«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 30 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Жінкам-Козерогам належить нове захоплення або легкий флірт. Зірки попереджають, що характерна для вас стриманість почуттів може перешкодити вірно оцінити достоїнства і недоліки шанувальника. Чоловіків-Козерогів зірки застерігають від несподіваного знайомства або відновлення старих зв'язків, які приведуть до катастрофи в особистому житті.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Любовні стосунки з близькою людиною складуться гармонійно. Ви будете спокійні, щасливі і задоволені один одним. У другій половині дня ймовірно неприємна звістка, яке змусить вас змінити намічені плани. Не приймайте поспішних рішень: щоб уникнути помилки, вам необхідна порада старших членів сім'ї. Вам доведеться визнати їх мудрість і життєвий досвід.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вас чекає спокійний трудовий день. Навіть зовсім проста робота може здатися вам стомлюючої. Не засмучуйтеся, якщо день видасться вам нелегким. Зверніть увагу на оточуючих вас людей: ви знайдете в них нові гідності. Проблеми на службі з часом вирішаться, а ви знайдете втрачену життєрадісність і рівновагу. Вам необхідний тривалий відпочинок.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сатанинський день. Зірки вказують на ймовірні конфлікти з начальством або партнерами. Можливо, несподівана звістка змусить вас змінити намічені плани. Не виключені серйозні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від швидкої їзди і роботи з ріжучими інструментами. Вкрай небажано фізичне перенапруження або дії, пов'язані з ризиком. Прислухайтеся до порад друзів або близької людини.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Будьте сьогодні уважні, роблячи покупки, - вірогідні обман або марна трата грошей. Слід також утриматися від поїздок на базар, від споживання м'ясної їжі і спиртних напоїв - можливе отруєння або розлад здоров'я. До вечора негативні тенденції дня підуть на спад, і ви відчуєте себе краще. У колі друзів або домашніх вам буде комфортно і добре.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий період для розширення спілкування. Вірогідні нові знайомства або відновлення старих зв'язків. Не виключено, що ваша комунікабельність вплине на майбутню фінансову прибуток. Слід утриматися від поїздок, тривалих подорожей, напруженої фізичної роботи. Не рекомендується споживання м'ясної їжі і спиртних напоїв - можливе отруєння або розлад здоров'я.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день потрібно присвятити домашнім справам. Ви зможете навести порядок не лише в будинку або на дачній ділянці, а й у власних почуттях, в результаті чого ви можете стати більш оптимістично. Можливо, ви зіткнетеся з несподіванками, не всі з яких виявляться приємними.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Небезпечний сатанинський день. Необхідні твердість, обмеження спілкування, протистояння спокусам. Заплановані зустрічі або запрошення в гості краще у ввічливій формі перенести на інший день. Не виключено, що випадкове знайомство або ваша комунікабельність зроблять негативний вплив на майбутні вчинки. Уникайте будь-якої важкої фізичної роботи - можливі травми або загострення хронічних захворювань. Перед сном корисні обмивання або холодні ванни для ніг.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий період для тривалих поїздок, подорожей, нових захоплень, спілкування. Зірки радять прислухатися до думки оточуючих, не нав'язувати своїх думок, виключити агресивність і недоброзичливість. Ймовірно, несподівані знайомства або відновлення старих зв'язків відкриють можливості для пошуку нових джерел заробітку. Не виключено, що ваша комунікабельність вплине на майбутню фінансову прибуток.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Суперечливий день, який несе як позитивні, так і негативні тенденції. Отриманий прибуток поглинуть непередбачені витрати. Ймовірно нове знайомство, але не поспішайте до нових любовних перемог - можливі тяжкі наслідки.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День змін, трансформацій, несподіваних звісток. Якщо ви прагнете до змін, то багато зможете вирішити вже сьогодні, але головних результатів чекайте трохи пізніше. Вірогідні випадкові знайомства, які не залишаться безслідними у вашому житті. У цей період ви можете підвищити свою особисту популярність і знайти кохання.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Не виключено, що ваша комунікабельність і щирий інтерес до людей допоможуть відшукати джерела додаткового заробітку або вплинуть на майбутню фінансову прибуток.

Джерело:supercook

Все буде Україна