«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 4 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Захоплена робота або діяльність, що вимагає великого фізичного напруження, може грунтовно підірвати ваші сили, а прагнення домогтися успіху - негативно позначитися на самопочутті. Сьогодні протипоказані поспішність і метушливість.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День провокацій, обманів, спокус. Зірки рекомендують помірність, протистояння спокусам, обмеження контактів з незнайомими людьми. Напружена обстановка в суспільному житті може негативно вплинути на вашу психіку. Не рекомендується ризикувати, будувати нереальні плани. Від вашої стриманості і обачності в поведінці будуть залежати подальші успіхи в усіх сферах життя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує активізацію негативних процесів в суспільстві. Особливо уважними повинні бути державні службовці, яким слід врахувати всі зміни, перш ніж братися за роботу. Ваші справи можуть сповільнитися через те, що натраплять на нездоланні перешкоди, а бажання будуть стикатися з неможливістю їх здійснення, що призведе до загострення почуттів. Потрібно побоюватися за стан здоров'я.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День сприятливий і для роботи, і для відпочинку: не буде ніяких перешкод, неприємності обійдуть вас стороною, вийде все, що ви намітили. Сьогодні, можливо, станеться якесь важлива подія у вашому житті. Ймовірно, вас чекає романтична зустріч з людиною, яка може стати предметом вашої любові.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сатанинський день. День активної боротьби з спокусами. Якщо сьогодні на роботі вам запропонують з'їздити у відрядження, відмовтеся: вірогідні аварія або великі фінансові втрати. Ваші справи можуть сповільнитися через те, що натраплять на нездоланні перешкоди. Сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші справи або стан здоров'я. Особливо уважними повинні бути бізнесмени, яким слід врахувати всі нюанси, перш ніж погодитися на угоду. Кішка чи собака уві сні або наяву - хороший знак.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сатанинський день. Доля як і раніше відчуває вас, перевіряє вірність обраного вами шляху. День несе небезпеку для здоров'я: вірогідні аварія, серцевий напад або травма. Не намагайтеся досягти серйозного прориву в справах - обставини не будуть сприяти успіху.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ваші справи можуть сповільнитися через те, що натраплять на нездоланні перешкоди, а бажання будуть стикатися з неможливістю їх здійснення, що призведе до загострення почуттів. Від благодушності і поступливості ви можете перейти до упертості і дратівливості. У цей день бажано усамітнення.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. День несприятливий для поїздок, відряджень, подорожей. Невдалий день для Львів - громадських діячів, юристів, медиків. Чоловікам-Левам слід приділити увагу своєму здоров'ю - в молодика життєвий потенціал має тенденцію до зниження.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Вир подій цього дня поглине вас цілком. Ви опинитеся всім потрібні. Ваші близькі будуть незадоволені через відсутність уваги з вашого боку. Ви відчуєте себе виснаженим і втомленим. Якщо вам захочеться відволіктися, то зверніться до вічних цінностей - класичній музиці, літературі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сатанинський день. Зустрічі принесуть неприємності, надії - розчарування. Постарайтеся не приймати близько до серця негативні тенденції дня. Можлива легка депресія, яка зараз недоречна. Постарайтеся не йти в думки і не займайтеся самоаналізом, так як від цього нічого не зміниться.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Вас чекає звичайний трудовий день. Рекомендується знизити активність і розібратися в своїх думках і почуттях. Якщо ви присвятите себе творчості, то зможете зробити свій внутрішній світ гармонійним. Від впертості і дратівливості ви можете перейти до благодушності і поступливості. Ваша жертовність по відношенню до найближчих людей здивує багатьох. Залучіть до своїх занять дітей, які будуть раді спілкуванню з вами.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сатанинський день. Доля як і раніше перевіряє вас на міцність. Низький життєвий потенціал може вплинути на вашу працездатність, що призведе до дратівливості. Критичні зауваження на ваш адрес можуть загострити атмосферу до межі, однак ваші практичний підхід до справи і незлопам'ятність повернуть відносини в прийнятне русло. Спілкування з особами протилежної статі не обіцяє успіху.

Джерело:supercook

Все буде Україна