«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 8 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Ймовірно, перед вами відкриються широкі можливості для активності в сфері професійної діяльності або зростання в кар'єрі, творчості та самовираження. Прекрасний день для любові і романтичних пригод.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День не дуже вдалий для любовних відносин, так як ймовірні різкі зміни настрою, безпричинна туга, головні болі. Зірки радять з обережністю ставитися до нових знайомств. У другій половині дня ви можете отримати підбадьорливе звістка або вигідне замовлення.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні сприятливі звернення до вищих інстанцій. Не виключена підтримка і заступництво впливових осіб або старших родичів. Можуть бути задоволені прохання про фінансову допомогу. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від спиртних напоїв.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день для нових зустрічей і знайомств. Очікується прогрес у справах, пов'язаних з комерційною діяльністю, пошуками нових джерел заробітку. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні. Для більшої ймовірності успіху необхідно заручитися підтримкою впливових осіб або партнерів. Сприятливі знайомства, відвідування нових місць, подорожі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Напружений день, пов'язаний з духовним очищенням, пізнанням моральних законів, прозрінням. Якщо сьогодні ви захочете зробити покупку, не зволікайте, так як вона виявиться вдалою. Слід активно шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій. Всю енергію краще направити на роботу - вас неодмінно чекає успіх.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Ймовірно досягнення успіху в різних ділових операціях. Вони будуть не дуже складними, але зате і не слід очікувати великого прибутку. Можливо, сьогодні вам можуть зробити вигідне ділову пропозицію, від якого не слід відмовлятися.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь. Постарайтеся, незважаючи ні на що, володіти собою і не приймати поспішних, необдуманих рішень. Ймовірно, вам доведеться докласти деяких зусиль, відстоюючи стабільність свого становища.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливий день для втілення своїх задумів у життя. Імовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище, сьогодні велика, однак майбутні витрати поглинуть всю прибуток. У професійній сфері діяльності можливі ускладнення, що виникли через необачних обіцянок.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Це день нових зустрічей і знайомств, очікується прогрес у справах, пов'язаних з навчанням, вивченням ремесел, пошуками нових джерел заробітку. Сприятливі знайомства, відвідування нових місць, подорожі. Увечері не виключена сварка з ким-небудь з близьких родичів, швидше за все навіть членів сім'ї.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Несприятливий день, який сприяє загостренню хронічних захворювань. У сфері професійної діяльності вірогідні помилки і прорахунки, пов'язані з неправильною оцінкою ситуації або з помилковою інформацією. Схильність до самопотакання або ілюзіям щодо до партнера може призвести до фінансових втрат. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День відзначений оновленням почуттів, початком нових справ, підйомом життєвих сил. Можливо, що смуга невдач закінчиться. Ви захочете внести зміни в своє життя. Може трапитися так, що нові пропозиції зроблять покровителі, а друзі підтримають вас. Не відкладайте справу в довгий ящик.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Ймовірно, сьогодні вам можуть зробити вигідне ділову пропозицію, від якого не слід відмовлятися - не виключено отримання прибутку. Зірки не рекомендують поки шукати нову сферу діяльності або змінювати партнера, однак не залишайте без уваги будь-які пропозиції.

Джерело

Все буде Україна