«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 4 серпня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Цей день буде найбільш сприятливим для нових знайомств і відновлення перерваних дружніх відносин, які можуть створити фундамент для поліпшення матеріального становища. Однак в сфері професійної діяльності вірогідні деякі упущення, прорахунки або помилки.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує ослаблення аури і життєвої сили. Несприятливими є поїздки і подорожі. У сфері професійної діяльності вірогідні помилки і прорахунки, пов'язані з неправильною оцінкою ситуації або помилковою інформацією. Зірки вказують на ймовірні ускладнення зі здоров'ям. У тих, хто захворіє сьогодні, хвороба прийме затяжний характер.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Розумне ведення справ протягом тижня буде сприяти тому, що сьогодні ваші ідеї знайдуть втілення. Ви будете здатні змінити на краще свій соціальний статус, вирішити службові завдання, зміцнити відносини з близькими. Енергійність і точність у вчинках можуть здивувати оточуючих. У деяких Риб цей день може бути відзначений невдоволенням навколишніми, нездорової чуттєвістю, гарячковістю думок.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Вдалий день для викладацької діяльності, навчання, вивчення нових ремесел, творчості. Сприятливий він для вирішення побутових проблем, звернення до начальства або в урядові установи. Ймовірно поліпшення фінансового становища або вдале завершення справи. Не виключено, що в другій половині дня вам доведеться переглянути плани або змінити відносини з партнерами. Жінки-Овни творчих професій зможуть ефективно проявити свої таланти і здійснити максимум задуманого. Сни можуть бути пророчими. Собака уві сні - до успіху або виграшу.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Початок нового тижня може вас порадувати. Ваша цілеспрямованість і творчий підхід до будь-якої справи приведуть до високих результатів. Але в цілому день виявиться важким. Не займайтеся укладенням угод, уникайте ділових зустрічей. Успіхи в ділової та особистому житті дуже сумнівні.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вкрай несприятливий день. По можливості відмовтеся від нових знайомств, не проявляйте активності в комерційних справах, скоротіть спілкування з оточуючими людьми. Можливі підступи недругів, помилкові поради або провокація недоброзичливців.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День особливо сприятливий для тих, хто займається творчістю. Проявляйте стриманість, не йдіть напролом - і вам випаде можливість досягти задуманого. Зірки радять не конфліктувати з оточуючими, не нав'язувати своїх думок друзям і колегам по роботі.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сьогодні ймовірно поліпшення фінансового становища, пов'язане з виграшем або отриманням нової посади, або вдале завершення справи. Сприятливий день для кар'єри, вирішення побутових проблем, звернення до начальства або в урядові установи. Леви творчих професій зможуть ефективно проявити свої таланти і здійснити максимум задуманого. Сприятливі комерційні угоди. Ризик і рішучість у будь-якій справі принесуть позитивні результати.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день для вирішення побутових проблем, звернення до начальства або в урядові установи, для кар'єри і навчання. Не виключено, що саме сьогодні ви зможете піднятися по службових сходах або заслужити схвалення начальства. Спілкування з партнерами або нове знайомство може створити фундамент для поліпшення матеріального становища.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Цей день обіцяє хороше самопочуття і душевну рівновагу. Відносини між партнерами будуть прагнути до гармонії. Виключіть агресивність, так як це може викликати тільки роздратування. Тому, хто поруч з вами, так не вистачає вашої ніжності. Увечері можлива легка депресія, різка зміна настрою.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Цей день пов'язаний з неприємними звістками і провокаціями. Постарайтеся контролювати ситуацію. Не варто робити важливих, необоротних вчинків, особливо, що стосуються грошей. Приведіть у порядок всі документи, так як в цей час може спливти те, що вам хотілося б приховати від сторонніх очей. Ця обставина може сильно зашкодити вашій репутації.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Вкрай несприятливий день. Ймовірно, жінкам-Стрільцям сьогодні не уникнути сварки з партнером - гостре слово може поранити болючіше стріли. Чоловікам-Стрільцям слід звернути увагу на свою супутницю - швидше за все в ваших відносинах настає криза. Сни можуть бути пророчими. Пироги уві сні - до сварок.

Джерело:supercook

Все буде Україна