«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 7 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день. Він обіцяє бути насиченим цікавими подіями в особистому та суспільному житті. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті, однак ви зможете домогтися успіху тільки за тієї умови, що реально оціните свої можливості. Прагнення звалювати на себе непосильну ношу призведе до падіння авторитету або глузуванням навколишніх. Не залишайте своїх близьких без уваги: жага успіху або надмірна захопленість справою можуть затулити для вас весь інший світ.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День придбань, духовних накопичень. Не виключено, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище. Вигідні покупки, особливо прикраси, коштовності та речі домашнього вжитку. У другій половині дня рекомендується відвідування храму, самота, читання духовної літератури, класики. Вірогідні невеликі проблеми зі здоров'ям. Корисні водні процедури.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сприятливий день для реалізації планів і бажань, поїздок і подорожей, переїзду на нове місце. Ймовірно, що здійсняться давні мрії багатьох Риб. Друзі та однодумці нададуть вам неоціненну допомогу. Рекомендується концентрація душевних і фізичних сил, протипоказана поспішність.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Період випробувань закінчується, зірки знову повертають вам свою прихильність. Сприятливий день для відпочинку, духовного преображення, подолання сумнівів. День віщує вам зустрічі та цікаві знайомства. З'явиться прагнення і можливість висловити свій внутрішній світ в довірчій бесіді з близькою людиною. Загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Напружений день. Навантаження значно збільшаться, але ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті. Можливо погіршення відносин з одним з колег. Швидше за все вас просто-напросто в черговий раз не зрозуміють. Вечір зірки рекомендують присвятити проблемам особистому житті і духовного розвитку; не виключено, що він принесе вам приємну зустріч. Сон виповниться.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День пов'язаний з правильним харчуванням, фізичними вправами і отриманням інформації. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті. Надлишок енергії може привести до погіршення відносин з одним з друзів. Це день творчого підйому. Він обіцяє бути насиченим цікавими подіями в особистому житті, проте важливі справи або несподівана звістка змусять ненадовго забути про серцеві захоплення.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День може бути досить спокійним, але з неприємним відтінком негативних явищ попередніх днів. Постарайтеся всі неприємності сприймати без емоцій. Не виключено, що вечір принесе вам приємну зустріч.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Період випробувань закінчується. Тривалі поїздки і подорожі або відпочинок на лоні природи в суспільстві близьких людей знімуть нервову втому. Зірки рекомендують подумати про свої романтичні зв'язки і захоплення. Ностальгічна туга по колишніх відносин або гостре прагнення до екстравагантності можуть принести вам безліч дрібних, але дуже неприємних несподіванок.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день. Він обіцяє бути насиченим цікавими подіями в особистому та суспільному житті. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті. Якщо у вас задумана нова справа - вперед! Але пам'ятайте, що нові горизонти відкриваються не так легко, як хотілося б. Романтична зустріч і відносини з близькою людиною надовго залишаться в пам'яті.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Небезпечний день. Вірогідні депресія або нервові зриви. Можливо, що ви втратите інтерес до колишнього вигляду діяльності і відчуєте розчарування буквально у всьому. Постарайтеся залучити до своїх планів нових людей.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День пов'язаний зі змінами, захистом принципів, вибором мети. В цей день рекомендується усамітнення. Ви зможете спокійно обдумати свої плани, цілі і тактику поведінки. Можливо утруднення контактів з партнерами і начальством. Посилиться відчуження і підозрілість по відношенню до старших членів родини. Вам буде здаватися, що вони втручаються у ваше особисте життя і позбавляють вас свободи дій. Налаштовуйтеся на другу половину дня, вона більш сприятлива і сприяє взаєморозумінню.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Уважно поставтеся до знайомих і друзів. Не виключена конфліктна ситуація, яка може мати непередбачувані наслідки. Від вашої витримки і розважливості будуть залежати гармонійні відносини з партнером. Не піддавайтеся на провокації.

Джерело:supercook

Все буде Україна