«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 9 жовтня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Зірки гарантують визнання і успіх в будь-якій справі тільки тим Козерогам, чиї рішення або вчинки будуть засновані на глибоких почуттях і переконаності у власній правоті. 

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День символізує боротьбу з темними силами, концентрацію енергії. Він сприяє подоланню підступів противників, захисту своїх інтересів. Багато відчують незадоволеність собою. Цей день може перевірити Водоліїв на стійкість і розташує їх до переосмислення свого життя.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День, несприятливий для розширення сфери діяльності, так як ваші бажання не знайдуть підтримки у впливових людей. Не виключено, що події попередніх днів серйозно вплинуть на ваш авторитет і самооцінку. Не втрачайте з уваги тих, хто безоплатно допомагав вам раніше - прийшла пора віддавати борги.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Несподівані неприємності можуть початися з самого ранку і значно ускладнити відносини з друзями. Можливі неприємні звістки, які змусять вас переглянути сформовані відносини. Зірки рекомендують в ці дні поводитися більш стримано, ніж завжди. Буде складно сконцентрувати увагу на головному, уникнути помилок.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Незважаючи ні на що, сьогодні ви зможете відчувати себе на висоті у всіх відносинах. Вірогідні ділові пропозиції, вдале завершення справ. Ваша чарівність підкорить оточуючих. Щоб утримати удачу, визначте межі своїх досягнень і не відволікайтеся на дрібниці. Можливо, ви раптом відчуєте смак до екстравагантних вчинків. 

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Важкий і небезпечний день. Плани можуть зазнати змін, обіцянки можуть виявитися помилковими. Не приймайте ніяких важливих рішень і серйозних зобов'язань - на сьогоднішній день час для цього ще не настав. Можливо, старий знайомий розкриється з несподіваного боку або прийде усвідомлення нових істин, які збагатять ваш досвід. Бажано проявити ощадливість. День несприятливий для покупок.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Не розпочинайте занадто активний спосіб життя: це може погано позначитися на самопочутті. Забудьте про неприємності, ваші потреби цілком відповідають вашим можливостям. Другу половину дня проведіть вдома і влаштуйте невелике сімейне свято.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

У першій половині дня на багатьох Львів зійде почуття натхнення, що дозволить легко впоратися з наболілими проблемами. У відносинах з рідними переважання сердечності і прагнення до взаєморозуміння створять теплу обстановку. Але в другу половину дня вам краще уникати будь-яких справ і контактів - несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Можливі різкі зміни в житті, які ви приймете близько до серця, так як саме зараз вам нічого не хочеться міняти. Найбільш проблемною виявиться область партнерських відносин. Остерігайтеся недобросовісних людей. Не нервуйте через дрібниці. 

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Важкий і небезпечний день. Агресивність, емоційна неврівноваженість можуть стати причиною фінансових втрат або втрати довіри партнерів. Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Ваші почуття будуть загострені і схильні до частих коливань - від благодушності і поступливості до дратівливості і агресивності. Ваші бажання будуть стикатися з неможливістю їх здійснення. Настрій і самопочуття можуть сильно погіршитися. Рекомендується переосмислення дійсності.

 СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Сьогодні не приймайте ніяких важливих рішень і серйозних зобов'язань - час для цього ще не настав. Сприятливі прогулянки, фізичні навантаження, дорогі покупки, крім придбання електротехніки або виробів з каменю.

Джерело:supercook

Все буде Україна