«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 3 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Переконаність у своїй правоті і переконливість в доводах може привести до успіху в будь-якій справі. Закріпитеся на досягнутих позиціях і не претендуйте на більшу, інакше ваше бажання панувати, самовпевненість можуть викликати протест з боку близьких або родичів.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День несе несподівані повороти, тому не приймайте ніяких важливих рішень. У спілкуванні зі старшими родичами зберігайте спокій, уникайте суперечок, які можуть привести до принципового протистояння.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день може пройти під знаком захисту своїх інтересів. Багато представників Риб можуть відчувати ускладнення з партнерами. Буде потрібно уважно стежити за виконанням угод, вести себе мудро і тактовно. При виконанні цих умов день може бути благополучним. Значно зміцниться авторитет.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Зірки застерігають від несподіваних проблем в особистому житті. У першій половині дня агресивність у відносинах з оточуючими, самовпевненість можуть викликати протест з боку близьких і родичів. Слід розумно підходити до кожної проблеми, шукати конструктивні рішення, компроміс. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не висувати партнеру підвищених вимог. Друга половина дня буде сполучена з нестандартними ситуаціями, з якими ви зможете впоратися тільки завдяки винахідливості.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Один з «чистих» днів. Планети сприятливо налаштовані щодо вашого добробуту і здоров'я, і це потрібно використовувати. Ви повинні розумно підходити до кожної проблеми, шукати конструктивні рішення. Планомірна діяльність призведе до невеликих, але перспективним змінам.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сьогодні настав якраз той самий час, коли варто почати роботу над здійсненням давнього проекту. Він принесе можливість нового джерела заробітку. Планети сприятливо налаштовані щодо вашого добробуту, і це потрібно використовувати. Цілеспрямована діяльність призведе до перспективних змін. Сьогодні ви можете з успіхом здійснювати різні торговельні угоди, навіть ризиковані. А ось в особистих відносинах не виключені проблеми, пов'язані з небажанням партнера прийняти вашу точку зору.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливо, що великі і малі зміни, що відбуваються з вами в цей період, стануть для вас майданчиком для випробування власних сил. Ви чітко побачите свої достоїнства і недоліки. Не виключено, що сьогодні вам доведеться відправитися в ділову поїздку або подумати про розширення власного підприємства.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Вкрай несприятливий день. Сьогодні не слід ризикувати, пускатися в авантюрні пригоди, домагатися розташування осіб протилежної статі, виділятися з оточення. Широке спілкування може мати негативні наслідки. Скоротіть контакти до мінімуму. Вірогідні проблеми, що вимагають відходу від основних життєвих принципів. Вам, очевидно, сьогодні доведеться вирішувати саме один з таких питань. Наберіться терпіння, вам слід зайняти вичікувальну позицію. Зірки застерігають від несподіваних проблем в особистому житті.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Амбіційність та агресивність у відносинах з оточуючими, бажання панувати, самовпевненість можуть натрапити на нерозуміння і викличуть протест з боку близьких і родичів. Слід розумно підходити до кожної проблеми, шукати конструктивні рішення, компроміс. Планомірна діяльність призведе до невеликих, але перспективним змінам у відносинах з партнером.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день, особливо для жінок-Терезів. Ймовірна невдала покупка, погіршення самопочуття. Рекомендується уникати гучних компаній і застілля. Для чоловіків-Терезів велика ймовірність нового знайомства або несподіваних романтичних пригод, які можуть принести тільки зайві турботи і хвилювання.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Двоїстий, суперечливий день. Сьогодні небажана активна діяльність. Вам краще зупинитися і подумати, чи правильно ви робите. Ваша пам'ять відтворить яскраві картинки минулого, а уява може малювати досить похмурі перспективи. Рекомендується зустріч з найближчими людьми. Поділіться з ними своїми тривогами, передчуттями. Можливо, після цих зустрічей ви відчуєте полегшення.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні планети сприятливо налаштовані щодо вашого особистого життя, і це потрібно використовувати. Ваші цілеспрямованість, темпераментність і емоційність приведуть до перспективних змін у відносинах з давнім партнером або до нового знайомству.

Джерело:supercook

Все буде Україна