«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 8 травня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні необхідно розумно розподілити сили, щоб довести розпочату справу до кінця. Сприятливий день для створення нових проектів, для пошуку нових джерел заробітку. У цей день з'являється чудовий шанс виправити деякі помилки в особистому житті. У другій половині дня імовірна зустріч зі старими друзями.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Несподівані обставини змусять вас працювати понаднормово і навіть займатися абсолютно незнайомою справою. Остаточний результат цієї діяльності буде залежати тільки від вашої здатності швидко реагувати на зміни. У другій половині дня ймовірно деяке поліпшення фінансового становища, пов'язане з вигідною покупкою або випадковим виграшем.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день знаменує собою новий етап життя. Можливо, що він почнеться з приємних звісток, продовжиться великими сюрпризами і закінчиться загальним визнанням. Постарайтеся завершити важливі справи і закінчити давні суперечки з родичами. А саме приємне проведення часу для вас сьогодні - в колі близьких, причому не обов'язково родичів.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливий день. Можливі позитивні зміни у фінансовому становищі, однак непередбачені витрати або борги, що накопичилися поглинуть весь прибуток. Сьогодні у вас з'явиться можливість блиснути талантами і здібностями.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Вдалий в ділових відносинах день. Один з «чистих» днів. Якщо сьогодні вам запропонують великий контракт або вигідну угоду, погоджуйтеся, не роздумуючи. Однак не чекайте негайних результатів: ймовірно, рішення затягнеться, але буде для вас вельми вигідним. Не відкидайте допомогу друзів і близьких - в ній ключ до вирішення проблем. Будьте обережні - можливі несподівана зустріч або звістка, які можуть вибити вас із сідла. Більше витримки і самовладання.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вдалий в ділових відносинах день. Період активної боротьби і нових звершень. Від вас буде потрібно рішучість в діях. Можливо, у вас з'явиться шанс проявити талант і продемонструвати ділову хватку. Планети радять утримуватися від непотрібних або непринципових суперечок - поступіться в дрібницях, щоб виграти в головному.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вас чекає поворот у долі, ретельно готуйтеся до нього і бережіть сили. Невеликий струс вам не завадить. Веселе гучне суспільство приятелів, захоплюючі поїздки і розваги - ось що вам зараз потрібніше всього. Будьте обережні - емоції сьогодні важко утримати в повсякденному руслі.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Сприятливе розташування зірок обіцяє зміни у фінансовому становищі, однак непередбачені витрати або надмірна щедрість по відношенню до близької людини поглинуть весь прибуток. Загострена гордість і деяка лінь не дозволять вам сьогодні блиснути талантами і здібностями.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сьогодні у вас з'явиться можливість блиснути талантами і здібностями. Однак, це може статися лише за умови повної готовності до роботи. Беручи 2018 рішення, будьте обережні. Необхідно розумно розподілити сили, щоб довести розпочату справу до кінця. У другій половині дня імовірна зустріч зі старими друзями.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для активної боротьби і нових звершень. Сьогодні від вас буде потрібно рішучість і прямота суджень. Цей день перевірить вас на твердість, послідовність і ділову хватку. Але знайте міру в усьому, не допускаючи непотрібних суперечок і підвищеного тону в розмові.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Ймовірно, що клопоти цього дня і непередбачені фінансові витрати стануть перешкодою для довгоочікуваної поїздки. Почуття обов'язку і власної гідності - основа вашої поведінки. Можливе збільшення сексуального потенціалу, чарівності, що дозволить вам легше добиватися намічених цілей, залучати до справи нових партнерів.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Період активної боротьби і нових звершень. Від вас буде потрібно рішучість в діях. Планети радять утримуватися від непотрібних або непринципових суперечок - запальність або неконтрольований прояв емоцій може привести до конфліктів з ближнім оточенням або до погіршення самопочуття.

Джерело:supercook

Все буде Україна