«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 3 січня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 3 січня 2019 року.

 

 

Овен

Сьогодні у Овнів вдалий день, багато що вселяє оптимізм. Якщо ваші власні сили зараз не надто великі, а повноваження обмежені, вам допоможе хтось впливовий або сама доля несподівано візьме в свої руки ваше щастя. Однак зірки натякають на наявність пари підводних каменів, все ще здатних збити вас з курсу. Є час пошукати варіанти або уразливості перед важливим безповоротним кроком, інформує Ukr.Media.

Тілець

Для Тільців це день випадкових успіхів. Можливо несподіване везіння закордоном, в незнайомій компанії або місцевості, у грі з незрозумілими правилами. Аналогічна ситуація може скластися у людей, які вас цікавлять. Не варто робити в цей день остаточні висновки, брати той чи інший алгоритм за зразок на майбутнє. Небажано починати проекти на постійній основі: можливо, вони будуть незаконними.

Близнюки

Близнюкам сьогодні доведеться залишатися на других ролях: бути тінню харизматичної особистості, поступитися комусь призом або славою. Буде нелегко, якщо ви самолюбні і незалежні. У відносинах важливо бути в одній команді і по одну сторону барикад. Партнер чи суперник може приписати собі зайві заслуги або роздути свій авторитет. Варто критичніше вибирати роботодавця, вчителя, юриста, попутника, посередника.

Рак

Сьогодні Ракам доведеться відмовитися від такої якості, як егоїзм. Лише деякі представники знаку залишаться в центрі загальної уваги, та й то в особливому випадку, наприклад, в силу хвороби. На першому місці може опинитися той, хто потребує вашої допомоги чи послуги. Важливо не плекати ілюзій і не надавати надмірного значення дрібницям. Варто прислухатися до думки авторитетного колеги, лікаря, вчителя.

Лев

Для Левів у цю добу характерний романтичний, піднесений або авантюрний настрій. Це вдалий час для демонстрації свого потенціалу, реклами ідей, включення фантазії. Важливий день для батьків, педагогів, мандрівників, фрілансерів, творчих людей, шукачів істини. Найбільші можливі проблеми з кордонами, старанністю, точністю. Не кращий день для рутинних занять і ділових акцій.

Діва

Сьогодні на Дів тисне авторитет батьків або інших значущих осіб. Можливо, вам доведеться орієнтуватися на тих, хто має відношення до вашого житла, надає вам гостинність, впливає на ваш світогляд, кругозір або кар'єру. Можливо, до вашого будинку заглянуть важливі відвідувачі або дорогі гості. Можуть отримати особливу вагу сімейні звичаї, культурні традиції, наукові інтереси, політичні погляди.

Терези

Терезам варто використовувати будь-яку можливість для цікавого спілкування та розширення кругозору. Не треба ходити далеко: оригінально мислячі співрозмовники і впливові люди цілком можуть зустрітися в безпосередньому оточенні. Є ймовірність несподівано зіткнутися з кимось із колишних однодумців і перевести стару дружбу на нову основу. Вдалий день для контактів з іноземцями та іногородніми.

Скорпіон

Для Скорпіонів зростає ймовірність подарунка, виграшу, щедрого авансу, щасливої знахідки. У той же час, можливі марнотратство, перевитрата коштів, проблеми із збереженням знайденого або отриманого. Не всі вкладення будуть розумними і виправдаються. Ви можете не знати міри в благодійності або погнатися за престижем. Якщо ви марнотрат і гроші витікають у вас крізь пальці, не варто брати кредит.

Стрілець

Сьогодні у Стрільців один з щасливих днів. Багато представників знаку звернуть собі на користь навіть свої недоліки. Однак вам варто бути трохи уважнішими до свого образу і ролі, якщо ви розраховуєте не на миттєвий тріумф, а на довгостроковий ефект. Бажано контролювати амбіції і не завищувати свою справжню значущість, інакше ви будете викликати у оточуючих посмішку, недовіру чи підозру.

Козеріг

Сьогодні Козерогам краще поставитись з гумором до будь-якої невдачі і з часткою підозри до будь-якого успіху. Можливі і випадкові перемоги, і незрозумілі поразки. Не найкращий момент для ініціативи і повної відвертості. Краще радіти чужим досягненням, ніж оскаржувати чийсь авторитет. Добре спілкуватися з однодумцями, іноземцями, мандрівниками, знайомитися з впливовими течіями і думками.

Водолій

Цей день виправдає надії Водоліїв. Не виключено, що результати або перспективи, що відкрилися, навіть перевищать очікування. Найбільший успіх буде супроводжувати вас у командній діяльності, тому не варто занадто активно наполягати на своїй автономії. Вдалий момент для возз'єднання з групою, школою або течією, для відновлення авторитету. Небажано займатися суто матеріальними питаннями.

Риби

Рибам необхідно рахуватися з носіями влади і авторитету. Якщо ви претендуєте на подібну роль або вже зайняли високе місце, важливо дивитися на ситуацію тверезо, не перебільшуючи свої переваги і не применшуючи недоліки. Якщо у ваших руках опинився бажаний приз, варто пам'ятати, що поки це лише щедрий дарунок долі, який важливо не втратити, або аванс, який потрібно опрацювати.

Все буде Україна