«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 9 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Успіх в різних ділових операціях може виявитися сумнівним, комерційні угоди не принесуть прибутку або прибуток не виправдає витрачених зусиль. Можливі раптові і не зовсім виправдані витрати або втрати, тому будьте обережні у поводженні з фінансами.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Сприятливий день для нових знайомств, відвідування нових місць, подорожей, звернення до органів влади, в установи. Ваша проникливість, оптимізм і творчий підхід до будь-якої справи можуть привести до високих результатів. Друга половина дня може виявитися важкою, тому всі важливі справи постарайтеся зробити з ранку.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День в своєму розпорядженні до романтичних пригод і радощів буття. Якщо ви знайдете в собі сили і час відійти від справ, то вас чекає незабутня 2018 зустріч. Ваша емоційність і життєва енергія не перестануть дивувати близьких. Не виключено також, що ви знайдете нових друзів, спілкування з якими значно збагатить ваш внутрішній світ, послужить реалізації творчих здібностей.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Напружений день, який несе подвійну характеристику. Зірки попереджають про ймовірне вплив з боку, яке негативно позначиться на справах або особистого життя. Швидше за все успіх в різних ділових операціях може виявитися сумнівним, а комерційні угоди не принесуть значних прибутків. Справедливість і високі моральні якості допоможуть знизити негативні тенденції дня. Сон виповниться наступного дня. Рана, подряпина від тваринного уві сні - до зради.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Цей день краще провести вдома. Важкий і небезпечний день. Ймовірно негативний вплив з боку або погану звістку. День пройде під знаком чорної магії, духовної нерішучості, сумнівів. Вам корисні прогулянки на свіжому повітрі. Підіть цій раді, і ви не помилитеся. Корисно посидіти біля багаття, повечеряти при свічках. Скромність і високі моральні якості допоможуть знизити негативні тенденції дня.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сприятливий день для Близнюків, що займаються комерцією. Якщо сьогодні ви маєте намір укласти угоду або захочете зробити покупку, не зволікайте - вас чекає удача. Слід активно шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вірогідне отримання нових цікавих пропозицій. Але зірки рекомендують не поспішати з новими інвестиціями - краще відкласти їх. Стабільність не повинна викликати жодних сумнівів. Інтереси дітей зажадають від вас сьогодні уваги та особистої участі. Намагайтеся бути привітними зі знайомими. Проявіть мудрість і витримку. Швидше за все саме цей день дозволить вам вирішити сімейну проблему.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Зірки попереджають про небезпеку для здоров'я, пов'язаної з агресією з боку недоброзичливців. Будьте обачні у спілкуванні, не тримайте до себе ненадійних людей, уникайте довірливості в нових знайомствах. Швидше за все успіх в особистому житті сьогодні може виявитися сумнівним. Вас в черговий раз не зрозуміють.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Напружений день - несе подвійну характеристику. Ймовірно негативний вплив з боку або погану звістку. Успіх в різних ділових операціях може виявитися сумнівним, комерційні угоди не принесуть прибутку або прибуток не виправдає витрачених зусиль. Сьогодні вам можуть зробити вигідне ділову пропозицію, від якого не слід відмовлятися. Справедливість і високі моральні якості допоможуть знизити негативні тенденції дня.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Сприятливий день для нових знайомств, звернення до органів влади, в установи. Ваша комунікабельність, оптимізм і творчий підхід до будь-якої справи допоможуть поліпшити ситуацію. Постарайтеся вирішити всі питання в першій половині дня, так як друга половина може виявитися важкою. Успіхи в особистому житті дуже сумнівні через невдоволення партнера.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сприятливий день для відпочинку, зустрічей, затишних сімейних свят. Постарайтеся знайти в собі сили і час відійти від справ. Ваш оптимізм і проникливість не перестануть дивувати близьких. Не виключено також, що ви знайдете нових друзів, спілкування з якими значно збагатить ваш внутрішній світ. Діти порадують своїми успіхами.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Якщо сьогодні ви маєте намір укласти угоду або захочете зробити покупку, не зволікайте - вас чекає удача. Сьогодні ваша внутрішня сутність відбивається на навколишній світ. Слідкуйте за прикметами і правильно їх аналізуйте. Доля може послати застереження.

Джерело

Все буде Україна