«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 30 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Несприятливий день. Сьогодні краще бути максимально стриманим в будь-якій ситуації - сильно розвинене честолюбство може привести вас в пастку. Зберігайте самовладання, так як справи зажадають від вас максимальної віддачі. Слідкуйте за здоров'ям. Можливо ускладнення хронічних захворювань. Вірогідні віщі сни.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує крах надій і планів. Комбінація, вибудувана з великою надією на краще, може обрушитися як картковий будиночок. Чоловіків-Водоліїв чекає розчарування в людині, який до цих пір здавався надійним. Необхідно під час напливу пристрастей проявити витримку і самовладання. Можлива психологічна підтримка з боку малознайомих людей.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Це день вселенської гармонії, спокою і правильного перебігу подій. Черговий цикл вашої життєвої активності знаменуватиметься ясним свідомістю, умінням правильно направляти свої життєві сили. При наявності достатньої чуйності і ніжності з боку близьких людей ви зрозумієте, чого вам не вистачає для повного щастя в родині і що необхідно змінити в вашому житті на краще.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Ви зможете знайти вихід зі скрутної ситуації, якщо встигнете вірно оцінити ситуацію і в потрібний час змінити тактику поведінки. Несприятливе розташування планет загрожує ймовірними фінансовими труднощами або непередбаченими витратами. Серйозні перешкоди з боку чиновників або чужі помилки ускладнять просування до мети.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День нездійснених надій і марних очікувань. Сатанинський день. Вас чекають помилки в сфері професійної діяльності. Близька людина може дати помилковий рада. Можливі різкі і раптові перепади в настрої, болісні сни, головні болі або отруєння. Емоційна чутливість може стати причиною неврівноваженості і дратівливості через дрібниці. У сфері інтимних відносин слід уникати неприборканих пристрастей і ризикованих вчинків. Квіти уві сні або наяву - добрий знак, чорна кішка - до прикростей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ймовірно, вас чекає удача в сфері професійної діяльності. Не виключено, що сьогодні ви отримаєте гарні ділові пропозиції. Близька людина може дати ділову пораду, або команда однодумців, яка діє разом з вами, знайде можливість для успішного продовження бізнесу. Ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися схваленням його з боку впливових осіб. Звернення за будь-фінансовою підтримкою будуть сьогодні задоволені. День вдалий для накопичення грошей, для продовження раніше розпочатих справ і досягнення цілей. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Несприятливий день. Вас чекають помилки в поведінці. Можливі різкі і раптові перепади в настрої. Напоготові повинні бути люди з чутливою нервовою системою, схильні до неврівноваженості і дратівливості через дрібниці. Любителем оригінальності і екстравагантності рекомендується на деякий час стримати свій запал в вираженні індивідуальності. Можливо, вам не вдасться уникнути непотрібних нервових зривів.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несприятливе розташування планет загрожує ймовірними фінансовими труднощами або непередбаченими витратами. Серйозні перешкоди з боку чиновників, підступи недоброзичливців або чужі помилки, які ви будете змушені виправляти, ускладнять просування до мети. У любовних відносинах намічається певне піднесення, проте несподівана неприємна звістка змусить на деякий час забути про серцеві захоплення. Зверніть увагу на здоров'я близьких.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий день. Вірогідні фінансові труднощі. Непередбачені витрати, неприємні звістки. Можливий нервовий зрив. Працювати буде важко через серйозні перешкоди і чужі помилки. Уникайте непередбачених ситуацій. Перш, ніж прийняти остаточне рішення, зважте всі «за» і «проти». Можливі віщі сни.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День несприятливий для активної діяльності. Життєвий потенціал знизиться, що негайно позначиться на професійній діяльності, на відносинах з друзями і на подальшу долю взагалі. Будьте терплячі, не давайте волю негативним емоціям. Сумлінність, вміння переконувати партнера, товариськість допоможуть вам вийти зі скрутного становища.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сьогодні можливе зростання життєвих сил, що додасть вам впевненість в своїх силах. День принесе масу задоволень, але намагайтеся не змінювати почуттю міри. Ваші надії і плани можуть підтримати впливові особи і Вищі сили. Вам вдасться уникнути підступів злих і жадібних заздрісників своєю гострою  реакцією.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День вдалий для накопичення грошей, для продовження раніше розпочатих справ і досягнення цілей. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень. Не виключено, що ви отримаєте вигідні ділові пропозиції. Близька людина може дати ділову пораду.

Джерело:supercook

Все буде Україна