«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 29 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Остерігайтеся нового знайомства, яке зіграє в вашому житті важливу роль. Несподівана суперечка може загострити обстановку. Сон може бути віщим і скоро виповниться.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений зростанням духовних, творчих і сексуальних можливостей. Сприятливий день для укладення шлюбу, для зачаття. Подружнє життя принесе радість багатьом Водоліям. Закінчення справи буде результативним, принесе шану, повагу, зміцнення авторитету.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вам варто прислухатися до голосу своєї інтуїції. Вірогідні неприємні новини, які зможуть вивести вас з рівноваги і навіть стати причиною стресу, значно ускладнивши стан здоров'я фізичного і психічного. 

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Зірки рекомендують бути уважним і обережним - не виключені травми, хвороба. Постарайтеся уникати непотрібних контактів, відкладіть прийняття важливих рішень. Нове знайомство зіграє у вашому житті негативну роль. Використовуйте ситуацію в своїх інтересах, це допоможе вам створити навколо себе обстановку спокою і довіри.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий день. Проходить під знаком отримання космічної енергії. Ймовірно, що сьогодні ви досягнете успіху у фінансовій сфері.

Сприятливий день, що відкриває нові перспективи, коригування намічених планів, отримання нового місця або зміну основного джерела заробітку. Не відмовляйтеся від участі друзів, впливових осіб, покровителів. Їхня допомога буде до речі. 

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ваші бажання будуть стикатися з неможливістю їх здійснення. Це сильно погіршить настрій: ваші почуття будуть загострені і схильні до частих коливань - від благодушності і поступливості до впертості і дратівливості.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Доля посилає вам випробування, і тільки від вас залежить, чи зможете ви з честю його витримати. Зірки рекомендують утриматися від активних дій в сфері професійної діяльності та від будь-яких змін в особистому житті. Нове знайомство зіграє у вашому житті важливу роль.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Зірки рекомендують бути уважним і обережним; постарайтеся уникати непотрібних розмов. Відкладіть прийняття важливих рішень. Використовуйте чарівність в своїх інтересах, це допоможе вам налагодити навколо себе обстановку спокою і довіри. Сон може бути віщим і скоро виповниться.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День несприятливий для поїздок, подорожей, далеких прогулянок - можливі всякого роду катастрофи. У сфері професійної діяльності назріває конфлікт з керівництвом або кадрові перестановки. 

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Критичний день. Постарайтеся зберігати зовнішній спокій, незважаючи на всі перипетії та складності на вашому шляху. У цьому випадку можливо благополучне вирішення різних ділових і особистих питань. Можливі грошові надходження, значні доходи. В результаті ви відчуєте бажання діяти, здатність доставити багато приємних хвилин собі і коханим людям.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день, що відкриває нові перспективи. Не відмовляйтеся від участі друзів в коригуванні намічених планів. Допомога впливових осіб, покровителів відіб'ється на отриманні нового місця або на зміні основного джерела заробітку.

Джерело:supercook

Все буде Україна