«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 4 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Небезпечний день. Вірогідні неприємні звістки, які застануть вас зненацька. У сфері інтимних відносин вірогідна нестабільність: райдужні надії швидше за все не здійсняться, а замки на піску розсиплються. Ваш життєвий потенціал знижується. Якщо ви будете надавати цьому багато значення, то ризикуєте впасти в депресію або, навпаки, проявити необгрунтовану агресію.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день може бути пов'язаний з безліччю проблем, що накопичилися черпез дрібні домашні справи. Особливу увагу зверніть на стан бюджету: вам доведеться контролювати свої витрати, тому що попереду додаткові матеріальні витрати, так що краще до них підготуватися заздалегідь. Ваші дії не надто схвалять близькі, у відносинах з якими, можливо, назріває конфліктна ситуація. Сфера особистого життя характеризується вкрай суперечливими тенденціями.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вірогідні несподівані грошові надходження, подарунки, допомога. Можливо, цей день дозволить вам здійснити найзаповітніші мрії щодо особи протилежної статі. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, напевно залишаться у вашому житті назавжди. Сни можуть бути віщими і зажадають правильного тлумачення.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Небезпечний, критичний день. Вірогідні погані звістки, які застануть вас зненацька або змусять змінити намічені плани. Постарайтеся уникати необережних висловлювань та зловживання алкоголем - не виключені конфлікти з партнерами і друзями або великий скандал в сім'ї. Бережіться падіння, висоти - вірогідні переломи кісток або кісткові захворювання.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Прийом гостей, зустрічі з родичами або близькими друзями можуть привести до конфліктів і розбіжностей. Бажано розібратися в конфліктній ситуації, не відкладаючи на потім. Несподівана звістка, яку ви можете отримати в другій половині дня, дозволить підвести підсумок колишнім задумам. День сприятливий для поїздок і подорожей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Уважно поставтеся до знайомих і друзів. Не виключена конфліктна ситуація, яка може мати непередбачувані наслідки. Зірки радять час від часу стримувати свої емоції: холодний розум - кращий порадник у всіх кризових ситуаціях. Якщо не втратите рішучості в діях, не підете на поводу марнославства і гордині, ймовірно, досягнете бажаних результатів. Не піддавайтеся на провокації.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День сприятливий для поїздок і подорожей. Але це не позбавить вас від вирішення існуючих проблем. Бажано розібратися в конфліктній ситуації, не відкладаючи на потім.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Небезпечний, критичний день. Деяка розпорошеність, бажання вирішити всі справи одним махом можуть привести до помилок або травм. Бережіться падіння з висоти - вірогідні переломи кісток. По можливості відкладіть справи, пов'язані з важкими фізичними навантаженнями. Вірогідні погані звістки, які застануть вас зненацька або змусять змінити намічені плани. Присвятіть день прогулянкам, читанню.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

День може бути сповнений різного роду несподіванок, як приємних, так і не дуже. Однак не слід нічого боятися, так як ви тепер в змозі все подолати. Підвищена працездатність змусить сьогодні ваших товаришів по службі здивуватися тому, як швидко ви знайшли потрібну форму. Вечір цього дня запам'ятається зустріччю зі старим другом.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день. Комбінація, вибудувана з великою надією на краще, може обрушитися як картковий будиночок. Близька людина може дати ділову пораду, або команда однодумців, яка діє разом з вами, знайде можливості для успішного продовження бізнесу. Ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися схваленням його з боку впливових осіб. Ймовірно, сьогодні від вас буде потрібно прийняття важливих рішень в особистому житті.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день відзначений спогадами, поверненням до минулого. Вірогідні зустрічі з давніми друзями або родичами. Можливий компроміс між бажаннями і почуттям обов'язку. Емоційне життя може бути нестабільним або пригніченим. Ви будете здатні перенести образ ворога на який нічого не підозрює члена сім'ї.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пов'язаний з правильним харчуванням, фізичними вправами і отриманням інформації. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті, посилиться творчий потенціал і інтуїція. Надлишок енергії може привести до непорозумінь у спілкуванні з партнерами по роботі або змусить змінити початкові плани, а ось близька людина може дати ділову пораду. У відносинах з близькими людьми можливо повне взаєморозуміння.

Джерело:supercook

Все буде Україна