«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 4 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Щоб утримати удачу, визначте межі своїх досягнень і не відволікайтеся на дрібниці. Не виключено, що несподіваний екстравагантний вчинок допоможе вам досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Сприятливі покупки, крім коштовностей та виробів з каменю.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливий день, що відкриває нові перспективи, коригування намічених планів. Не відмовляйтеся від участі друзів, впливових осіб, покровителів. Їхня допомога буде до речі. У другій половині дня можливі неприємні новини, пов'язані з близькими людьми. 

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День може пройти під тягарем сумнівів і тяжких розчарувань. Якщо ви сумніваєтеся в правильності своєї позиції, прийнятого рішення або оцінки близької людини, то довіртеся інтуїції, не мучте себе важкими роздумами. Ваші передчуття можуть бути вірними, так як зірки сприяють тонкому відчуттю всього, що відбувається.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Слід знизити ділову активність, щоб уникнути матеріальних втрат. У першій половині дня вірогідні розбіжності з начальством або колегами. Друга половина дня зажадає від вас більшої організованості і відповідальності за своїх близьких - можливі легкі сварки, хоча видимих причин для них немає.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Емоційна гнучкість і такт повинні сьогодні стати вашими помічниками у всьому. У вас завидна працездатність - встигнете зробити на диво багато. Можливо, вам необхідно гарненько підготуватися для здійснення своїх планів на найближче майбутнє. Ваша енергія позитивно відіб'ється на остаточних результатах роботи.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день для жінок-Близнюків. Їх чарівність буде зростати, що дозволить зав'язати кілька нових ділових знайомств. Не виключено, що у них з'явиться впливовий покровитель. Для чоловіків-близнюків ймовірні проблеми в особистих справах. Їм буде потрібна порада або допомога близьких друзів. Незважаючи на всі перипетії та складності на шляху, постарайтеся зберігати спокій. В цілому очікується успішний день, який, ймовірно, запам'ятається рішенням різних ділових проблем.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Незважаючи ні на що, сьогодні ви зможете відчувати себе на висоті у всіх відносинах. Можливі ділові пропозиції, вдале завершення справ. Ваша чарівність підкорить оточуючих. Щоб утримати удачу, визначте межі своїх досягнень. Це допоможе вам в майбутньому не розриватися на частини.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Цікаві зустрічі забезпечені багатьом Левам, особливо жінкам, які будуть відчувати на собі пильну увагу чоловіків. Корисне спілкування в колективі, групові заняття, спільна робота або відпочинок серед однодумців. Чоловікам-Левам слід проявити терпіння і тактовність. Можлива сварка з близькою людиною.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Суперечливий день. В першій половині дня ви зможете відчувати себе на висоті у всіх відносинах. Можливі ділові пропозиції, вдале завершення справ. Ваша чарівність підкорить оточуючих. Щоб утримати удачу, визначте межі своїх досягнень, щоб не відволікатися на дрібниці. Можливо, ви раптом відчуєте смак до екстравагантних вчинків. Бажано стримати невгамовні витрати. День несприятливий для покупок. У другу половину дня можливі легкі сварки, хоча видимих причин для них немає.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день, що відкриває нові перспективи, коригування намічених планів, отримання нового місця або зміну основного джерела заробітку. Не відмовляйтеся від участі друзів, впливових осіб, покровителів. У другій половині дня ймовірно погіршення самопочуття.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для творчості, вивчення ремесел, залучення до прекрасного. Особливо вдалим цей день буде для Скорпіонів творчих професій. Вірогідні плідні зустрічі, самореалізація, успіх і визнання. Для представників інших професій творче ставлення до будь-якої справи хоча б частково компенсує неприємні переживання попередніх днів.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сприятливий день для комерційних операцій. Спільні проекти принесуть прибуток. Все, що буде відбуватися, піде вам на користь, яким би не здавалося на перший погляд, однак жінкам-Стрільцям зірки радять не покладатися на удачу в ризикованих справах або азартних іграх - вірогідні фінансові втрати.

Джерело:supercook

Все буде Україна