«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 30 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Ймовірно, через несприятливе розташування планет вас чекають помилки в поведінці або прорахунки в роботі. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, проблеми з реалізацією планів і ідей, конфлікти з партнерами. Вам доведеться докласти максимум зусиль, щоб з честю вийти з положення, що створилося. Не виключено, що ваше службове або суспільне становище похитнеться: чи не приймайте це близько до серця - все з часом утворюється.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений гармонією і душевноб рівновагою. Сьогодні найкраще зайнятися особистими справами і зміцненням здоров'я. Вірогідні великі зміни в побуті: ремонт, покупка меблів або ускладнення відносин з сусідами. Самотніх Водоліїв чекають цікаві зустрічі з однодумцями.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Важкий день. Напружений, ретельна і кропітка праця може значно послабити самопочуття Риб. Ця ситуація ускладниться загальним несприятливим фоном суспільного життя. Рекомендується концентрація сил. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні завдання. Згаяний зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Життєвий потенціал на високому рівні. День сприятливий для контактів. Ймовірно, вам вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які вам допоможуть у подальшому. Однак ви зможете домогтися повного успіху тільки за тієї умови, що будете рахуватися з думкою оточуючих, поважати ділові якості партнерів по бізнесу. Надлишок енергії може виявитися руйнівним. Не виключено, що у вас з'явиться впливовий покровитель.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День отримання космічної енергії любові. Енергетично потужний день. Надлишок енергії може виявитися руйнівним. Імовірність прояву нестриманості і сварок з оточуючими. Від вашої поведінки залежатимуть фінансові успіхи, стосунки з протилежною статтю і емоційне життя в цілому. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні завдання. Згаяний зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Життєвий потенціал на високому рівні. Надлишок енергії може виявитися руйнівним для чоловіків-близнюків. Вірогідні прояви нестриманості, категоричності в висловлюваннях, конфліктів з оточуючими. Зірки радять звернути увагу на стан свого здоров'я і здоров'я своїх близьких. Виключіть фізичні навантаження, ризиковані підприємства, роботу з електроприладами: велика ймовірність травми.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Надлишок енергії може виявитися руйнівним. Цей день може змусити багатьох сильно хвилюватися і тривожитися. Імовірність прояву нестриманості і сварок з оточуючими. Від вашої поведінки буде залежати фінансова сторона справи, стосунки з протилежною статтю і емоційне життя в цілому.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Життєвий потенціал на високому рівні, однак ви зможете домогтися повного успіху тільки за тієї умови, що будете рахуватися з думкою оточуючих, поважати ділові якості партнерів і не прагнути до беззаперечного лідерства - надлишок внутрішньої енергії може виявитися руйнівним для справи. Розподіліть пріоритети, визначте відносини і сміливо йдіть до заданої мети - вас чекає удача.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Життєвий потенціал на високому рівні. Однак ви зможете домогтися повного успіху тільки за умови, що будете рахуватися з думкою оточуючих, поважати ділові якості партнерів по бізнесу. Надлишок енергії може виявитися руйнівним, незважаючи на те, що вас буде відрізняти глибоке почуття відповідальності, любов до порядку і старанність. Ймовірна стабільність в стані здоров'я, впевненість в собі, оптимізм.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День осягнення нових істин, прояви творчого потенціалу, сприятливий для подорожей, фізичних навантажень, операцій з нерухомістю. Якщо сьогодні вам запропонують нову справу, погоджуйтеся - зірки обіцяють успіх і процвітання в будь-яких починаннях. Можливо нове знайомство, яке згодом переросте в серйозні стосунки.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Вас чекає напружений трудовий день. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на дрібниці. Рекомендується сконцентрувати всю свою увагу на службові проблеми, від успішного вирішення яких буде залежати ваше матеріальне становище. Згаяний зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Життєвий потенціал на високому рівні, однак надлишок внутрішньої енергії може виявитися для вас руйнівною. Зірки застерігають від сварок на ґрунті ревнощів, таємної недоброзичливості або відкритої агресії партнера. Не виключено, що порожні розмови або безглузді суперечки віднімуть весь ваш час.

Джерело:supercook

Все буде Україна