«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 7 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для спілкування з колегами та начальством, звернення до державних установ або громадські організації. Сьогодні ви цілком можете розраховувати на успіх у вирішенні своїх проблем або на просування по службовій драбині. Велика ймовірність деякого підвищення фінансового становища або привабливої пропозиції, яке слід прийняти.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Цей день символізує оновлення. У старому російській календарі він був початком нового року. Сприятлива активність в роботі, планування нових справ і завершення розпочатих. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі. Згаяний зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому. Багато самотні Водолії зустрінуть свою половину.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День освоєння нових знань, отримання інформації, цілеспрямованої діяльності. Якщо Риби будуть діяти планомірно і послідовно, то вони зможуть добитися успіху в самих різних областях. Виключіть метушливість і нестійкість в поглядах. Хворим людям рекомендуються лікувальний масаж і водні процедури.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День несе подвійну характеристику. В першу половину дня будьте обережні, усунути від колективної роботи, що не приймайте ніяких важливих рішень. У комерційних справах слід уникати активних дій і невиправданого ризику, так як ваше фінансове становище знаходиться в нестійкому стані. У другу половину дня можливий успіх у професійній діяльності. Сприятливі подружні стосунки. Довірче спілкування можливо тільки з близькими людьми.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

В цей день слід уникати активних дій, невиправданого ризику, спокус. Цілком ймовірно, сьогодні вас буде оточувати загальний спокій і споглядальність. Не виключені загострення відносин з домашніми або сварка з друзями. Не йдіть на поводу пристрастей, стримуйте емоції. Увечері знайдіть час для відпочинку або улюбленого заняття. Небажано вживання спиртних напоїв і м'ясної їжі.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День сприятливий і принесе душевну рівновагу, однак в комерційних справах слід уникати активних дій і невиправданого ризику. Сьогодні краще займатися тільки звичною для себе роботою. Не варто робити важливих вчинків, які спричинять негативні наслідки. Не можна обіцяти або вимагати виконання зобов'язань. У другій половині дня можливі загострення відносин з домашніми або сварка з друзями. Не йдіть на поводу пристрастей, стримуйте емоції.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Цілком ймовірно, сьогодні вас буде оточувати загальний спокій і лінь. Але радості і невдачі стануть чергуватися, тому не розслабляйтеся і не підставляйте невдач спину. Не виключено, правда, що саме сьогодні загостряться відносини з домашніми. Не йдіть на поводу емоцій. Знайдіть час для відпочинку або улюбленого заняття.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

В першу половину дня будьте обережні при нових знайомствах або в спілкуванні зі сторонніми людьми. Ваші інтелект і магнетизм можуть привернути до вас непорядних людей. Уникайте колективної роботи - швидше за все, сьогодні ви не зможете направити громадську думку в потрібне вам русло. У комерційних справах слід уникати активних дій і невиправданого ризику, так як ваше фінансове становище знаходиться в нестійкому стані.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Амбіційність, агресивність, невірна оцінка ситуації або необачні обіцянки можуть привести до ускладнень в роботі або особистому житті. На службі слід бути вкрай обережним і уважним. Це не найкращий день, щоб думати про кар'єру. Сьогодні краще не втручайтеся ні в які суперечки, так як вас можуть зробити винуватим. Не розслабляйтеся і не відволікайтеся на другорядні деталі. Згаяний зараз дуже важко буде надолужити в майбутньому.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День підбиття підсумків. Ймовірно, сьогодні ви відчуєте небувалий приплив сил. Намічені плани, контакти з партнерами, особисті зустрічі принесуть удачу і згодом можуть стати таким собі фундаментом для просування по службових сходах або для фінансового успіху. Все, за що б ви не взялися, вдаватиметься, і навіть з найзаплутаніших ситуацій ви зможете вийти з вигодою для себе. Особливо сприятливою буде друга половина дня.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День спокус, провокацій. Можуть збутися самі неприємні передчуття: цькування, переслідування, зіткнення з небезпекою. Будьте обережні в словах і вчинках. Не беріть участі в сумнівних заходах. Не приймайте запрошень маловідомих людей. Виключіть гнів, агресію. У всьому дотримуйтеся почуття міри.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні краще займатися тільки звичною для себе роботою. У комерційних операціях слід уникати активних дій і невиправданого ризику. Не варто робити важливих вчинків, які спричинять за собою негативні наслідки. Вам належить відстоювати свої погляди.

Джерело:supercook

Все буде Україна