«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 9 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сьогодні вірогідні невдачі в любовних справах або зіткнення зі сторонніми людьми, які закінчаться не на вашу користь. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Хороший день для колективної роботи, спільних заходів. Прислухайтеся до порад друзів. Їх судження будуть вірними, своєчасними і точними. У Водоліїв надлишок енергії може виявитися руйнівним - вірогідні прояви нестриманості, категоричності в висловлюваннях, конфліктів з оточуючими.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День відзначений зростанням ділового та творчого потенціалу. У багатьох Риб виникнуть інтуїтивні осяяння, медитативний стан. Вони зможуть реалізувати себе як творці, не обмежуючись пасивним спогляданням. Цей день сприятливий для початку будівництва, проведення масових заходів.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. День символізує трансформацію статевої енергії, тому сексуальна активність помітно знизиться. Сварки і взаємні образи можуть повністю виключити сформовані відносини. Велика ймовірність несприятливого збігу обставин або невезіння. До вечора відносини з оточуючими прийдуть в норму. Тому, хто поруч з вами, так не вистачає вашої турботи і ніжності. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, сходити в басейн, лазню.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Серйозний день, пов'язаний з моральним і духовним перетворенням. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, сходити в лазню.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, з моральним і духовним перетворенням. Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. Емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів і погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, сходити в лазню.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

У цей день ви зможете прийти в себе і по-новому поглянути на світ, хоча ви можете як і раніше стикатися з проблемою взаємин з оточуючими. Не слід засновувати свої дії на почуттях і емоціях. Подальший розвиток подій зажадає від вас обережності і виваженості.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

День раніше небезпечний і важкий в плані здоров'я. Велика ймовірність несприятливого збігу обставин або невезіння. Не виключено, що ви з царственою гідністю пройдете повз несуттєвих, з вашої точки зору, обставин, які в подальшому нададуть фатальний вплив на ситуацію. Сварки і взаємні образи з партнером можуть повністю виключити сформовані відносини.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Небезпечний і важкий день в плані здоров'я. Емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів і погіршення самопочуття. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили. Корисно перебувати біля води, прийняти ванну, відвідати басейн, лазню.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сьогодні фінансове становище недостатньо стабільне: вірогідні втрати або ж обсяг витрат перевищує надходження. Надії, покладені на майбутні угоди, можуть виявитися марними. Може трапитися і так, що ви станете жертвою підступів суперника або потрапите в залежність від настрою свого партнера. Цілком можливі серйозні зміни в особистих відносинах, як позитивні, так і негативні. Сон - віщий, очікуйте виконання.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Пасивний день. У вас може з'явитися відчуття втоми. Надмірні навантаження можуть вкрай вас вимотати. Відкладіть ділову активність, інакше можливе виникнення серйозного захворювання. Вам необхідний тривалий відпочинок.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, з моральним і духовним перетворенням. Ймовірно, сьогодні емоції будуть переважати над розумом. Постарайтеся, щоб ваші слова і вчинки НЕ випереджали думки - спочатку думайте, а вже потім робіть. Ні в якому разі не займайтеся сьогодні ворожіннями або чаклунством. Це може залучити дуже небезпечні і злі сили.

Джерело:supercook

Все буде Україна