«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 3 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Ймовірно, легковажність і потурання власним пристрастям призведе жінок-Козерогів до сварки з партнером.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Зірки рекомендують проявити в справах увагу і обачність. Постарайтеся уникати категоричних висловлювань, глузувань, непотрібних розмов. Відкладіть прийняття важливих рішень. Остерігайтеся стороннього впливу.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Занадто райдужне сприйняття дійсності і будівництво повітряних замків затулить реальний стан справ. Ймовірно, що сьогодні виявляться невдачі у фінансовій сфері, серйозні помилки і прорахунки. Як ніколи, від вас буде потрібно обережність і виваженість.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Не виключено, що ваше фінансове становище дещо погіршиться. Можливо, ви втратите цінну річ або заплатите за старі зобов'язання. Проявіть обережність в спілкуванні з оточуючими. Існує ймовірність гострого конфлікту з незнайомими людьми.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сприятливий у фінансовому відношенні день. Не виключено, що саме сьогодні ви отримаєте несподіваний прибуток. В особистих справах ймовірні проблеми, і вам буде потрібна порада або допомога близьких друзів. Не соромтеся звернутися до них, незважаючи на гордість. .

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Агресивність, емоційна неврівноваженість можуть стати причиною фінансових втрат або втрати довіри партнерів. Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Не виключено, що саме сьогодні в справах несподівано виникнуть проблеми і вам буде потрібно матеріальна допомога друзів. Не соромтеся звернутися до них, незважаючи на гордість. Не хвилюйтеся - це тимчасові труднощі.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Чоловікам-Левам зірки радять уважніше придивитися до своїх партнерів і, в разі необхідності змінити сформовані з ними відносини. Помилки в розрахунках або невірна оцінка інформації можуть спричинити за собою несподівані витрати або серйозні проблеми в сфері професійної діяльності. Не виключено, що ваше фінансове становище дещо погіршиться.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні, ймовірно, до вас звернуться з діловою пропозицією, але приймати її відразу не варто, так як вона згодом виявиться не дуже вигідною для вас. Ймовірно, вам буде потрібна порада або допомога близьких друзів. Не соромтеся звернутися до них, незважаючи на гордість.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День переосмислення минулого, переоцінки цінностей. Зверніть увагу на оточуючих вас людей - можливо, захопившись своїми ідеями і прагненням до матеріального благополуччя, ви зараз втрачаєте можливість, про яку давно мріяли. У спілкуванні зберігайте спокій, уникайте нагнітати атмосферу. Постарайтеся знайти компроміс - і все буде гаразд. Сон може бути віщим і скоро виповниться.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день відзначений зростанням життєвих сил. У першій половині дня ви будете відчувати надлишок енергії і оптимізму. Але це не зможе допомогти вам виправити недавні помилки і прорахунки. Крім того, багато хто з вас відчують таємного недоброзичливця. Ви не повинні пасивно спостерігати за тим, що відбувається, інакше опинитеся вразливим. Дійте в злагоді з самим собою.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Нові знайомства можуть стати джерелом багатьох неприємностей. Слідкуйте за здоров'ям: будьте обережні при переході вулиці, остерігайтеся швидкої їзди, травм при роботі з гострими предметами або електроприладами.

Джерело:supercook

Все буде Україна