«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 6 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Несприятливий час для будь-якої діяльності. Все, за що б не взялися сьогодні чоловіки-Козероги, буде безуспішним. Постарайтеся терпляче ставитися до насмішок долі - сьогодні вам доведеться задовольнятися тим, що підносить життя. Добре проявляти милосердя, прощати образи.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сьогодні домашні клопоти заберуть у вас весь час і сили. Ймовірно, що близькі люди не розділять вашої думки, що значно ускладнить вашу діяльність. Слід конструктивно використовувати життєві сили. У другій половині дня жінки-Водолії можуть познайомитися з цікавою людиною, який на якийсь час займе всі їх помисли.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День розчарувань і краху надій. Можливо, що з новими планами, пов'язаних з поїздкою чи відпусткою, не судилося збутися. Ускладнять ситуацію проблеми з родичами. Ймовірно, ви будете змушені займатися нецікавою, рутинною справою, що вимагає великих витрат фізичних сил.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несприятливий час для колективних занять або спільних заходів, проте все, за що б ви не взялися сьогодні в плані індивідуальної творчості, буде успішно реалізовано. Вірогідні побутові клопоти. Проявіть обережність - з другої половини дня зростає небезпека травми.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День роздумів, активного відпочинку, планування нових важливих справ. Подумайте про свої романтичні зв'язки. Ностальгія по колишніх відносинах або бажання нових відчуттів може принести вам безліч дрібних неприємностей.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День перетворення і трансформації космічної енергії, день одкровення, несподіваного повороту. Перша половина дня чревата небезпеками для вашого здоров'я. Уникайте поїздок, спілкування з незнайомими людьми або отруєння. У спілкуванні з представниками протилежної статі зірки радять проявляти тактовність і великодушність. Зустріч зі старим знайомим може привести до несподіваного повороту у долі. Не виключено, що плани на майбутнє потерплять значну зміну.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Якщо сьогодні вам запропонують великий контракт - погоджуйтеся: навіть якщо рішення затягнеться, воно буде для вас вельми вигідним. Відрядження, поїздки та подорожі принесуть вам радість. А саме приємне проведення часу для вас сьогодні - в колі близьких, причому не обов'язково родичів. Друзі принесуть вам удачу.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливі фізичні вправи, спілкування, активний відпочинок та розваги. Душевна теплота, довірливість і великодушність, властиві жінкам-Левам, можуть ускладнити розуміння людей, через що можливі невдачі у взаємовідносинах. Чоловікам-Левам слід тримати під контролем свої практичні устремління. Удавана вигода може обернутися поразкою.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Несприятливий час для колективних занять. Все, за що б ви не взялися сьогодні в плані індивідуальної творчості, буде успішно реалізовано. Добре проявляти милосердя, прощати образи. Умійте радіти тому, що підносить життя. Ваша друга половина буде вами пишатися, адже так приємно усвідомлювати, що з тобою поруч живе надійний, працьовитий і талановитий чоловік.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Перша половина дня сприятлива для всіх видів діяльності. Емоційний підйом для чоловіків-Терезів допоможе вийти зі складної ситуації. Але для цього доведеться ще й добряче попрацювати. Інакше можливі фінансові втрати або розрив відносин з партнером. У другій половині дня слід остерігатися непотрібних суперечок, нетерпимості і категоричності.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для вирішення важливих питань, великих покупок, придбання нерухомості, інвестицій. Якщо ви не вирушили у відпустку, рекомендується зробити це якомога швидше. У другій половині дня загальна втома позначиться на самопочутті. Вам треба відпочити і змінити обстановку.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Життєвий потенціал знижується, тому не слід проявляти активність у сфері професійної діяльності, займатися комерцією або творчими пошуками. Вірогідні розчарування в особистому житті, пов'язані зі зрадою партнера або розривом відносин через образу або ревнощі. Відпочинок в суспільстві близьких людей, улюблене захоплення знімуть нервову втому.

Джерело:supercook

Все буде Україна