«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ГОРОСКОП НА 31 ЛИПНЯ ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ

День, коли всі ми стаємо надзвичайно вразливими і образливими.

Важливо, попри обставини, тримати себе в руках, нікого не ображати і, своєю чергою, не реагувати на чужі випади і провокації. Не варто ні з ким конфліктувати, навіть незначна сварка може призвести до серйозного скандалу, а примирення виявиться складним і тривалим.

Овен (21.03 – 20.04)
Найбільш деструктивним почуттям у цей день є жалість до себе – його в жодному разі не можна допускати, тому що вона може призвести до затяжної депресії.

Телець (21.04 – 21.05)
В цей день в тому, що слово - срібло, а мовчання – золото, вам доведеться переконатися на власному досвіді: необережне висловлювання може стати причиною серйозної неприємності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Що ми знаємо про людей, які народилися під знаком Близнят

Близнюки (22.05 – 21.06)
Не варто вірити на слово малознайомим або незнайомим людям, які попросять вас про матеріальну допомогу: у цей день активізуються шахраї всіх мастей, і ви легко можете стати їхньою жертвою.

Рак (22.06 – 22.07)
Енергію, яка буде переповнювати вас у цей день, необхідно витрачати економно – тільки на важливі професійні проєкти, не розмінюючись на дріб'язок.

Лев (23.07 – 21.08)
Не варто соромитися своєї доброти і співчуття – оточення не вважатиме їх слабкістю, навпаки, буде більше поважати вас за притаманні вам людські якості.

Діва (24.08 – 23.09)
Близьких людей, як не дивно це прозвучить, сьогодні краще тримати на відстані – так вам вдасться зберегти з ними добрі стосунки, не посварившись через нісенітниці.

Терези (24.09 – 23.10)
Дратуєтеся ви досить рідко, але кожен такий випадок стає незабутнім для оточення: не стримавшись сьогодні, ви ризикуєте нажити собі серйозних ворогів.

Скорпіон (24.10 – 22.11)
У цей день ви будете прикладом для наслідування у друзів і знайомих, тому не дивно, що до вас потягнеться черга з охочих запитати поради - нікому в ньому не відмовляйте.

Стрілець (23.11 – 21.12)
Можливо, рідні люди будуть сьогодні надто різкі до вас – постарайтеся увійти в їхнє становище: швидше за все, їх щось турбує, тому вони так неадекватно на все реагують.

Козоріг (22.12 – 20.01)
Вибираючи сьогодні подарунок для коханої людини, ні до кого не звертайтесь за порадою – довіртеся власним смаком, і вам вдасться відшукати справжній шедевр.

Водолій (21.01 – 18.02)
Останнім часом ви так багато і ефективно працювали, що, поза всякими сумнівами, заслужили на відпочинок – можна планувати відпустку і вирушати в подорож.

Риби (19.02 – 20.03)
Не варто намагатися встигнути скрізь, правильною тактикою буде вибрати один пріоритетний напрям і рухатися саме в цей бік, на час відклавши інші справи. Більше читайте тут: https://tsn.ua/lady/astrologiya/goroskop-na-31-lipnya-dlya-vsih-znakiv-zodiaku-den-obraz-i-skandaliv-1594966.html

Все буде Україна