«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 31 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Цей день обіцяє вам знайомство з новими партнерами або успіх у кар'єрі. Ви зможете в повній мірі проявити свій творчий потенціал. Ймовірно, ваш авторитет сьогодні помітно зміцниться.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує наклеп, обман, помилки в оцінці людей. Вірогідні негативні зміни в фінансових справах, конфлікти з оточуючими, погіршення самопочуття. Уникайте стороннього впливу - воно може привести до емоційного зриву. Сон може виявитися віщим.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Подвійний і суперечливий день. Риби можуть впасти спочатку в безпідставний оптимізм, який різко зміниться меланхолією. Багата уява може малювати досить похмурі перспективи упереміж з райдужними. Рекомендується не лишатися на самоті. Спілкування з доброзичливцями допоможе вам відчути рівновагу і спокій.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий день - день серйозних провокацій і конфліктів. Не виключено з'ясування відносин з оточуючими вас людьми. Позначаться втома і перенапруження. Будьте гранично уважні і обережні з близькими. Доля посилає вам випробування, перевіряє вас на міцність. Уникайте дальніх прогулянок, подорожей. Можливо зіткнення з грубістю, хамським ставленням. Утримайтеся від будь-якої активної діяльності.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Зірки радять звернути увагу на здоров'я. Вірогідні досить сильні головні болі, так що купите потрібні таблетки і постарайтеся виключити фізичні перевантаження. Життєвий потенціал знаходиться на низькому рівні. Проведіть день на відкритому повітрі, в лісі або парку. Спілкування зі стихією Землі відновить ваші сили.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Життєвий потенціал на вкрай низькому рівні. Чи не вирушайте сьогодні в подорож, так як воно, напевно, закінчиться невдало. Вірогідні проблеми зі здоров'ям. Зірки не рекомендують фізичні навантаження або невиправданий ризик. Вірогідні великі неприємності, пов'язані з майном. Проведіть день в колі сім'ї. Спілкування з партнером, ігри з дітьми допоможуть знизити негативні тенденції дня.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цей день обіцяє спокій і рівновагу. Пройде той стан, коли вам здавалося, що все, що б ви не робили, валиться з рук. Сьогодні ви зможете стати господарем ситуації. Навколишній буде зрозумілим і керованим. На службі і вдома ви можете отримати несподівану підтримку.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Перша половина дня буде сполучена з нестандартними ситуаціями, з якими ви зможете впоратися тільки завдяки винахідливості. Ваше дружелюбність і життєрадісність послужать хорошим прикладом для ваших близьких. По можливості проведіть день в колі сім'ї за тихими домашніми радощами: читанням книг, спілкуванням з рідними, спільними іграми, переглядом нових відеокасет, прослуховуванням музики.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день, що несе спокій, набуття нових джерел заробітку, самозаглиблення. Можливі деякі позитивні зміни у фінансовому становищі, однак непередбачені витрати або борги, що накопичилися поглинуть всю прибуток. Бійтеся пліток, чужих порад, наклепу заздрісників. Після роботи поспішайте додому і не робіть вечірніх прогулянок на самоті.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий для спілкування день. Сьогодні дуже ймовірне виникнення сильного бажання зустрітися зі старими друзями і знайомими, відновити перервану раніше любовний зв'язок. Відмовтеся від цих зустрічей, так як можливі ревнощі, проблеми в сімейних відносинах, сварки або сварка. Ваше нечуткое ставлення, відкрита грубість будуть дратувати близьких людей і приведуть до скандалів. Зірки радять звернути увагу на своє здоров'я і здоров'я близьких людей.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сприятливий день для вдалого завершення справ, укладення шлюбів, зачаття. Але ви отримаєте визнання тільки в тому випадку, якщо ваші вчинки будуть засновані на реальній оцінці того, що відбувається. Ви можете відчути підтримку понад, що додасть вам впевненість в завтрашньому дні і допоможе впоратися з усіма справами. Незвичайне сприйняття світу посилить оптимістичний настрій.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Цей день несприятливий для благополучного вирішення конфліктів, спірних питань або судових справ - результат швидше за все буде для вас невтішним. Взаєморозуміння сьогодні повністю відсутня. Підвищені претензії до близької людини можуть призвести до скандалу.

Джерело

Все буде Україна