«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 9 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Вкрай несприятливий день. Не виключено, що саме зараз почнеться період, пов'язаний з переоцінкою цінностей, духовними пошуками, що несприятливо позначиться на вашому умінні правильно направляти свої життєві сили. Сьогодні краще не старатися і не втручатися в жодні конфлікти, тому що наслідки можуть бути жахливими. Займіть вичікувальну позицію.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує захист власних інтересів. Багатьом бізнесменам доведеться зіткнутися з жорсткою позицією партнерів, що змусить переглянути попередні домовленості. Результат діяльності можна буде отримати тільки в кінці місяця. Можете розраховувати на допомогу покровителів.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день символізує повернення до минулого, аналіз подій і явищ. Можливо, сьогодні ви зустрінете давнього приятеля, з яким раніше були пов'язані неприємні події. Вам доведеться знову пережити ті відчуття. Добре зробити висновки, врахувати всі промахи і помилки. Належить знайти компроміс між тим, що хочеться, і тим, що треба.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Вкрай несприятливий день, який пройде під знаком випробувань і емоційного оновлення. Не виключені конфлікти з керівництвом або з колегами, які закінчаться не на вашу користь. Вам доведеться робити вибір між гординею і справедливістю. Будь-які зусилля не принесуть бажаних результатів або призведуть до найнесподіваніших наслідків. Займіть вичікувальну позицію. Уникайте скупчень народу і темряви. Другу половину дня проведіть у колі сім'ї.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Сьогодні службові справи зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни і організованості. Ймовірно, ви зможете вирішити важливі проблеми на роботі, виправите старі помилки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Підвищена працездатність допоможе вам впоратися з будь-якими справами, особливо з тими, які вимагають концентрації уваги. День може бути сповнений різного роду несподіванок, як приємних, так і не дуже. Службові справи зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни і організованості.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Якщо ви зможете вирішити важливі проблеми на роботі, виправите старі помилки, то кінець тижня може послабити напругу і зняти більшість перешкод. Власний будинок і сімейні відносини займуть всю вашу увагу. Самопочуття поступово поліпшуватиметься. Приділіть увагу дітям. 

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Вкрай несприятливий день. Доля готує вам чергові неприємні сюрпризи. Ймовірно, вас чекають проблеми в сфері професійної діяльності: конфлікти з керівництвом або з колегами, які закінчаться не на вашу користь. Вам доведеться робити неприємний вибір між гордістю і необхідністю йти на компроміс. Не виключено, що ваше становище в колективі зміниться.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Вкрай несприятливий день. Вам здається, що світ валиться на очах, земля йде з-під ніг, а у вас немає ні сил, ні бажання що-небудь змінити. Сьогодні краще не старатися і не втручатися в жодні сумнівні справи, так як наслідки можуть бути жахливими. Якщо від вас вимагатимуть якихось відчайдушних дій, не йдіть на поводу. Ви нічого не доб'єтеся. Займіть вичікувальну позицію.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X) \

Сприятливий день для укладання контрактів та договорів, оформлення паперів і фінансових угод. Не виключено, що сьогодні вам доведеться відправитися у відрядження або ділову поїздку. Можливо, сьогодні ви зможете здійснити мрії щодо особи протилежної статі. Візит друзів або несподіваний сюрприз дасть можливість злегка розслабитися і відпочити.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Енергетично сильний день, який пов'язаний з травмами і небезпекою. Цей день може загострити всі проблеми попереднього місяця. Він буде випробуванням на міцність для багатьох Скорпіонів. Винахідливість, обережність, витримка і вміння зберігати незалежність у будь-якій ситуації - головні умови успіху.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Не виключено, що робота або службові обов'язки зажадають від вас максимальної концентрації, дисципліни і організованості. Ймовірно, ви зможете вирішити важливі проблеми або виправити старі помилки. Прорахунки та ілюзії можуть спричинити за собою несподівані витрати або серйозні стягнення від начальства. Сон здійсниться, якщо вранці буде хмарно з проясненнями.

Джерело:supercook

Все буде Україна