деяке керівництво в справах і реальний погляд на речі. Гарний час для початку нових наукових або юридичних справ.

Діва

Дів чекає напружена доба. Можливо, знадобиться внутрішня боротьба з собою, подолання помилкових установок і надмірних надій. Окрема проблема — інерція думок і дій. Навіть якщо ви пішли по невірній дорозі і самі це розумієте, вам буде вкрай важко різко змінити курс. Якщо все зайшло далеко, а результату немає або в наявності збитки, поставте собі завдання вчасно зупинитися. Небажано займатися справами, вести переговори, відправлятися в дорогу, оформляти документи, віддавати машину в автосервіс.

Терези

Терезам не варто відмовлятися від допомоги рідні і близьких друзів. Якщо йдеться про проєкт, можлива його додаткова підтримка за рахунок благодійних пожертвувань, фінансування з несподіваних джерел. У складному випадку можна розраховувати на хороший юридичний супровід. Є шанс зробити щось корисне для сім'ї, домашнього облаштування, кар'єрного росту. На основі вдалого повороту подій не варто поспішно будувати плани: незабаром у вас з'являться ще більш сприятливі можливості.

Скорпіон

Скорпіонам не варто перебільшувати труднощі моменту. Найбільший дискомфорт очікується в першій половині дня. В цей час не варто працювати з документами, затівати перетворення в будинку, продовжувати безглузду суперечку, намагатися донести свою точку зору. Вечір обіцяє поліпшення самопочуття і настрою, але емоційний фон може бути нестабільним, а натхнення помилковим. Не виключений зрив творчих і любовних планів. Не варто підозрювати або звинувачувати інших, якщо для цього немає достатніх підстав.

Стрілець

Стрільцям належить упокорити свої особисті пориви і діяти по ситуації. Сьогодні в такому положенні більше хороших сторін, ніж поганих. Якщо життя зажадало жертви, натомість вас чекає приємний бонус, побутова або спонсорська підтримка. Якщо ви хворієте, то теж не залишитеся на самоті, не виключено, що іноді уваги до вас буде забагато. У вас з'явиться непогане поле для творчості, якщо ви любите піклуватися про інших, являєтеся постачальником або хочете попрактикуватися в кулінарному мистецтві.

Козоріг

Козорогам вдасться відновити потрібні канали зв'язку, задовольнити допитливість. День дає імпульс навчанню і дослідженням, допомагає поповнити скарбничку рецептів або список корисних адрес. Зацікавленість в питанні допоможе подолати відстані, загострить інтуїцію і спостережливість, підвищить комунікабельність, підкаже, де знайти консультанта, попутника, однодумця, відповідне інформаційне джерело. Може прийти довгоочікувана звістка з будь-якої інстанції, лист від далекого друга.

Водолій

Водоліям корисно побути в творчому, життєствердному середовищі, в суспільстві яскравої привабливої людини. Хороший день для подружжя, закоханих. Не варто упускати шанси, якщо ви хочете зацікавити кого-небудь своїми планами, досягненнями, особистими достоїнствами, шукаєте партнера або представника своїх інтересів. Краще не відкидати запрошення до зустрічі, діалогу, примирення: незабаром умови зміняться і можуть виявитися вже не настільки гармонійними, і тоді доведеться чекати наступного слушного випадку.

Риби

Багатьом Рибам, особливо недовірливим і вразливим, сьогодні послужать погану службу сторонні поради. Рекомендації в пресі та мережі, обіцянки реклами, підказки друзів і родичів можуть виявитися інформаційними перешкодами, що заважають вам прислухатися до власних потреб. Варто відкласти контакти, поїздки, покупки та інші маневри до того моменту, коли ви почнете ясно усвідомлювати свої справжні бажання. Для необхідних дій, які не можна відкласти, підходить друга половина дня.

Все буде Україна