«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 30 квітня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні Овнам слід радіти статусу своєї країни або команди: він важливіший їх особистих лаврів. Варто цінувати напрацьовані дружні зв'язки по всьому світу. Приємні хвилини цього дня знаменують успішний вихід на нові рубежі, а також вказують на максимальну широту огляду і горизонт планування, які доступні вам в близькому майбутньому. Конкретні практичні плани на вихідні краще будувати ввечері, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям не варто бігти за можливістю у фінансових справах або в своїй професійній області, що вислизає: це гонитва за вчорашнім днем. Авантюри, що стартували сьогодні, обіцяють лише глухий кут і пробуксовку. Краще берегти сили і ресурси для нових спроб, ґрунт для них вже готується. Важливі справи можуть потерпіти до завтра: ранок вечора мудріший. Енергія для термінових дрібних клопотів з'явиться ближче до ночі.

Близнюки

Сьогодні Близнюки не отримають особливої користі від діалогу: бесіда може йти по колу і полягати в констатації фактів. І все ж їм не варто відкладати залишкове спілкування на гарячі теми (особливо, з впливовими людьми, іноземцями і великими спільнотами): в кінці дня зв'язок перерветься і відновити його на колишній хвилі вже не вдасться. Уваги потребують зміни у сфері навчання, ідеології та кар'єри.

Рак

Сьогодні зірки не радять Ракам проявляти гарячий ентузіазм в нових справах: в загальному потоці подій їх особиста старанність і службове завзяття навряд чи будуть помічені. Не варто заново наймати штат і укладати тривалий договір на послуги: надій і обіцянок буде багато, а результату мало. Конструктивні переговори і виконання енерговитратних робіт має сенс перенести на вечір або на завтра.

Лев

Левам варто цінувати повагу, дружелюбність, великодушність, корпоративний дух і інший позитив в спілкуванні з людьми, але їм краще не будувати на ньому подальші плани. Потрібні відносини стають більш прохолодними і офіційними. Жести, пов'язані з публічним вираженням добрих почуттів (подяки, вдячності) небажано відкладати на вечір: в кінці дня настане час внутрішніх або чорнових робіт.

Діва

Дів сьогодні вибиває з колії потік суєти і хвилювань. Можливий "чемоданний настрій" і передчуття змін в звичному укладі. Очікування нового додасть приємний підбадьорливий відтінок найбільш нудним повсякденним процедурам, пожвавить службову і домашню рутину. Конкретними практичними клопотами краще зайнятися перед сном. Нетермінові завдання розумніше перенести на завтра, так як виспатися теж не заважає.

Терези

Терезам не варто втрачати час, якщо вони хочуть представити публіці плід свого особистого або колективного креативу — особливо, прогресивного, популярного та інтелектуального. У батьків залишається шанс допомогти дітям у важливому питанні їх розвитку (наприклад, у виборі додаткових занять до основної навчальної програми). Увечері зміниться настрій, день закінчиться терміновими домашніми або діловими клопотами.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіонам не варто хапати першу ж привабливу пропозицію, особливо, житлову і фінансову: з великою ймовірністю, це буде «типове не те». Щедрий дар може виявитися неліквідом, ексклюзив ширпотребом, а раритет новим. Не найкращий момент для важливих рішень у коханні, творчості, виборі розваг або планів на літній відпочинок. Увечері чекає корисна новина або цільова прогулянка.

Стрілець

До настання вечора Стрільцям варто насолоджуватися кожною хвилиною удачі, або моментами, які про неї нагадують. Важливий корпоративний дух (земляцтво, цехова солідарність). Не варто відмовлятися від зустрічі з ріднею, з недавніми попутниками, учнями, новими сусідами, друзями та колегами. Джерело спільного натхнення і потужний об'єднуючий фактор незабаром втратить силу або змінить свою форму.

Козоріг

Основна частина дня для Козорогів непродуктивна. Багато Козорогів досягнуть успіху швидше у відпочинку і випадкових розвагах, ніж в роботі. Можлива неуважність. При слабкому здоров'ї не виключені нездужання. Зірки радять не картати себе за відхід з графіку, так як вечір знову мобілізує на дії: доведеться знову зібратися з думками, щось терміново зробити або намітити варіанти маневрів на завтра.

Водолій

До настання вечора Водолії зможуть віддаватися приємним мріям про майбутнє, заповнювати згаяне в дрібницях або користуватися плодами своїх недавніх успіхів (наприклад, популярності у друзів або у публіки). Слід з обережністю будувати плани: список повноважень звужується і деякі опції можуть бути недоступні. В кінці дня доведеться зайнятися справами практичними: здоров'ям, клопотами по господарству.

Риби

Сьогодні Риб ваблять різні грані майбутнього. Вранці переважить інтерес до останніх тенденцій і модних впливів, можливий легкий песимізм. Увечері корисно звернути увагу на колишні моделі майбутнього: ваші нездійснені старі мрії скоро отримають ще один шанс, і не виключено, що на цей раз вони здійсняться. Непогано зробити до цього перший крок: освіжити знання, підняти контакти, відновити тренування.

Все буде Україна