«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 30 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні вірогідні серйозні зміни в особистому житті. Почуття відповідальності за себе і близьких людей приведе до успіху. Будьте рішучі: не слід зловживати терпінням долі - воно не безмежно.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливий день для Водоліїв творчих професій. Девіз дня - великодушність, спілкування і душевну рівновагу. Зірки рекомендують контакти тільки з найближчими людьми, з якими можна поділитися і радістю і сумом.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сприятливий день для організації приватного бізнесу, фінансових операцій. Планомірна діяльність попереднього дня призведе до невеликих, але перспективним змінам. Риби можуть собі дозволити відпочинок поза домом, зміну обстановки і розваги. У другій половині дня приготуйтеся почути неприємну новину.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Завзятість і твердість повинні стати сьогодні вашими помічниками у всіх справах. У вас завидна працездатність - встигнете зробити на диво багато. Беручи 2018 сь за нову справу, що не озирайтеся на суперників і не пасуйте перед ймовірними труднощами - в творчості, в роботі вас чекає успіх. А ось в особистому житті можливі серйозні зміни, як позитивні, так і негативні. Не варто зловживати терпінням своїх близьких.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ймовірно нове знайомство або якесь звістка, яке може докорінно змінити ваш спосіб життя. Може бути, вам доведеться приймати серйозні рішення. Розгубленість і песимізм можуть перешкодити реальній оцінці ситуації. Слід заспокоїтися і привести до рівноваги почуття і думки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Саме сьогодні може трапитися щось, що серйозно вплине на ваші справи або довгострокові плани. Бути особливо уважними зірки радять державним службовцям, яким слід врахувати абсолютно всі нюанси, перш ніж братися за роботу. Розгубленість і песимізм можуть перешкодити реальній оцінці ситуації. Вірогідні погіршення здоров'я, травми, зіткнення з недругами. Вкрай небажані фізичні навантаження.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Не виключено якесь звістка, яке може докорінно змінити ваш спосіб життя. Може бути, вам доведеться приймати серйозні рішення. Песимізм і внутрішнє напруження не дадуть вам зібратися і реально оцінити обстановку. Перш ніж робити остаточні висновки, вам слід заспокоїтися і привести до рівноваги почуття і думки.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні вам варто більше покладатися на власну інтуїцію, ніж на досвід і дружні поради. У контактах з партнерами або в стосунках з близькими людьми не проявляйте владності або зайвого покровительства: вас неправильно зрозуміють. В особистому житті ймовірні сварки аж до повного розриву відносин.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Беручи 2018 сь за нову справу, що не озирайтеся на суперників і не пасуйте перед ймовірними труднощами - в любові, в творчості, в роботі вас чекає успіх. Однак визначте межі своїх можливостей, не ставте перед собою глобальних завдань, не беріть бажане за дійсне, інакше удача обернеться поразкою. Сьогодні вірогідні серйозні зміни в особистому житті, як позитивні, так і негативні.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Можливий прогрес у справах, пов'язаних з комерційною діяльністю, пошуками нових джерел заробітку. Для більшої ймовірності успіху необхідно заручитися підтримкою впливових осіб або партнерів. Жінкам-Терезам належить знайомство або зустріч, які не залишать жалю і розчарування.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сьогодні вам доведеться зробити важкий вибір в житті. Сподівайтеся тільки на себе, не намагайтеся занадто спиратися на партнерів і не чекайте допомоги від близьких. Все це тільки зашкодить справі і викличе у вас зайве роздратування. Можливо, вам вдасться вирішити особисті проблеми. Але відчуття того, що мрії вашому житті не реалізувалися, принесе деяке розчарування. Не всі вас буде влаштовувати в стосунках з партнером, бо ваші вимоги дуже високі.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Саме сьогодні може трапитися щось, що серйозно вплине на ваші справи або довгострокові плани. Проявіть зібраність - в цей день ваш життєвий потенціал знаходиться на невисокому рівні, що може не дозволити вам проявити ділові здібності або призведе до серйозної помилки.

Джерело

Все буде Україна