«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 5 серпня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Через різке зниження життєвого потенціалу вкрай небажано фізичне перенапруження. Уникайте любовних пригод: вас чекає обман або розчарування. Хороший день для творчості, філософських роздумів, духовних шукань.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Несприятливий день. Доля посилає вам чергове випробування на міцність характеру. Несуттєві деталі, дрібні непорозуміння можуть збити вас з головних, пріоритетних напрямків діяльності. Тверезий, розсудливий погляд на свої можливості і великодушність по відношенню до оточуючих допоможуть зломити негативні тенденції дня.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Несприятливий день. Не варто робити важливих необоротних вчинків, особливо що стосуються грошей. Не виключено, що на вашому здоров'ї відіб'ється втома і перенапруження попередніх днів. Можливий несподіваний конфлікт, але він швидко вирішиться на вашу користь, якщо ви проявите терпимість. Будьте гранично уважні з дітьми-підлітками, щоб не зачепити їх самолюбства, що не викликати агресії. Попереду додаткові матеріальні витрати, так що краще до них підготуватися заздалегідь.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Розбіжності, зайва впертість або наклеп недоброзичливця можуть порушити рівновагу і довірчу обстановку в сім'ї. Несподівана звістка, нові обов'язки або домашні клопоти зажадають від вас багато часу і сил. Виключіть нові знайомства або спілкування з неприємними для вас людьми. Сторонній вплив призведе до негативних результатів. Покладайтеся лише на себе - рада або допомога друзів призведе до помилок або змусить займатися непотрібною роботою.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День відзначений гармонією, рівновагою і справедливістю. Зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Сміливо плануйте найризикованіші операції - удача буде на вашому боці. Вечір проведіть у гостях, і цей день вам надовго запам'ятається.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День відзначений гармонією, рівновагою і справедливістю. У першій половині дня суєта або дріб'язкові обов'язки кілька загальмують прояв позитивних тенденцій. Однак з другої половини дня сміливо приступайте до найбільш ризикованим проектам - зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Вечір проведіть у вогню: Посидьте ви біля каміна або багаття, повечеряйте при свічках.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ймовірно, що цей день запам'ятається вам надзвичайною теплотою, гармонією, оптимістичним настроєм і ентузіазмом. Гарний настрій і активність сприятимуть вашій привабливості і розташовувати до вас оточують. День сприятливий для поїздок і подорожей.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Розбіжності з близькою людиною, зайва опіка партнера або впертість можуть порушити душевну рівновагу і довірчу обстановку в сім'ї. Не виключено, що причиною негативної ситуації є підступи недоброзичливців або сторонній вплив. Несподівана звістка, нові обов'язки або домашні клопоти зажадають від вас багато часу і сил. Увечері ймовірно погіршення самопочуття.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несподівана звістка, нові обов'язки або домашні клопоти зажадають від вас багато часу і сил. Не покладайтеся лише на себе -  допомога друзів дозволить уникнути помилки або непотрібної роботи. Ймовірно, важливі справи змусять ненадовго забути про серцевих захоплення.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий період для розширення кола спілкування. Вірогідні нові знайомства або відновлення старих зв'язків. Не виключено, що ваша комунікабельність вплине на майбутню фінансову прибуток. Слід утриматися від поїздок, тривалих подорожей, напруженої фізичної роботи. У другій половині дня можливе отруєння або розлад здоров'я.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День активної боротьби, самозахисту. Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Постарайтеся, незважаючи ні на що, володіти собою і не приймати поспішних, необдуманих рішень. Ймовірно, вам доведеться докласти деяких зусиль, відстоюючи стабільність свого становища. Якщо ви не вчасно зрозумієте або будете пасивні, то опинитеся вразливим і підлеглим чужій волі.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День відзначений гармонією і рівновагою. Сміливо приступайте до найбільш ризикованим проектам - зірки готові допомогти вам в спробі досягти найбільш честолюбних задумів і цілей. Сприятливі покупки, крім коштовностей та виробів з дерева.

Джерело:supercook

Все буде Україна