«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 6 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День проходить під знаком душевної рівноваги і переходу на нове коло розвитку. Життєвий потенціал на високому рівні. Сприятливий день для торгових угод і ризикованих підприємств. Розраховуйте на друзів і впливових покровителів - вміння переконувати союзників у своїй правоті призведе до успіху.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений гармонією, рівновагою і справедливістю. Не можна метушитися і проявляти дріб'язковість. Сьогодні постарайтеся позбутися від упереджених поглядів і суб'єктивних оцінок. Слід утриматися від поїздок, тривалих подорожей, напруженої фізичної роботи. По можливості виключіть будь-яке спілкування.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Вас чекає важкий день. Зміна настрою або легковажність завадить вам впоратися з самими буденними завданнями. Не виключена кризова ситуація в матеріальному становищі. Вам доведеться контролювати свої витрати, хоча зробити це буде важко, як відмовити в допомозі нужденному. Однак ви отримаєте моральне задоволення від акції милосердя, знайдете внутрішнє підтвердження правильності своїх вчинків.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для укладення шлюбу, сімейних відносин, любовних пригод. Життєвий потенціал на високому рівні. Не виключено, що початок дня потребує прийняття важливих рішень в особистому житті. Зірки радять зважити свої можливості і не пред'являти партнерам підвищених вимог. Постарайтеся закінчити давні суперечки з родичами або близькою людиною. Сприятливий день для покупок.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Життєвий потенціал на високому рівні. Ймовірно, сьогодні ви почуєте багато хороших слів на свою адресу, що, безумовно, буде приємно. Але вже в другій половині дня ви відчуєте спад в настрої. Легка депресія почне опановувати вами до вечора. Але не слід йти в себе. Проявіть мудрість і такт - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих дій по відношенню до дорогій людині.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Життєвий потенціал на високому рівні. Хороший день для фізичних вправ, початку нової справи, будівництва, ремонту. Успішні торговельна діяльність, комерційні угоди, так що якщо ви вирішили зробити велику покупку, робіть її сьогодні. У другій половині дня можливі спад в настрої, легка депресія. Але не слід йти в себе. Проявіть мудрість і такт - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих дій по відношенню до дорогій людині.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сьогодні використовуйте будь-яку можливість змінити на краще своє особисте життя. Проявіть мудрість і витримку - це, мабуть, єдиний спосіб уникнути необдуманих дій по відношенню до дорогій людині.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Несприятливий день для чоловіків-Львів. Життєвий, потенціал на низькому рівні, що зумовить можливим конфліктам з начальством або партнерами. Можливі серйозні ускладнення зі здоров'ям. Несподівана звістка або зустріч з партнером змусить Жінок-Львів змінити намічені плани. Контакти зі Стрільцями або Овнами закінчаться несприятливо.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сатанинський день. Зірки вказують на можливі конфлікти з начальством або партнерами, застерігають від агресивності і грубості з боку незнайомих людей. Ймовірні ускладнення зі здоров'ям. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від швидкої їзди і роботи з ріжучими інструментами. Деяка неуважність, надмірна довірливість або помилкове уявлення про партнера може призвести до фінансових втрат.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. Не рекомендується проявляти активність, амбіційність, марнославство. Вірогідні домашні клопоти, проблеми з дітьми або нездужання. У тих, хто захворіє сьогодні, хвороба прийме затяжний характер. Несприятливими є поїздки і подорожі. Сни слід тлумачити навпаки.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сьогодні ваші почуття можуть придбати особливої гостроти. Посилиться інтуїція, дар передбачення. Можливості ваші великі - ви зможете вгадати події швидкого часу, вірно визначити положення і суть речей. Можливо, що до вас звернуться за допомогою. Не можна відмовляти. Ви зможете зняти створилося напругу, зайнявшись улюбленою справою.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день. Життєвий потенціал знижений, що може спричинити за собою травми або загострення хронічних захворювань. Словесний двобій або хльостке визначення може викликати відповідну агресію партнера.

Джерело

Все буде Україна