«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 31 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Можливість рішення в цей день будь-яких проблем вкрай мала. Вірогідні дрібні конфлікти з оточуючими людьми.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сьогодні постарайтеся знайти в собі сили на час відійти від справ. День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення. Будь-які контакти можуть привести до негативних результатів. Протипоказані поспішність в судженнях, необачність у вчинках. Увечері корисна прогулянка на свіжому повітрі.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Несподівані звістки можуть внести серйозні зміни у ваші плани і життя в цілому. Все буде даватися з великими труднощами. Бережіться необдуманих дій, необережні слова. Велика ймовірність травматизму і втрат.  

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сьогодні спілкування і ділові контакти не принесуть вам задоволення. Сьогодні постарайтеся поводитися стримано - не захоплюйтеся привабливими пропозиціями, уникайте випадкових знайомств. Несподівана звістка може змусити вас переглянути намічені плани.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Можливість рішення в цей день будь-яких проблем вкрай мала. Ймовірно, спілкування і ділові контакти не принесуть вам задоволення. Планети пророкують вам підвищену емоційність. Будьте готові до невеликих сутичок з конкурентами. Не наробіть дурниць. Сон напередодні - віщий на місяць.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день. Можливість рішення в цей день будь-яких проблем надзвичайно висока, проте краще не затівати нові проекти, а тільки їх планувати. Найбільш успішною буде різного роду колективна діяльність.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні прийшов час зайнятися роботою, якої, як виявилося, накопичилося стільки, що вам доведеться багато попрацювати. Ваш життєвий тонус буде трохи нижче, ніж зазвичай, тому виявиться складно включитися в роботу, тим більше приступити до нових обов'язків. Не виключено, що з'являться турботи про зміцнення вашого авторитету. Вам доведеться відстоювати свої погляди. Зірки рекомендують захищати свої інтереси. Можливо, вам вдасться змінити хід подій на свою користь.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несподівана звістка може змусити вас переглянути намічені плани. Ймовірно нове знайомство, але не поспішайте до нових любовних перемог. Постарайтеся вести себе стримано.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Не конфліктуйте ні з ким, стримуйте себе і не витрачайте життєві сили через дрібниці. Можливість рішення в цей день будь-яких проблем вкрай мала. Спілкування і ділові контакти не принесуть вам задоволення. Ваш візит до лікаря може виявитися малоприємним, так як діагноз буде для вас повною несподіванкою. Любовні розчарування будуть переноситися з працею. Ви поступово втратите почуття впевненості в собі, прийде відчуття своєї непотрібності. Але не приймайте все так близько до серця.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Будьте обережні в прийнятті важливих і остаточних рішень. Ділові пропозиції, привабливі обіцянки, перспективи легких заробітків можуть привести до великих фінансових втрат. Не довіряйте партнерам, не прислухайтеся до порад колег - довіртеся інтуїції і здоровому глузду.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Енергетичний підйом позначиться на вашій працездатності. Ви можете отримати підтримку начальства в реалізації своїх планів. Не слід відкладати вирішення важливих питань. З сьогоднішнього дня починайте діяти серйозно і наполегливо. Можливо, що попереду вас чекають зміни в особистому житті. Велика ймовірність несподіваної приємної звістки.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день. Сьогодні слід відповідально і серйозно підійти до будь-якої справи. Натхнення, честолюбство і здатність долати будь-які труднощі для досягнення мети принесуть успіх. Найбільш результативними будуть колективна діяльність або участь в спільних проектах.

Джерело:supercook

Все буде Україна