«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 8 вересня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки не радять сьогодні розпочинати серйозні ділові переговори - не виключено, що вам доведеться вирішувати домашні і особисті проблеми. Доля випробовує вас на марнославство і запальність - не виключений несподіваний поворот подій не на вашу користь.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Очікується значний спад в ваше фінансове становище. Вірогідні великі непередбачені витрати, в результаті чого вам буде важко відновити колишній рівень життя. Особисте життя може мати в своєму розвитку суперечливі тенденції - турбота про близьку людину і розчарування в ньому.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Сьогодні вірогідні значні перевантаження, як фізичні, так і нервові. Не всі представники Риб зможуть впоратися з виниклою ситуацією. Не рекомендується починати серйозні ділові переговори, підписувати важливі договори і відправлятися в подорожі. Всі ці заходи не виправдають очікувань.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Напружений день, що вимагає серйозного ставлення до справ. Необдумані рішення або імпульсивні вчинки можуть призвести до непередбачуваних результатів. Життєвий потенціал на високому рівні, однак через суперечливі тенденції дня удача в будь-який момент може від вас відвернутися. Не виключено, що вам доведеться вирішувати домашні і особисті проблеми, які відсунуть на другий план всі інші справи. Ймовірний виграш, вдала покупка або повернення старого боргу.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Активний, творчий день, який обіцяє чудові перспективи. Ймовірно поліпшення фінансового становища. Можливо, вам має бути поїздка або вас вирішать відправити в службове відрядження, яка поповнить ваш бюджет. День також виявиться сприятливим для укладення нових контрактів і для ділових переговорів. Ви зможете використовувати загальне сприятливе положення зірок і блискуче здійснити свої ділові ідеї.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Суперечливий день, який несе зміни, пригоди, поїздки. День може виявитися сприятливим для укладення нових контрактів, для ділових переговорів, звернення до органів влади. Можливо, вам доведеться відправитися у  службове відрядження, яке поповнить ваш бюджет. Увечері ймовірні проблеми з близькою людиною, непередбачені витрати або клопоти з дітьми.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вас очікують розчарування у власних силах. Однак, незважаючи на те, що цей день в цілому буде пофарбований в неприємні кольори, ви зможете використовувати загальне сприятливе положення зірок і блискуче здійснити свої ділові ідеї. Не забувайте про своїх партнерів, за допомогою яких ви досягли тих висот, на яких перебуваєте.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Напружений день. Будьте обережні у відносинах з керівництвом і колегами по роботі - ваші ініціативи можуть виявитися не на часі. Не приймайте ніяких важливих рішень в фінансових питаннях - фінансове становище знаходиться в нестійкому положенні. Краще проявіть терпіння і почекайте більш підходящого моменту. Тільки з наступного тижня можна очікувати успіхів у професійній діяльності або зміцнення похитнулося авторитету.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Активний, творчий день. Життєвий потенціал на високому рівні, однак через суперечливі тенденції дня успіх в будь-який момент може обернутися поразкою. Зірки не радять вам починати сьогодні серйозні ділові переговори або будувати стратегічні плани - не виключено, що вам доведеться вирішувати домашні і особисті проблеми, які відсунуть на другий план справи і бізнес.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Суперечливий день, який несе зміни, пригоди, поїздки. День може виявитися сприятливим для укладення нових контрактів, для ділових переговорів, звернення до органів влади. Можливо, вам доведеться службове відрядження, яка поповнить ваш бюджет. Будьте пильні і не приймайте ніяких необдуманих рішень. Постарайтеся закінчити всі справи до другої половини дня, тому що не виключено, що вам доведеться вирішувати домашні і особисті проблеми, які відсунуть на другий план справи і бізнес.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Несприятливий день. Вірогідні невиправдані матеріальні втрати, які відіб'ються на відносинах в сім'ї. Якщо це станеться, то оцініть свої сили і можливості для виправлення ситуації. Не відкладайте рішучих дій. У вас повинно все вийти. У другій половині дня можливий розлад нервової системи, безсоння. Вам необхідні водні процедури, вечірні тривалі прогулянки.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Суперечливий день, який несе зміни, пригоди, поїздки. Можливо, вам доведеться службове відрядження, яка поповнить ваш бюджет, або, навпаки, суєта і спроби вирішувати кілька справ одночасно приведуть до помилок або фінансових втрат.

Джерело:supercook

Все буде Україна